reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Polecam slawna juz słuchawkę prysznicowa :D

p19uflw1nv024jhl.png
Się zsikam :D

reklama
My po wizycie mąż miał banana na twarzy całe badanie, muszę go zapytać czy o tym wie :D Dzidzia grzecznie leżała całe badanie i zasłaniała buźkę rękami, Pan doktor próbował ją zdenerwować głowicą, ale miała nas w nosie:D Przezierność mamy 1,1 i najprawdopodobniej rośnie kolejna córcia :)

My po wizycie mąż miał banana na twarzy całe badanie, muszę go zapytać czy o tym wie :D Dzidzia grzecznie leżała całe badanie i zasłaniała buźkę rękami, Pan doktor próbował ją zdenerwować głowicą, ale miała nas w nosie:D Przezierność mamy 1,1 i najprawdopodobniej rośnie kolejna córcia :)
Cudowne wieści!!! Gratulacje :*

Kupujecie już pieluszki? Jak dla mnie chyba za wcześnie a dwa, że nie mam gdzie trzymać. Ale cena kusząca :)

m3sx3e3k25iia4nv.png
My pewnie za 2-3 tyg zaczniemy.W pierwszej ciąży też kupowaliśmy systematycznie na promocjach pampersy i chusteczki, mieliśmy taki zapas, że chyba dopiero jak młoda miała 4-5 miesięcy coś trzeba było kupić ;p

My pewnie za 2-3 tyg zaczniemy.W pierwszej ciąży też kupowaliśmy systematycznie na promocjach pampersy i chusteczki, mieliśmy taki zapas, że chyba dopiero jak młoda miała 4-5 miesięcy coś trzeba było kupić ;p
Jak bym miała gdzie trzymać to też pewnie bym wcześniej kupiła. Wczoraj jak kupiłam ubranko mój A. przypomniał że komode lub szafę trzeba najpierw kupić bo nie będzie gdzie tego trzymać

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Gratuluję udanych wizyt! No to mamy dziewczynkę i chłopczyka! Super!
Za mną też gołąbki chodzą i chyba też jutro zrobię :p
Ja nic dla dzidziusia nie kupuje bo nie mam miejsca żeby to składać, przeprowadzka w listopadzie chyba to wtedy zaczniemy kompletować ;-)

Do góry