reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@eklerkaa super, że jesteś już w domku i badania są dobre.
@reniuszek ale cudowne zdjęcie, piękna dzidzia.
Dziewczyny ogólnie gratuluję wszystkich pozytywnych wizyt.

Ja byłam dzisiaj u lekarza. Dostałam żelazo na receptę. Lekarz zbadał mnie wewnętrznie dopochwowo, wszystko książkowo. No i mówi do mnie "a teraz posłuchamy serduszka" byłam w szoku, bo nie spodziewałam się, że ma taki wypasiony sprzęt. Serduszko waliło jak szalone, lekarz powiedział, że jest idealnie. Uspokoiłam się bardzo. Jestem szczęśliwa!

reklama
@eklerkaa super, że jesteś już w domku i badania są dobre.
@reniuszek ale cudowne zdjęcie, piękna dzidzia.
Dziewczyny ogólnie gratuluję wszystkich pozytywnych wizyt.

Ja byłam dzisiaj u lekarza. Dostałam żelazo na receptę. Lekarz zbadał mnie wewnętrznie dopochwowo, wszystko książkowo. No i mówi do mnie "a teraz posłuchamy serduszka" byłam w szoku, bo nie spodziewałam się, że ma taki wypasiony sprzęt. Serduszko waliło jak szalone, lekarz powiedział, że jest idealnie. Uspokoiłam się bardzo. Jestem szczęśliwa!
Świetnie !! usłyszeć serduszko to bardzo duże przeżycie ☺

Jestem po wizycie ;)
Wszystko jest ok, zwolnienie przedłużone :) mogę chodzić na basen spokojnie i dostalam receptę na globulke bo mam jakas delikatna infekcje :) następną wizyta dopiero 19.07 bo lekarza nie będzie wczesniej ;)

p19uflw1nv024jhl.png
Takie informacje podnoszą na duchu ☺ gratuluję !

@reniuszek ale cudne wieści! Super ze łożysko idzie do góry. Jakie piękne zdjęcie <3 no i fajnie ze chłopak! Za trzecim razem się uda Dzieczynka a wtedy bracia będą ja strzec! ;)

@Karolcia1992 ooo również synek ;) super [emoji108] Antos piękne imię.

@kodap piękne zdjęcie, macha do nas ;)

@gie_er oo jakie ślady zostały ja miałam robione 3 razy teraz EKG i brak śladów. hmm zostaw zejdzie samo

Ja już w domu o 17 dostałam wypis dopiero, śmieszna sytuacja, a wręcz żałosna. przychodzi kardiolog i pyta dziś "a tobie co dolega" a ja mowie czekam na wyniki miały być do południa, a on jakie wyniki na co ja ze NO MIALAM WCZOARJ HOLTER aa ten no tak zapomniałem, nie mam wyników zapomniałem wydrukować i wprowadzić w komputer. ;O pytam kiedy będzie.!!! A on ze no już nie dziś. Szukam mojego lekarza, a on na CC. Przyszedł później i mówię że się przygotowałam na wypis tym bardziej że jutro święto. A on o niczym nie wiedział myślał że już mnie nie ma. Podzwonil, kilka telefonów i zaraz miał wyniki u siebie. Dostałam wypis i poszłam do domu. Wyszło mi że mam arytmie ale w normie i powiedział że w ciąży jest większy przepływ krwi i serce szybciej pompuje krew. Ale serce wyszło ok. ! ;)

......:::::::::14t. i 1d::::::::.........
Całe szczęście ze wszystko dobrze się skończyło. dbaj kochana o siebie tzn o was i będzie dobrze. ☺

Odebrałam dzisiaj wyniki krwi i moczu i wszystko w sumie jest ok ☺ najbardziej bałam się wyniku glukozy ale jest 82 ☺ i bardzo się ciesze z tego powodu.
Jeden tylko minus się pojawił początki anemii ... ale postaram się to ogarnąć. dobrej nocy życzę

Odebrałam dzisiaj wyniki krwi i moczu i wszystko w sumie jest ok ☺ najbardziej bałam się wyniku glukozy ale jest 82 ☺ i bardzo się ciesze z tego powodu.
Jeden tylko minus się pojawił początki anemii ... ale postaram się to ogarnąć. dobrej nocy życzę
To niestety jest bardzo częste w ciąży. Nie martw się. Ja też mam, dostałam leki.

@eklerka super, że już do wróciłaś [emoji8]

My dzisiaj byliśmy z moim A. w kinie na filmie "ponad wszystko" książkę przeczytałam w jeden wieczór ale film średni.

Jutro planujemy no zoo się wybrać.

A i w h&m online są zniżki do 50% na ubrania dla kobiet i dzieci. Warto sprawdzić :)

m3sx3e3k25iia4nv.png
kurde !!! ta sukienke mierzyłam stacjonarnie nie jest przeceniona :( a jest zajebista ! A tu online wszystkie wysprzedane :((((((((((((((((((((( Link do: MAMA Sukienka w serek - Jasnoniebieski denim - ONA | H&M PL denim

reklama
Do góry