Zinc
Fanka BB :)
No a mimo to go zmieniłam na babkę, która mi bardziej pasuje [emoji6]Już go lubię [emoji1]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No a mimo to go zmieniłam na babkę, która mi bardziej pasuje [emoji6]Już go lubię [emoji1]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
To prawda, ale głównie przy Hashimoto. Bo choroby autoimunnologiczne często.idą w parze z nietolerancją pokarmowa.Dziewczyny a propo tej tarczycy. Ja biore letrox 150 i choruje od pierwszej ciąży na niedoczynność. Moja gin wczoraj mi zasugerowała żebym przeszła na diete bezglutenowa bo ponoc mega pogama w obnizeniu TSH i tarczyca lepiej funkcjonuje.
Więc tak zrobiłam i od dzisiaj bez glutenu [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana to jest bardzo wcześnie jeszcze może inaczej się ułożył, ja też dwa dni czułam a od 2 wcale. Tyle co detektorem sobie sprawdzam to jestem spokojniejsza.zaczynam wariować ... wczoraj czułam bardzo często ruchy dzidziusia a dziś cisza ..
Nie wariuj. Jeszcze fasola jest malutka i ma duzo miejsca. Zalezy jak sie ułoży.zaczynam wariować ... wczoraj czułam bardzo często ruchy dzidziusia a dziś cisza ..
Ja w pierwszej ciąży tez byłam spokojna. Mało znałam ludzi którzy poronili wiec i dla mnie to była abstrakcja. Nie brałam pod uwagę ze moze w ogóle cos sie stać. A teraz tyle znajomych ma problem z donoszniem albo zajściem ze to aż przytłaczaw 1 ciąży nie pamiętam żebym tak o byle co panikowała a teraz ... szkoda gadać
dokładnie ... ja bez przerwy słysze same złe rzeczy dookoła pozniej człowiek zaczyna sobie wkręcać Bog wie coJa w pierwszej ciąży tez byłam spokojna. Mało znałam ludzi którzy poronili wiec i dla mnie to była abstrakcja. Nie brałam pod uwagę ze moze w ogóle cos sie stać. A teraz tyle znajomych ma problem z donoszniem albo zajściem ze to aż przytłacza
W pierwszej ciąży miałam usg w 5 tygodniu był tylko pęcherzyk pusty i do głowy by mi nie przyszło,że tam się dziecko może nie rozwinąć, nie myślałam o prenatalnych więc tych pierwszych nie miałam , od początku kupowałam rzeczy dla dziecka, Byłyśmy młodsze i wiedziałyśmy mniej niż wiemy teraz przy kolejnej ciąży pewnie temu wtedy tak nie spinałyśmy ;pw 1 ciąży nie pamiętam żebym tak o byle co panikowała a teraz ... szkoda gadać