reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Przypominam, że od przyszłego poniedziałku aż do 2/3 lipca będę miała ograniczony dostęp do forum ze względu na wyjazd (plus przygotowania). Potrzebuj zastępstwa, szczególnie jeśli chodzi o kalendarz. Ktoś się zdecydował?
Ja bym to udźwignęła gdyby nie ten egzamin... Także choć chcę nie dam rady pomóc :( Przepraszam Madziu.

reklama
@Małgoś86 ojej, jak najszybszego powrotu do zdrowia dla męża, oby wszystko szybko dobrze się skończyło
@blair_90 powodzenia:-) daj znać koniecznie po wizycie
@M@gda kurczę, ja niestety mogę jedynie zobowiązać się poza teraz tym poniedziałkiem (a coś kojarzę że już chciałaś wtedy "wolne"), 24.06-26.06 i 1-3.07(weekend i poniedziałek) bo wtedy nie wiem czy nie będę w rozjazdach przez co objecać nie mogę... więc jakby nikt inny się nie znalazł to mamy ogarnięte poza tymi dniami

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja miałam dziś straszny dzień. Dzisiaj z dachu podczas pracy spadł mój mąż. Karetka do szpitala.., złamana ręka., złamany 10 krąg w kregoslupie .Nieudana
walka o przewiezienie do innego szpitala i właśnie wrocilam do domu.M w szpitalu. Stresu co niemiara. Modlę się żeby wszystko było dobrze..proszę trzymajcie za nas kciuki
Kochana trzymajcie się ciepło.
Wszystko musi być dobrze!

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Boże dziewczyno czy Ty widzisz co piszesz ?? Jest masa kobiet które dały by wszystko żeby być w ciąży a nie mogą ! Ciąża to wspaniały czas a ty to traktujesz jak karę za coś ! Pomimo tej burzy hormonalnej która każda z nas inaczej ja przechodzi powinnaś się cieszyć ze dostałaś taki dar od Boga . A nie tylko narzekać . Skoro traktujesz ciążę jak coś złego to dlaczego się nie zabezpieczalas ? Doskonale chyba widziałaś jakie są skutki współżycia bez zabezpieczenia .

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
To prowokacja, za pewne w ciąży nawet nie jest..... Cały czas próbuje pokazać, że kobiety które źle odbierają ciążę sa szykanowane.... szkoda na nią czasu marnować

Dziewczyny ja miałam dziś straszny dzień. Dzisiaj z dachu podczas pracy spadł mój mąż. Karetka do szpitala.., złamana ręka., złamany 10 krąg w kregoslupie .Nieudana
walka o przewiezienie do innego szpitala i właśnie wrocilam do domu.M w szpitalu. Stresu co niemiara. Modlę się żeby wszystko było dobrze..proszę trzymajcie za nas kciuki
Życzę zdrowia dla męża, A Ty postaraj się uspokoić, że, względu na maleństwo

@Małgoś86 Trzymam kciuki za męża.Bedzie dobrze :)Ją jeszcze leniuchuje w łóżku:)Dzisiaj mam w planach zrobić sama chleb i jakaś pyszną wędlinę do tego.Mam już dosyć tych sklepowych które zaraz robią się ślizgie.

Hej kochane. W koncu dlugo wyczekiwany przeze mnie i dlugi weekend :) siedze i popijam kawke w lozku :) Malgos duzo zdrówka dla meza:* ciesze sie z wami laski ze wszystkie wizyty przynoszą takie dobre wiesci :) ja w poniedziałek zaczynam 15 tydzien i powiem wam ze od 2 dni czuje wieczorem ze cos mnie smyra hmm . Wiem wczesnie ale nie wkrecam sobie [emoji14] dzisiaj w planach tylko zakupy bo u nas 2 dni wszystkie sklepy beda zamkniete i wieczorem parapetowka u kuzynki meza. Aaaa jutro jak bedzie ladna pogoda to maz zabiera mnie i franka na szklany most hehe czy cos takiego ponoc widoki wspaniale pomijajac fakt ze mam lek wysokosci :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję Wam moje Najlepsze-buziaki .Wczoraj siedząc na pogotowiu Was podczytywalam., oczywiście gratuluję i cieszę się bardzo z Waszych udanych wizyt. Jutro jeszcze mam chrzest u szwagierki., jestem chrzestna ., podwójnie mi przykro że męża nie będzie że mną. Pojadę chyba tylko do kościoła.Pech chciał ze męża zabrali akurarat do takiego beznadziejnego szpitala i tym bardziej boję się o niego. Chcialabym sprawdzić też czy u maluszka wszystko dobrze. Wczoraj to jednak byl duży stres.
Dziękuję za ciepłe słowa i wciąż proszę o pozytywne myśli w naszą stronę. W miarę możliwości odezwę się do Was.
Miłego weekendu i dla wizytujacych dobrych wiadomości

Do góry