reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
No to ja też oglądne ten film.
@Reniuszek zmotywowałaś mnie i poszłam z psem na szybki spacer przeplatany truchtem - w sumie 5,5 km także spoko. Wczoraj był aerobik i jutro też będzie :-) trzeba jakoś się zorganizować :-D

Ostatnia edycja:
Zamów i masz na pyszne uwielbiam ich jedzenie to w sumie taka stołówka ale jedzenie mają przepyszne. A na miejscu można u niech zdjęć na Bratków 16 chyba po biustonosze jeżdżę do Aren na cieszyńską, ja mam 80-85 I/J i zawsze mi mogą zaproponować z 5-6 modeli. Na cechowej jest jeszcze Świat biustonoszy no i Dalia w sferze ale tam ceny z kosmosu
dasz linka gdzie to jedzenie zamowic ?
Aren hurtownia bielizny to jest to ??? a jak z cenami ? mają też modele do karmienia ?

dasz linka gdzie to jedzenie zamowic ?
Aren hurtownia bielizny to jest to ??? a jak z cenami ? mają też modele do karmienia ?
Mają do karmienia, ale chyba rozmiary mniejsze. Ostatnio na promocji tak za 100 zł wyszły. Ewentualnie iść do nich (możesz nawet do Gemini) niech Ci dobiorą rozmiar i poszukać na necie taniej. Gorsenia ma fajne na większy biust i Kris, Ava nie jest najgorsza. Nie wiem jaki rozmiar potrzebujesz bo Esotiq ma fajne promocje ale tam chyba tak do G miska.
Link do: Zamów i Masz Bielsko-Biała - Polska, Dania na lunch - Pyszne.pl

Ja dzisiaj właśnie myślałam o golabkach :D

p19uflw1nv024jhl.png
Gołąbki dzisiaj u moich rodziców więc zapraszam[emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mają do karmienia, ale chyba rozmiary mniejsze. Ostatnio na promocji tak za 100 zł wyszły. Ewentualnie iść do nich (możesz nawet do Gemini) niech Ci dobiorą rozmiar i poszukać na necie taniej. Gorsenia ma fajne na większy biust i Kris, Ava nie jest najgorsza. Nie wiem jaki rozmiar potrzebujesz bo Esotiq ma fajne promocje ale tam chyba tak do G miska.

Ja mam 95 D ale jak mi ktoś dobierze biustonosz pewnie okaże się ,ze mam całkiem inny rozm hehe

reklama
Do góry