piszecie i piszecie o tym jedzeniu... musiałam pójść do kuchni i coś wymyślić.... właśnie piecze się pyszniutka babka ziemniaczana... jak ja jej dawno nie robiłam... a lubię bardziej niż placki ziemniaczane bo nie jest taka tłusta....
reklama
kosa1212
Fanka BB :)
Jejku zazdroszczę wam energii ja jak wracam do domu to padam na ryjek i o niczym innym nie myślę niż leżenie. Mam nadzieję że ten leń wreszcie odejdzie. Byłam dzisiaj z córką u lekarza bo ostatnio bardzo kaszle jak sobie pobiega . Innych objawów przeziębienia nie ma. Lekarz podejrzewa astmę. Dał nam leki do inhalacji i jak pomogą to pewnie trzeba będzie robić w tym kierunku badania.No to ja też oglądne ten film.
@rosiczka zmotywowałaś mnie i poszłam z psem na szybki spacer przeplatany truchtem - w sumie 5,5 km także spoko. Wczoraj był aerobik i jutro też będzie :-) trzeba jakoś się zorganizować
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
kasia1234512345
Zaangażowana w BB
Jak u Was wyglądają wyniki glukozy? Ja mam 94 i moja ginekolog nie zwróciła na to w ogóle uwagi. Za to moja koleżanka, która jest w tym samym tyg co ja czyli 13, ma glukozę 95 i jej ginekolog dał jej skierowanie do poradni. Tam kazali jej natychmiast zrobić glukozę z obciążeniem i przyjść z wynikami.
Trochę mnie to zaniepokoiło.
dawniej norma była do 95. teraz niby zmienili i jest 92 ale sa lekarze,co nadal uznaja ta norme sprzed rokuJak u Was wyglądają wyniki glukozy? Ja mam 94 i moja ginekolog nie zwróciła na to w ogóle uwagi. Za to moja koleżanka, która jest w tym samym tyg co ja czyli 13, ma glukozę 95 i jej ginekolog dał jej skierowanie do poradni. Tam kazali jej natychmiast zrobić glukozę z obciążeniem i przyjść z wynikami.
jak czujesz silna potrzebe juz teraz to mozesz poprosic lekarza rodzinnego o skierowanie na krzywa.... bleeee... ja musze isc robic w piatek. dobrze ze mam lekarke,która ma inny sposób sprawdzania niz ta nieszczesna glukoza bo po podejsciu do glukozy w zeszłym tygodniu juz chyba nigdy wiecej zadna siła mnie nie zmusi, zeby ja wypic. w kazdej ciazy i za kazdym razem ja zwymiotowałam.Jak u Was wyglądają wyniki glukozy? Ja mam 94 i moja ginekolog nie zwróciła na to w ogóle uwagi. Za to moja koleżanka, która jest w tym samym tyg co ja czyli 13, ma glukozę 95 i jej ginekolog dał jej skierowanie do poradni. Tam kazali jej natychmiast zrobić glukozę z obciążeniem i przyjść z wynikami.
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ja robiłam krzywa i naczczo miałam 90 a po 2h 120 i podobno to jest w normie.Jak u Was wyglądają wyniki glukozy? Ja mam 94 i moja ginekolog nie zwróciła na to w ogóle uwagi. Za to moja koleżanka, która jest w tym samym tyg co ja czyli 13, ma glukozę 95 i jej ginekolog dał jej skierowanie do poradni. Tam kazali jej natychmiast zrobić glukozę z obciążeniem i przyjść z wynikami.
tak... po 2h norma jest do 140Ja robiłam krzywa i naczczo miałam 90 a po 2h 120 i podobno to jest w normie.
reklama