reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@eklerkaa super, że jesteś już w domku i badania są dobre.
@reniuszek ale cudowne zdjęcie, piękna dzidzia.
Dziewczyny ogólnie gratuluję wszystkich pozytywnych wizyt.

Ja byłam dzisiaj u lekarza. Dostałam żelazo na receptę. Lekarz zbadał mnie wewnętrznie dopochwowo, wszystko książkowo. No i mówi do mnie "a teraz posłuchamy serduszka" byłam w szoku, bo nie spodziewałam się, że ma taki wypasiony sprzęt. Serduszko waliło jak szalone, lekarz powiedział, że jest idealnie. Uspokoiłam się bardzo. Jestem szczęśliwa!

reklama
@eklerkaa super, że jesteś już w domku i badania są dobre.
@reniuszek ale cudowne zdjęcie, piękna dzidzia.
Dziewczyny ogólnie gratuluję wszystkich pozytywnych wizyt.

Ja byłam dzisiaj u lekarza. Dostałam żelazo na receptę. Lekarz zbadał mnie wewnętrznie dopochwowo, wszystko książkowo. No i mówi do mnie "a teraz posłuchamy serduszka" byłam w szoku, bo nie spodziewałam się, że ma taki wypasiony sprzęt. Serduszko waliło jak szalone, lekarz powiedział, że jest idealnie. Uspokoiłam się bardzo. Jestem szczęśliwa!
Świetnie !! usłyszeć serduszko to bardzo duże przeżycie ☺

Jestem po wizycie ;)
Wszystko jest ok, zwolnienie przedłużone :) mogę chodzić na basen spokojnie i dostalam receptę na globulke bo mam jakas delikatna infekcje :) następną wizyta dopiero 19.07 bo lekarza nie będzie wczesniej ;)

p19uflw1nv024jhl.png
Takie informacje podnoszą na duchu ☺ gratuluję !

@reniuszek ale cudne wieści! Super ze łożysko idzie do góry. Jakie piękne zdjęcie <3 no i fajnie ze chłopak! Za trzecim razem się uda Dzieczynka a wtedy bracia będą ja strzec! ;)

@Karolcia1992 ooo również synek ;) super [emoji108] Antos piękne imię.

@kodap piękne zdjęcie, macha do nas ;)

@gie_er oo jakie ślady zostały ja miałam robione 3 razy teraz EKG i brak śladów. hmm zostaw zejdzie samo

Ja już w domu o 17 dostałam wypis dopiero, śmieszna sytuacja, a wręcz żałosna. przychodzi kardiolog i pyta dziś "a tobie co dolega" a ja mowie czekam na wyniki miały być do południa, a on jakie wyniki na co ja ze NO MIALAM WCZOARJ HOLTER aa ten no tak zapomniałem, nie mam wyników zapomniałem wydrukować i wprowadzić w komputer. ;O pytam kiedy będzie.!!! A on ze no już nie dziś. Szukam mojego lekarza, a on na CC. Przyszedł później i mówię że się przygotowałam na wypis tym bardziej że jutro święto. A on o niczym nie wiedział myślał że już mnie nie ma. Podzwonil, kilka telefonów i zaraz miał wyniki u siebie. Dostałam wypis i poszłam do domu. Wyszło mi że mam arytmie ale w normie i powiedział że w ciąży jest większy przepływ krwi i serce szybciej pompuje krew. Ale serce wyszło ok. ! ;)

......:::::::::14t. i 1d::::::::.........
Całe szczęście ze wszystko dobrze się skończyło. dbaj kochana o siebie tzn o was i będzie dobrze. ☺

Odebrałam dzisiaj wyniki krwi i moczu i wszystko w sumie jest ok ☺ najbardziej bałam się wyniku glukozy ale jest 82 ☺ i bardzo się ciesze z tego powodu.
Jeden tylko minus się pojawił początki anemii ... ale postaram się to ogarnąć. dobrej nocy życzę

Odebrałam dzisiaj wyniki krwi i moczu i wszystko w sumie jest ok ☺ najbardziej bałam się wyniku glukozy ale jest 82 ☺ i bardzo się ciesze z tego powodu.
Jeden tylko minus się pojawił początki anemii ... ale postaram się to ogarnąć. dobrej nocy życzę
To niestety jest bardzo częste w ciąży. Nie martw się. Ja też mam, dostałam leki.

@eklerka super, że już do wróciłaś [emoji8]

My dzisiaj byliśmy z moim A. w kinie na filmie "ponad wszystko" książkę przeczytałam w jeden wieczór ale film średni.

Jutro planujemy no zoo się wybrać.

A i w h&m online są zniżki do 50% na ubrania dla kobiet i dzieci. Warto sprawdzić :)

m3sx3e3k25iia4nv.png
kurde !!! ta sukienke mierzyłam stacjonarnie nie jest przeceniona :( a jest zajebista ! A tu online wszystkie wysprzedane :((((((((((((((((((((( Link do: MAMA Sukienka w serek - Jasnoniebieski denim - ONA | H&M PL denim

reklama
Do góry