reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Przypominam, że od przyszłego poniedziałku aż do 2/3 lipca będę miała ograniczony dostęp do forum ze względu na wyjazd (plus przygotowania). Potrzebuj zastępstwa, szczególnie jeśli chodzi o kalendarz. Ktoś się zdecydował?
Ja bym to udźwignęła gdyby nie ten egzamin... Także choć chcę nie dam rady pomóc :( Przepraszam Madziu.

reklama
@Małgoś86 ojej, jak najszybszego powrotu do zdrowia dla męża, oby wszystko szybko dobrze się skończyło
@blair_90 powodzenia:-) daj znać koniecznie po wizycie
@M@gda kurczę, ja niestety mogę jedynie zobowiązać się poza teraz tym poniedziałkiem (a coś kojarzę że już chciałaś wtedy "wolne"), 24.06-26.06 i 1-3.07(weekend i poniedziałek) bo wtedy nie wiem czy nie będę w rozjazdach przez co objecać nie mogę... więc jakby nikt inny się nie znalazł to mamy ogarnięte poza tymi dniami

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja miałam dziś straszny dzień. Dzisiaj z dachu podczas pracy spadł mój mąż. Karetka do szpitala.., złamana ręka., złamany 10 krąg w kregoslupie .Nieudana
walka o przewiezienie do innego szpitala i właśnie wrocilam do domu.M w szpitalu. Stresu co niemiara. Modlę się żeby wszystko było dobrze..proszę trzymajcie za nas kciuki
Kochana trzymajcie się ciepło.
Wszystko musi być dobrze!

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Boże dziewczyno czy Ty widzisz co piszesz ?? Jest masa kobiet które dały by wszystko żeby być w ciąży a nie mogą ! Ciąża to wspaniały czas a ty to traktujesz jak karę za coś ! Pomimo tej burzy hormonalnej która każda z nas inaczej ja przechodzi powinnaś się cieszyć ze dostałaś taki dar od Boga . A nie tylko narzekać . Skoro traktujesz ciążę jak coś złego to dlaczego się nie zabezpieczalas ? Doskonale chyba widziałaś jakie są skutki współżycia bez zabezpieczenia .

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
To prowokacja, za pewne w ciąży nawet nie jest..... Cały czas próbuje pokazać, że kobiety które źle odbierają ciążę sa szykanowane.... szkoda na nią czasu marnować

Dziewczyny ja miałam dziś straszny dzień. Dzisiaj z dachu podczas pracy spadł mój mąż. Karetka do szpitala.., złamana ręka., złamany 10 krąg w kregoslupie .Nieudana
walka o przewiezienie do innego szpitala i właśnie wrocilam do domu.M w szpitalu. Stresu co niemiara. Modlę się żeby wszystko było dobrze..proszę trzymajcie za nas kciuki
Życzę zdrowia dla męża, A Ty postaraj się uspokoić, że, względu na maleństwo

@Małgoś86 Trzymam kciuki za męża.Bedzie dobrze :)Ją jeszcze leniuchuje w łóżku:)Dzisiaj mam w planach zrobić sama chleb i jakaś pyszną wędlinę do tego.Mam już dosyć tych sklepowych które zaraz robią się ślizgie.

Hej kochane. W koncu dlugo wyczekiwany przeze mnie i dlugi weekend :) siedze i popijam kawke w lozku :) Malgos duzo zdrówka dla meza:* ciesze sie z wami laski ze wszystkie wizyty przynoszą takie dobre wiesci :) ja w poniedziałek zaczynam 15 tydzien i powiem wam ze od 2 dni czuje wieczorem ze cos mnie smyra hmm . Wiem wczesnie ale nie wkrecam sobie [emoji14] dzisiaj w planach tylko zakupy bo u nas 2 dni wszystkie sklepy beda zamkniete i wieczorem parapetowka u kuzynki meza. Aaaa jutro jak bedzie ladna pogoda to maz zabiera mnie i franka na szklany most hehe czy cos takiego ponoc widoki wspaniale pomijajac fakt ze mam lek wysokosci :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję Wam moje Najlepsze-buziaki .Wczoraj siedząc na pogotowiu Was podczytywalam., oczywiście gratuluję i cieszę się bardzo z Waszych udanych wizyt. Jutro jeszcze mam chrzest u szwagierki., jestem chrzestna ., podwójnie mi przykro że męża nie będzie że mną. Pojadę chyba tylko do kościoła.Pech chciał ze męża zabrali akurarat do takiego beznadziejnego szpitala i tym bardziej boję się o niego. Chcialabym sprawdzić też czy u maluszka wszystko dobrze. Wczoraj to jednak byl duży stres.
Dziękuję za ciepłe słowa i wciąż proszę o pozytywne myśli w naszą stronę. W miarę możliwości odezwę się do Was.
Miłego weekendu i dla wizytujacych dobrych wiadomości

Do góry