reklama
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Bez stresu :* ja wiem ze wszystko bedzie ok zreszta sama wczoraj widzialam na pogotowiu ale bardziej ufam mojemu lekarzowi u Ciebie tez wszystko bedzie super :* jak wczoraj zobaczylam moje male cudo jak kopie nozkami i rusza raczkami to bylam zaczarowana
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś o 14:00 prenatalne więc sobie dość długo pooglądam moje dwa Skarby :-)
Już nie mogę się doczekać :-)
Ja też poproszępoproszę przepis na tą babkę
Mój mąż też kupuje dzisiaj dwa kartony pampersiaków ale wieczorem jak będzie jechał na trening. Mam nadzieję, że jeszcze będąMąż mój w trakcie pracy pojechał do kauflandu na otwarcie i już dzwonił, że kupuje dwa kartony pampersow bo dziecko może być klockiem i trzy kartony może być za dużo hahahah
Karolcia90
Fanka BB :)
Nie działają mi powiadomienia [emoji53] macie jakiś pomysł co z tym fantem zrobić? Już się logowałam na nowo i nadal nic.. Zatrzymały się 3 dni temu i mi nic nie pokazuje [emoji53]. A lubię wiedzieć ile mam postów w danej chwili do nadrobienia, bo wtedy wiem czy mam wystarczająco czasu by przeczytać całość [emoji6]. Wczoraj z tym czasem było u mnie kiepsko więc nawet nie podczytywałam..
Super, że wszystkie wizyty przebiegły tak dobrze [emoji16].
Od zakupów dziecięcych jeszcze się powstrzymuję [emoji6]. Postanowiłam, że do czasu poznania płci nie będę kupować ciuszków [emoji6].. Ale nie wiem czy wytrzymam przynajmniej do tego 11 lipca, skoro zaraz wszystkie sklepy będą robić wyprzedaże (ten link do wyprzedaży C&A ćwiczy moją silną wolę.. Na takie zwykłe proste bodziaki...). O pampersach jeszcze nie myślę, niby mam gdzie trzymać, ale to chyba jeszcze nie ten etap [emoji6]. Za to na osobne konto wpłacam kasę i zbieram "na wyprawkę", to tak jakbym kupowała co miesiąc po trochu [emoji6].
@tusiaczzek1988 @ente powodzenia na badaniach [emoji6]!
@mrsMalec mam nadzieję, że teraz już będą Cię czekać same dobre informacje. Wyniki badań taty będą jeszcze dziś? Czy trzeba dłużej czekać?
@Oska305 cieszę się razem z Tobą z czucia ruchów [emoji7] i z tego, że w końcu Cię wypisują [emoji6].
@Brzuchatka2017 też bym dla świętego spokoju zajrzała do lekarza.. Dziecko w brzuchu jest chronione trochę przez nasze ciałka [emoji6], ale dla własnego świętego spokoju poszłabym sprawdzić czy wszystko jest w porządku.
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że wszystkie wizyty przebiegły tak dobrze [emoji16].
Od zakupów dziecięcych jeszcze się powstrzymuję [emoji6]. Postanowiłam, że do czasu poznania płci nie będę kupować ciuszków [emoji6].. Ale nie wiem czy wytrzymam przynajmniej do tego 11 lipca, skoro zaraz wszystkie sklepy będą robić wyprzedaże (ten link do wyprzedaży C&A ćwiczy moją silną wolę.. Na takie zwykłe proste bodziaki...). O pampersach jeszcze nie myślę, niby mam gdzie trzymać, ale to chyba jeszcze nie ten etap [emoji6]. Za to na osobne konto wpłacam kasę i zbieram "na wyprawkę", to tak jakbym kupowała co miesiąc po trochu [emoji6].
@tusiaczzek1988 @ente powodzenia na badaniach [emoji6]!
@mrsMalec mam nadzieję, że teraz już będą Cię czekać same dobre informacje. Wyniki badań taty będą jeszcze dziś? Czy trzeba dłużej czekać?
@Oska305 cieszę się razem z Tobą z czucia ruchów [emoji7] i z tego, że w końcu Cię wypisują [emoji6].
@Brzuchatka2017 też bym dla świętego spokoju zajrzała do lekarza.. Dziecko w brzuchu jest chronione trochę przez nasze ciałka [emoji6], ale dla własnego świętego spokoju poszłabym sprawdzić czy wszystko jest w porządku.
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Dziewczyny kupujecie 2 czy wieksze tez. Nie wiem czy wieksze sie oplacaja.Mój mąż też kupuje dzisiaj dwa kartony pampersiaków ale wieczorem jak będzie jechał na trening. Mam nadzieję, że jeszcze będą
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama