reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Tusiaczek fajnie ze nie beda tacy sami:)
Pieszczoszka to super ze czujesz znowu ruchy:)Ja od 3 dni codziennie wyczuwam tez♡od razu lepiej!ale fakt idzie sie zeschizowac jak nagle nic.

Pije zurawinke z Waszych poleceń:*
1497694171-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Maja ja na jednych genetycznych miałam wpis kosci nosowej nie ma możliwości zbadania. Też się martwiłam poszlam na kolejne usg genetyczne i zapytałam czy jest nosek i dostałam zdjęcie dla potwierdzenia.

Tusiaczek fajnie ze nie beda tacy sami:)
Pieszczoszka to super ze czujesz znowu ruchy:)Ja od 3 dni codziennie wyczuwam tez♡od razu lepiej!ale fakt idzie sie zeschizowac jak nagle nic.

Pije zurawinke z Waszych poleceń:*
1497694171-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
gorzej jak znowu przestane czuć i zaś sobie będę wkręcać hehe :p :D

reklama
@maja1987 super ze wszystko dobrze [emoji4]

Ja dziś mam totalnego lenia.
Mój mąż poszedł z córką na basen a ja miałam obiad robić. Jak narazie pokroilam ziemniaki bo pieczone mają być. Jeszcze paluszki rybne muszę upiec. Obiad po najmniejszej linii oporu [emoji23]

Brzuch mi urósł i czasem zapominam jakiej wielkości jest i ostatnio zachaczam o rączki od patelni czy garnków a jak otworze szufladę to musze stanąć z boku a nie na wprost bo nie sięgam do tego co jest na końcu [emoji23][emoji23][emoji23]
A będzie jeszcze większy.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Do góry