Ja bym to udźwignęła gdyby nie ten egzamin... Także choć chcę nie dam rady pomóc Przepraszam Madziu.Przypominam, że od przyszłego poniedziałku aż do 2/3 lipca będę miała ograniczony dostęp do forum ze względu na wyjazd (plus przygotowania). Potrzebuj zastępstwa, szczególnie jeśli chodzi o kalendarz. Ktoś się zdecydował?
reklama
@Małgoś86 ojej, jak najszybszego powrotu do zdrowia dla męża, oby wszystko szybko dobrze się skończyło
@blair_90 powodzenia:-) daj znać koniecznie po wizycie
@M@gda kurczę, ja niestety mogę jedynie zobowiązać się poza teraz tym poniedziałkiem (a coś kojarzę że już chciałaś wtedy "wolne"), 24.06-26.06 i 1-3.07(weekend i poniedziałek) bo wtedy nie wiem czy nie będę w rozjazdach przez co objecać nie mogę... więc jakby nikt inny się nie znalazł to mamy ogarnięte poza tymi dniami
@blair_90 powodzenia:-) daj znać koniecznie po wizycie
@M@gda kurczę, ja niestety mogę jedynie zobowiązać się poza teraz tym poniedziałkiem (a coś kojarzę że już chciałaś wtedy "wolne"), 24.06-26.06 i 1-3.07(weekend i poniedziałek) bo wtedy nie wiem czy nie będę w rozjazdach przez co objecać nie mogę... więc jakby nikt inny się nie znalazł to mamy ogarnięte poza tymi dniami
Ostatnia edycja:
walczacamama
Fanka BB :)
Kochana trzymajcie się ciepło.Dziewczyny ja miałam dziś straszny dzień. Dzisiaj z dachu podczas pracy spadł mój mąż. Karetka do szpitala.., złamana ręka., złamany 10 krąg w kregoslupie .Nieudana
walka o przewiezienie do innego szpitala i właśnie wrocilam do domu.M w szpitalu. Stresu co niemiara. Modlę się żeby wszystko było dobrze..proszę trzymajcie za nas kciuki
Wszystko musi być dobrze!
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
To prowokacja, za pewne w ciąży nawet nie jest..... Cały czas próbuje pokazać, że kobiety które źle odbierają ciążę sa szykanowane.... szkoda na nią czasu marnowaćBoże dziewczyno czy Ty widzisz co piszesz ?? Jest masa kobiet które dały by wszystko żeby być w ciąży a nie mogą ! Ciąża to wspaniały czas a ty to traktujesz jak karę za coś ! Pomimo tej burzy hormonalnej która każda z nas inaczej ja przechodzi powinnaś się cieszyć ze dostałaś taki dar od Boga . A nie tylko narzekać . Skoro traktujesz ciążę jak coś złego to dlaczego się nie zabezpieczalas ? Doskonale chyba widziałaś jakie są skutki współżycia bez zabezpieczenia .
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
Życzę zdrowia dla męża, A Ty postaraj się uspokoić, że, względu na maleństwoDziewczyny ja miałam dziś straszny dzień. Dzisiaj z dachu podczas pracy spadł mój mąż. Karetka do szpitala.., złamana ręka., złamany 10 krąg w kregoslupie .Nieudana
walka o przewiezienie do innego szpitala i właśnie wrocilam do domu.M w szpitalu. Stresu co niemiara. Modlę się żeby wszystko było dobrze..proszę trzymajcie za nas kciuki
Karolcia1992
Zaangażowana w BB
Angella210
iwilleatyou
Hej kochane. W koncu dlugo wyczekiwany przeze mnie i dlugi weekend siedze i popijam kawke w lozku Malgos duzo zdrówka dla meza:* ciesze sie z wami laski ze wszystkie wizyty przynoszą takie dobre wiesci ja w poniedziałek zaczynam 15 tydzien i powiem wam ze od 2 dni czuje wieczorem ze cos mnie smyra hmm . Wiem wczesnie ale nie wkrecam sobie [emoji14] dzisiaj w planach tylko zakupy bo u nas 2 dni wszystkie sklepy beda zamkniete i wieczorem parapetowka u kuzynki meza. Aaaa jutro jak bedzie ladna pogoda to maz zabiera mnie i franka na szklany most hehe czy cos takiego ponoc widoki wspaniale pomijajac fakt ze mam lek wysokosci
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dziękuję Wam moje Najlepsze-buziaki .Wczoraj siedząc na pogotowiu Was podczytywalam., oczywiście gratuluję i cieszę się bardzo z Waszych udanych wizyt. Jutro jeszcze mam chrzest u szwagierki., jestem chrzestna ., podwójnie mi przykro że męża nie będzie że mną. Pojadę chyba tylko do kościoła.Pech chciał ze męża zabrali akurarat do takiego beznadziejnego szpitala i tym bardziej boję się o niego. Chcialabym sprawdzić też czy u maluszka wszystko dobrze. Wczoraj to jednak byl duży stres.
Dziękuję za ciepłe słowa i wciąż proszę o pozytywne myśli w naszą stronę. W miarę możliwości odezwę się do Was.
Miłego weekendu i dla wizytujacych dobrych wiadomości
Dziękuję za ciepłe słowa i wciąż proszę o pozytywne myśli w naszą stronę. W miarę możliwości odezwę się do Was.
Miłego weekendu i dla wizytujacych dobrych wiadomości