reklama
DigitalGirl
Moderatorka
Ja też, po tym jak wrzuciłaś na forum pełną instrukcję
KiKi88
Zaciekawiona BB
Wooow Gratuluje!!! jest przecudowny!!! a ktory to tydzien?Jestem po wizycie.
@eklerkaa łożysko się podnosi u nas!!!
Dzidzia ma ponad 9.5cm :-)
Jest wszystko w porządku :-) ale zwolnienie dalej lekarz coś się boi. Plamienia od zaparć na pewno mam.
Doktor włączył podgląd 4d!!! Ale super. Zakochałam się. Ma taką piękna buzię i nosek jak kulka
No i laski kurcze Chłopak!!!!!! <3
I takiego mam chłopaka :-) :Zobacz załącznik 810767
iwilleatyou
Fanka BB :)
Czesc laski ja wracam do zywych i my już z mlodym od 9 w parku hehe. Pusto chyba wszystkie dzieci jeszcze spia tylko moj taki szogun
gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsza
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Lake882
Świetnie gratuluję i ciesze się razem z Tobą ☺ dwa małe sisiorki będziesz miała ☺I już po wizycie, dzieciorki mają ponad 8cm, wszystko ładnie, serduszka bija po 155, szyjka długa koło 4cm i nie uwierzycie obydwa mają sterczące sisiory... dwaj chłopcy rosną mi w brzuszku hehh
reniuszek
Love in the knick of time
Dziękuje :-)! Z usg w tym dniu 15t2d :-)Wooow Gratuluje!!! jest przecudowny!!! a ktory to tydzien?
reniuszek
Love in the knick of time
To jest w ogóle strzał!! Mąż pewnie wniebowzięty!! Są jedno czy dwujajowi?Świetnie gratuluję i ciesze się razem z Tobą ☺ dwa małe sisiorki będziesz miała ☺
tusiaczzek1988
Ja mam 34 i poronienia i wady u dziecka więc też to ryzyko podstawowe jeste jakie jest a u Ciebie to wiek przedewszystkim zaniżył. Ja wierzę w usg jak na nim jest ok to potem też będzie
Heh dwa siusiory ale cudo.Gratuluję. Pewnie jesteście przeszczęśliwi. Masz fotki?
Właśnie nie mam :-( z wrażenia zapomniałam zabrać :-( jestem mega szczęśliwa
Lake882
Chyba każda kobieta która przeżyła tragedię ma takie myśli. Będzie dobrze trzymam kciuki !! czasami trzeba pomarudzic i się wygadac wiec pisz ile potrzebujesz bo po to tez jesteśmy ☺Zaczynam odczuwać stres przed jutrzejsza wizyta. Tak sie boje, ze na którejś z wizyt uslysze, ze moje dziecko umarlo. Wracaja wspomnienia sprzed 9 lat, dokladnie na polowkowych uslyszalam, ze plod nie zyje od dwoch tygodni tak to oznajmil szanowny pan doktor... Wiem, ze teraz biore zastrzyki i to dzieki nim mam Frania, ale strach pozostaje. Bedzie mi to wszytko latwiej znosic jak juz poczuje ruchy.
Przepraszam, ze tak smece, ale mezowi nie chce o tym mowic. On wie co przeszlam w przeszlosci, ale jego to bezpośrednio nie dotyczylo i nie chce go obarczac moim strachem. Dla niego kazde usg to tylko powod do radości, a dla mnie strach przed zlymi informacjami.
Ide jesc czosnek i spac. Przez ta chorobe moj nastrój pesymistyczny sie skumulowal, chyba dostaje temperatury i dlatego marudze.
reklama
tusiaczzek1988
Tusiaczzek1988 gratulacje. Ja pewnie dowiem się o płci na usg połówkowym. Chcę iść na 3d albo 4d. Nie mogę się doczekać, bo teraz takie wyprzedaże, a ja płci nie znam.
Ja z głupoty tak powiedziałam mojej pani doktor wczoraj że lekarz na prenatalnym mi powiedział że dzidziek po prawej to prawdopodobnie chłopak ale tego z lewej nie umiał ocenić bo się dupka obracał...no to najpierw pani doktor popatrzyła czy jest wszystko ok z dzieciakami a potem patrzę a one czego szuka i mówi tak widzi to pani ten po prawej na 100% chłopak tak mu sisior odstawał że szok i mówi "no ten lewy dzidziek no obróć się ładnie i mówi oooo tu też coś odstaje chyba też chłopiec he he :-)" Ojej ale emocję...