reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Mówię mojemu S ale bym zjadła taką goloneczke !!!! A mój S zadzwonił i mi zamówił :D wariatt [emoji14] Ja taka pojedzona po obiedzie ale będzie na kolacje :D Ciekawe czy będzie dobra
Niech mi tez zamowi :D tutaj to ja mam opcje tylko taka zeby znalezc rzeznika i samej gotowac a tak zdesperowana nie jestem :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny to zapraszam do siebie na golonkę ;) Zawsze robię z przypieczoną skórką bo taka jest najlepsza ;) Za mną chodzą jeszcze placki ziemniaczane z młodych ziemniaków i chyba się jutro na nie skuszę ;)

Gratuluję udanych wizyt. Same dobre wieści.

Mnie dziś rano obudził skurcz łydek.. Najpierw jednej, później drugiej. Magnes łykam cały czas, więc mam nadzieję,że się nie powtórzy. Choć ponoć czasem to wina ucisku macicy

Gratuluję udanych wizyt. Same dobre wieści.

Mnie dziś rano obudził skurcz łydek.. Najpierw jednej, później drugiej. Magnes łykam cały czas, więc mam nadzieję,że się nie powtórzy. Choć ponoć czasem to wina ucisku macicy
Ja zamiast skurczy pogodowych miałam skurcz łydki [emoji16]
Cała noc noc miałam skurcze łydki ale takie bardzo bolesne. A potem rano odeszły mi wody. Nie wiem na ile to było powiązane ale żadnych innych skurczy przy porodzie nie miałam [emoji16][emoji16]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
ale mam wielką ochotę na gołąbki z sosem pomidorowym i jutro chyba zrobię na obiadek :) Pozdrawiam wszystkie mamusie :) i życzę udanych wizyt

Do góry