Się zsikamPolecam slawna juz słuchawkę prysznicowa
reklama
JaneHeart
Fanka BB :)
Kiedyś miałam dobry model, teraz taka bez szału [emoji85]Polecam slawna juz słuchawkę prysznicowa
Angella210
gie_er
My po wizycie mąż miał banana na twarzy całe badanie, muszę go zapytać czy o tym wie Dzidzia grzecznie leżała całe badanie i zasłaniała buźkę rękami, Pan doktor próbował ją zdenerwować głowicą, ale miała nas w nosie Przezierność mamy 1,1 i najprawdopodobniej rośnie kolejna córcia
DigitalGirl
Moderatorka
Cudowne wieści!!! Gratulacje :*My po wizycie mąż miał banana na twarzy całe badanie, muszę go zapytać czy o tym wie Dzidzia grzecznie leżała całe badanie i zasłaniała buźkę rękami, Pan doktor próbował ją zdenerwować głowicą, ale miała nas w nosie Przezierność mamy 1,1 i najprawdopodobniej rośnie kolejna córcia
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Kupujecie już pieluszki? Jak dla mnie chyba za wcześnie a dwa, że nie mam gdzie trzymać. Ale cena kuszącaJutro w kauflandzie pieluszki pampers 2 za 49zł 144sztuki. Opłaca sie
gie_er
My pewnie za 2-3 tyg zaczniemy.W pierwszej ciąży też kupowaliśmy systematycznie na promocjach pampersy i chusteczki, mieliśmy taki zapas, że chyba dopiero jak młoda miała 4-5 miesięcy coś trzeba było kupić ;pKupujecie już pieluszki? Jak dla mnie chyba za wcześnie a dwa, że nie mam gdzie trzymać. Ale cena kusząca
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Jak bym miała gdzie trzymać to też pewnie bym wcześniej kupiła. Wczoraj jak kupiłam ubranko mój A. przypomniał że komode lub szafę trzeba najpierw kupić bo nie będzie gdzie tego trzymaćMy pewnie za 2-3 tyg zaczniemy.W pierwszej ciąży też kupowaliśmy systematycznie na promocjach pampersy i chusteczki, mieliśmy taki zapas, że chyba dopiero jak młoda miała 4-5 miesięcy coś trzeba było kupić ;p
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Gratuluję udanych wizyt! No to mamy dziewczynkę i chłopczyka! Super!
Za mną też gołąbki chodzą i chyba też jutro zrobię
Ja nic dla dzidziusia nie kupuje bo nie mam miejsca żeby to składać, przeprowadzka w listopadzie chyba to wtedy zaczniemy kompletować ;-)
Za mną też gołąbki chodzą i chyba też jutro zrobię
Ja nic dla dzidziusia nie kupuje bo nie mam miejsca żeby to składać, przeprowadzka w listopadzie chyba to wtedy zaczniemy kompletować ;-)