Ja ochotę na cos to mam coraz częściej. Tylko potem wymiotuje... ale jak nie zjem to jest jeszcze gorzej... ☺Ja sie rosolem objadlam. Jedyne na co miałam dzisiaj ochote
reklama
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
puki nic mnie nie boli i dobrze się czuje to doczekam do wizyty 19 czerwca
Właśnie na temat tego detektora pani doktor mi powiedziała że to jest fajna rzecz ale najlepiej używać go po 20tc wcześniej może trochę przekłamywać, ja spróbowałam z głupoty w 10tc usłyszałam tętno u obydwóch bobasów, ale teraz z biegiem czasu jak sprawdzam sobie to trzeba mieć lekki dystans do tego urządzenia.
Tak jak wspominałam jedna dzidzia siedzi bardzo po prawej stronie praktycznie wchodzi mi w biodro, ostatnio tak się przestraszyłam bo słyszę takie strasznie szybkie tętno i myślę o Boże coś z dzidziusiem nie tak ale zachwile na spokojnie szukam dalej i słyszę w oddali normalnie bijące serduszko, przesuwam bardziej w bok i znowu szybko...okazuje się że po prawej stronie w tych okolicach biegnie mi tętnica i dopler właśnie też to wykrył, także na spokojnie sobie to weź a jak nie znajdziesz to nie ma co panikować...
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
no i nie pojechałam :/ Moja mama w pracy , tata miał być o 15 ale dzwoniłam do niego i pojechał na lotnisko zawieźć szefa . Mój S też się nie urwie teraz z pracy bo ma już kursy długoterminowe .A z córką po szpitalach nie uśmiecha mi się łazić . Puki co będę dziś jeszcze próbować namierzyć to serducho
Angella210
@pieszczoszka1988 Jesteśmy z Tobą.Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.
Cieszę się z dobrych wieści z wizyt i trzymam kciuki dalej
Ja od soboty mam cały czas jakiś gości i cały czas coś.Nawet nie ma kiedy odsapnąć.Wczoraj usnęłam już po 20,aż mój mąż był w szoku.Teraz biorę się prasowanie niestety choć poszłabym spać
Cieszę się z dobrych wieści z wizyt i trzymam kciuki dalej
Ja od soboty mam cały czas jakiś gości i cały czas coś.Nawet nie ma kiedy odsapnąć.Wczoraj usnęłam już po 20,aż mój mąż był w szoku.Teraz biorę się prasowanie niestety choć poszłabym spać
Millo
Izabela gratulacje 2 synaFajnie ze marzenie Ci sie spelnilo
Darunia po ile bob kupilas?
Az musialam sprawdzic co to jest w ogole celebrytka
Ja dzis szyłam pol dnia a przed chwilka objadlam sie mizeria z mlodymi ziemniaczkami i jajkiempychaaaaa
Digital co z plamieniem?o ktorej masz wizyte?!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Darunia po ile bob kupilas?
Az musialam sprawdzic co to jest w ogole celebrytka
Ja dzis szyłam pol dnia a przed chwilka objadlam sie mizeria z mlodymi ziemniaczkami i jajkiempychaaaaa
Digital co z plamieniem?o ktorej masz wizyte?!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
A już myślałam że tylko ja nie wiem co to celebrytka :-) wypadlam z obiegu
Co do tous'a to też miałam śmieszną sytuację, jak dostałam kolczyki na święta, A moja siostra jak zobaczyła podjarana że mam nadziejętouska jak super, a ja nieświadoma o co chodzi. Chociaż teraz już wiem i nawet mam jeszcze kilka innych rzeczy ;-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do tous'a to też miałam śmieszną sytuację, jak dostałam kolczyki na święta, A moja siostra jak zobaczyła podjarana że mam nadziejętouska jak super, a ja nieświadoma o co chodzi. Chociaż teraz już wiem i nawet mam jeszcze kilka innych rzeczy ;-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
gie_er
No właśnie, daj znać koniecznie, czy sytuacja opanowana
reklama
eklerkaa
@Izabela90 ale super ze również chłopak i to że dziś się dowiedziałas tak jak ja ! mam praktycznie identyczne zdjęcie! gratulacje drugiego syna!
@blair_90 super WIEŚCI!!!
@reniuszek pewnie ze damy, jak by coś się zmieniło to pamiętaj o mnie i daj mi znać koniecznie!
@daruuunia3 @Natkaa01 @Eraja @KiKi88 dziękuję kochane Wy ;*
@pieszczoszka1988 wiesz co? U nas była z 2 godziny temu babeczka w 16 tyg ciąży. Skojarzyła mi się historia z tobą, powiedziała że ma leki że coś z dzieckiem nie tak i ma dużo obaw że jest przerażona i chciała by sprawdzić co z dzieciem dla jej spokoju. Poszła zrobili jej usg i było wszytko w porządku zadowolona wyszła i poszła do domu niemal że w podskokach . Jak będziesz nadal niepewna idź na IP oni na pewno Ci pomogą nie odesla na pewno
@Manique @DigitalGirl i @Rossiczka wiecie dlaczego tak jest? Bo mamy to forum a jak by nie forum to mamy też internet i niestety ale jak coś się dzieje to odrazu czytamy co to może być i szukamy czy ktoś tak miał.! Teraz jest nas tu dużo na grudniowkach i mamy porównania i opowiadamy i słuchamy cały czas że ta ma to ta tamto, a jeszcze tamtej tak i każdy się przejmuje bo widzi bo czyta i porównuje . W pierwszej ciąży nie wiedziałam o istnieniu testów PEPPA nawet nikt mnie nie poinformował z lekarzy że coś takiego jest. Jak i nie zależało mi na rozpoznaniu płci i czy o wymiarach kości nosowej czy karku. Również nie byłam na żadnym forum i nie było tak. Teraz jesteście Wy ja już bez was nie mogę dnia rozpocząć i zakończyć. Lubię się z wami martwić lubię oglądać z wami zdjęcia usg i lubię gdy ja się czymś martwię a wy wtedy napiszecie tyle pięknych słów pocieszających. I jak tu was nie kochać.
@DigitalGirl jak tam wizyta i twoje plamienia??? [emoji44]
@maggie91 @doublemummy jak wasze głowy? Bola nadal?
......:::::::::14t. i 0d::::::::.........
@blair_90 super WIEŚCI!!!
@reniuszek pewnie ze damy, jak by coś się zmieniło to pamiętaj o mnie i daj mi znać koniecznie!
@daruuunia3 @Natkaa01 @Eraja @KiKi88 dziękuję kochane Wy ;*
@pieszczoszka1988 wiesz co? U nas była z 2 godziny temu babeczka w 16 tyg ciąży. Skojarzyła mi się historia z tobą, powiedziała że ma leki że coś z dzieckiem nie tak i ma dużo obaw że jest przerażona i chciała by sprawdzić co z dzieciem dla jej spokoju. Poszła zrobili jej usg i było wszytko w porządku zadowolona wyszła i poszła do domu niemal że w podskokach . Jak będziesz nadal niepewna idź na IP oni na pewno Ci pomogą nie odesla na pewno
@Manique @DigitalGirl i @Rossiczka wiecie dlaczego tak jest? Bo mamy to forum a jak by nie forum to mamy też internet i niestety ale jak coś się dzieje to odrazu czytamy co to może być i szukamy czy ktoś tak miał.! Teraz jest nas tu dużo na grudniowkach i mamy porównania i opowiadamy i słuchamy cały czas że ta ma to ta tamto, a jeszcze tamtej tak i każdy się przejmuje bo widzi bo czyta i porównuje . W pierwszej ciąży nie wiedziałam o istnieniu testów PEPPA nawet nikt mnie nie poinformował z lekarzy że coś takiego jest. Jak i nie zależało mi na rozpoznaniu płci i czy o wymiarach kości nosowej czy karku. Również nie byłam na żadnym forum i nie było tak. Teraz jesteście Wy ja już bez was nie mogę dnia rozpocząć i zakończyć. Lubię się z wami martwić lubię oglądać z wami zdjęcia usg i lubię gdy ja się czymś martwię a wy wtedy napiszecie tyle pięknych słów pocieszających. I jak tu was nie kochać.
@DigitalGirl jak tam wizyta i twoje plamienia??? [emoji44]
@maggie91 @doublemummy jak wasze głowy? Bola nadal?
......:::::::::14t. i 0d::::::::.........