reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Czyli po porodzie:D wtedy tylko znamy płeć na 100% zawsze jest ryzyko pomyłki.

@reniuszek szkoda ,że nie mieszkasz blisko przydałby mi się w okolicy zapaleniec sportowy może taki ruszyłby mi tyłek po porodzie. ja zaczęłam biegać i jak się nie spodziewałam bardzo polubiłam bieganie. Mój organizm niestety nie straszne bóle ściengien ,ale nie poddałam się. Potem przyszedł czas na kolano do tej pory mnie boli ,prawdopodobnie poszła łękotka dupa z biegania ,ale na rolki za Tobą mogłabym pójść :cool2:
na usg 4d po 20 tyg wadpię żeby była pomyłka

reklama
Witam. Dziewczyny. Jestem juz w 14 tyg ciazy. Wszystko przebiega dobrze. Poza jednym malym uciazliwym szczegolem. Albo i nie szczegolem. Czy ktoras z Was ma podobny problem ? Nigdy nie mialam zadnych infekcji ( grzybicy, czy jakich kolwiek wgl podraznien ) jednak w czasie ciazy juz drugi raz powrocilo mi jakies swedzenie. Bralam juz Pimafucin, byl spokoj na jakis czas. Teraz znowu. Chyba zwariuje. Tak mnie to denerwuje. Wizyte mam w poniedzialek takze zobaczymy. Ale vzy ktoras ma podobnie ? Dodam ze dbamy o higienę wraz z mezem. I nie wiem tak na prawde w czym tkwi problem. To moja pierwsza ciaza. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie :)

@Rossiczka masz jakieś super miejsce kuchni włoskiej? 13 czerwca mamy rocznicę ślubu i chciałam iść z mężem. Nie mam pomysłu, chciałabym w jakieś nowe miejsce. Mój mąż uwielbia pizze, a ja makarony, więc tylko włoska :) a Ty ostatnio jesteś pożeraczem pizzy ;)
Moja ulubiona wloska restauracja to cucina povera w Zalesiu Górnym.
Link do: CUCINA POVERA mają też fb gdzie podają menu sezonowe. To jest naprawdę pyszne miejsce, z tym że mało miejsca więc trzeba rezerwować zwłaszcza jeśli chodzi o weekend.

W samej Warszawie to nic tak smacznego nie znam.

Nie jest to żadne luksusowe miejsce, ale ja je ubostwiam. No dobra ja ogólnie restauracji och i ach nie lubię. Lubię takie normalne z dobrym jedzeniem

Witam. Dziewczyny. Jestem juz w 14 tyg ciazy. Wszystko przebiega dobrze. Poza jednym malym uciazliwym szczegolem. Sp o i nie szczegolem. Czy ktoras z Was ma podobny problem ? Nigdy nie mialam zadnych infekcji ( grzybicy, czy jakich kolwiek wgl podraznien ) jednak w czasie ciazy juz drugi raz powrocilo mi jakies swedzenie. Bralam juz Pimafucin, byl spokoj na jakis czas. Teraz znowu. Chyba zwariuje. Tak mnie to denerwuje. Wizyte mam w poniedzialek takze zobaczymy. Ale vzy ktoras ma podobnie ? Dodam ze dbamy o higienę wraz z mezem. I nie wiem tak na prawde w czym tkwi problem. To moja pierwsza ciaza. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie :)
też mam ten problem dlatego mam przepisana ochrone którą biorę co 3 dni nazywa się Lactovaginal . Dzięki niej mam już spokoj :)

Witam. Dziewczyny. Jestem juz w 14 tyg ciazy. Wszystko przebiega dobrze. Poza jednym malym uciazliwym szczegolem. Albo i nie szczegolem. Czy ktoras z Was ma podobny problem ? Nigdy nie mialam zadnych infekcji ( grzybicy, czy jakich kolwiek wgl podraznien ) jednak w czasie ciazy juz drugi raz powrocilo mi jakies swedzenie. Bralam juz Pimafucin, byl spokoj na jakis czas. Teraz znowu. Chyba zwariuje. Tak mnie to denerwuje. Wizyte mam w poniedzialek takze zobaczymy. Ale vzy ktoras ma podobnie ? Dodam ze dbamy o higienę wraz z mezem. I nie wiem tak na prawde w czym tkwi problem. To moja pierwsza ciaza. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie :)
W ciąży to częste zjawisko
Kup clotrimazolum w kremie i smaruj to na swędzenie pomoże

Link do: CUCINA POVERA mają też fb gdzie podają menu sezonowe. To jest naprawdę pyszne miejsce, z tym że mało miejsca więc trzeba rezerwować zwłaszcza jeśli chodzi o weekend.

Nie jest to żadne luksusowe miejsce, ale ja je ubostwiam. No dobra ja ogólnie restauracji och i ach nie lubię. Lubię takie normalne z dobrym jedzeniem
I chyba nie jest jakas droga. Makaron za ok 20-25zl to nie jest majatek.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja lubie restauracje Si.
Link do: Restauracja Si – – kuchnia włoska
To jest w okolicach placu bankowego i bardzo dobre jedzenie mają. I ceny też są ok. Ja polecam :)

m3sx3e3k25iia4nv.png

Ja pampersow nie kupuje na zapas. Po pierwsze ja często w Auchan kupuje pampersy za 36 złotych. Poza tym mogą być odpazenia bo pupy różnie reagują.

Ja 1 i 2 to raczej w białe pampersy celuje

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pampersow nie kupuje na zapas. Po pierwsze ja często w Auchan kupuje pampersy za 36 złotych. Poza tym mogą być odpazenia bo pupy różnie reagują.

Ja 1 i 2 to raczej w białe pampersy celuje

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Białe? Chodzi Ci o te premium Care? :)

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Do góry