Hej kobietki
Słuszna waga [emoji6] ja to same kruszyny rodze bo 1 córka 2950 a druga 2360 [emoji39] u mnie zapewne skończy się cesarka bo mam zrosty na szyjce po pierwszym porodzie i przy drugim rozwarcie udało się poszerzyć tylko do 4 cm. Teraz się umierają że skoro 2 lata minęły od cc to spróbujemy sn . Tylko nie wiem czy jest sens tracić czas...
Zdrówka Kochana :*
Mnie bolało jak wbijali mi igły ze znieczuleniem przed podaniem zzo.
U mnie cc było po 52 h [emoji85][emoji86][emoji87]
W pierwszej ciąży przytyłam 11 kg czyli ksiazkowo. A w 2 przytyłam 6 po czym schudłam 2 kg i na samym końcu miałam tylko 4 kg na plusie. Nikt się tego nie czepial. Ale dobrze wiem czemu tak było. Poprostu miałam straszne zagagi i nie mogłam poszaleć z żarciem. Jadłam mało albo wcale...
Super ! Gratulacje!! Chciałabym mieć teraz synka ale czuję że będzie kolejna baba do kolekcji [emoji14]
Co do porodów to ja przeżyłam i sn i cc. Może i sn boli ale po porodzie o bólu zapominasz. A znowu przy cc nie boli ale po jest strasznie. I skutki odczuwa się strasznie długo bo np teraz po 2 latach nadal nie czuje podbrzusza przez przeciete nerwy. Mówiło że czucie powróci a tu dupa. Mogę się szczypac i nic nie czuje.
No i rana ciągle swędzi, boli i piecze na zmianę pogody....
Dobranoc :*