reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Nie działają mi powiadomienia [emoji53] macie jakiś pomysł co z tym fantem zrobić? Już się logowałam na nowo i nadal nic.. Zatrzymały się 3 dni temu i mi nic nie pokazuje [emoji53]. A lubię wiedzieć ile mam postów w danej chwili do nadrobienia, bo wtedy wiem czy mam wystarczająco czasu by przeczytać całość [emoji6]. Wczoraj z tym czasem było u mnie kiepsko więc nawet nie podczytywałam..

Super, że wszystkie wizyty przebiegły tak dobrze [emoji16].

Od zakupów dziecięcych jeszcze się powstrzymuję [emoji6]. Postanowiłam, że do czasu poznania płci nie będę kupować ciuszków [emoji6].. Ale nie wiem czy wytrzymam przynajmniej do tego 11 lipca, skoro zaraz wszystkie sklepy będą robić wyprzedaże (ten link do wyprzedaży C&A ćwiczy moją silną wolę.. Na takie zwykłe proste bodziaki...). O pampersach jeszcze nie myślę, niby mam gdzie trzymać, ale to chyba jeszcze nie ten etap [emoji6]. Za to na osobne konto wpłacam kasę i zbieram "na wyprawkę", to tak jakbym kupowała co miesiąc po trochu [emoji6].

@tusiaczzek1988 @ente powodzenia na badaniach [emoji6]!

@mrsMalec mam nadzieję, że teraz już będą Cię czekać same dobre informacje. Wyniki badań taty będą jeszcze dziś? Czy trzeba dłużej czekać?

@Oska305 cieszę się razem z Tobą z czucia ruchów [emoji7] i z tego, że w końcu Cię wypisują [emoji6].

@Brzuchatka2017 też bym dla świętego spokoju zajrzała do lekarza.. Dziecko w brzuchu jest chronione trochę przez nasze ciałka [emoji6], ale dla własnego świętego spokoju poszłabym sprawdzić czy wszystko jest w porządku.

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do powiadomien na apce... oni sa tego swiadomi, ale co rusz cos sie tam sypie, ogolnie staraja sie apke zrbic bardziej kompatybilna, ale jakies problemy sa. Czasami przelogowanie wystarczy, a czasami trzeba poczekac...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ankuś ja zamówiłam sobie balsam z Palmersa, a oliwkę z Musteli, ale dopiero jutro odbiorę zamówienie.. Zapach Palmersa nie jest jakiś uciążliwy? Koleżanka strasznie narzekała, że ją aż ten zapach dusił.. wczoraj swędziała mnie skóra brzuchu i musiałam chyba 3 razy smarować balsamem, tak się szybko wchłaniało..

@M@gda przelogowałam się przez te 3 dni kilka razy. Naskarżyłam się w poście, że mi nie działa i teraz patrzę i nagle działają [emoji16]. Nie wiem czy to przypadek, czy może to, że mnie zacytowałaś odblokowało mi powiadomienia [emoji16] uff [emoji6].

@maggie91 Palmers jest do jutra w promocji w Rossmann na kartę Rossne [emoji6]

@Ankuś ja zamówiłam sobie balsam z Palmersa, a oliwkę z Musteli, ale dopiero jutro odbiorę zamówienie.. Zapach Palmersa nie jest jakiś uciążliwy? Koleżanka strasznie narzekała, że ją aż ten zapach dusił.. wczoraj swędziała mnie skóra brzuchu i musiałam chyba 3 razy smarować balsamem, tak się szybko wchłaniało..

@M@gda przelogowałam się przez te 3 dni kilka razy. Naskarżyłam się w poście, że mi nie działa i teraz patrzę i nagle działają [emoji16]. Nie wiem czy to przypadek, czy może to, że mnie zacytowałaś odblokowało mi powiadomienia [emoji16] uff [emoji6].

@maggie91 Palmers jest do jutra w promocji w Rossmann na kartę Rossne [emoji6]

No właśnie mnie też zaczął swędzić, wiec musiałam kupić. Zapach nie jest uciążliwy. Jestem bardzo zadowolona.

@Rossiczka masz jakieś super miejsce kuchni włoskiej? 13 czerwca mamy rocznicę ślubu i chciałam iść z mężem. Nie mam pomysłu, chciałabym w jakieś nowe miejsce. Mój mąż uwielbia pizze, a ja makarony, więc tylko włoska :) a Ty ostatnio jesteś pożeraczem pizzy ;)

reklama
Do góry