reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Przypominam, że od przyszłego poniedziałku aż do 2/3 lipca będę miała ograniczony dostęp do forum ze względu na wyjazd (plus przygotowania). Potrzebuj zastępstwa, szczególnie jeśli chodzi o kalendarz. Ktoś się zdecydował?

Dzień dobry. Właśnie wypatrzyłam, że 5 czerwca w Lidlu znowu będą ciuszki dla niemowlaków. Pamiętam, że zastanawiałyśmy się kiedy będą znowu na stanie. Do tego lekkie spodnie ciążowe typu haremki :)

Powodzenia dziś

@gie_er ja myślę, że jeszcze na brzuchu bujno.. Jeeeżu jakie mi się długie włosiska na brzuchu zrobiły to aż przerażenie mnie bierze..

@M@gda czekałyśmy na Ciebie [emoji16]. Super, że maleństwo ok [emoji16] a jak się wiercił to znaczy, że pełen energii [emoji16] dobrze mu u Ciebie i szaleje [emoji6]. Czy przy wielkości 5,5cm już się udało zrobić wszystkie pomiary z genetycznego? Przypomnij proszę, bo już nie pamiętam, pappa też robisz czy tylko usg?

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Pappa zrobię na pakiet z pracy. Jakoś szkoda mi dodatkowo 400stow za coś co mam później za darmo. Robię w przyszłym tyg.

@blair_90 miłej wizyty!
Skasowałam sobie cały post... Brawo ja ^^ No ale w każdym bądź razie gratuluję Ci @Oska305 pięknych wiadomości. No i Tobie @kasia1234512345 również :)
@gie_er @bea25ta też biorę accard, ale przy ranach jeszcze nigdy się nie wykrwawiałam. Może grupa krwi też ma tu jakieś znaczenie? Sama nie wiem...
Możliwe że będę zmuszona zniknąć na tydzień. W przyszłą sobotę mam egzamin zawodowy i muszę się przygotować z przepisów itd ;) Dziś zakupy, sprzątanie, gotowanie. Na szczęscie z mężem to zawsze jakoś łatwiej. Właśnie kończy sprzątać kuchnię, hihihi :) Miłego weekendu dziewczyny! Wypocznijcie ile wlezie.
A no i właśnie, @Małgoś86 dużo zdrowia dla Męża. Pamiętaj że masz w nas wsparcie :)

reklama
Czyli jeszcze 50/50 :D a jak przeczucia :D ?

p19uflw1nv024jhl.png
Że zdrowe?? Jest mi idealnie wszystko jedno. Ostatnio sklaniamy się w stronę corki z przeczuciami. Mąż mówi, że ma mnie, 4 kocice w domu i do kompletu w babińcu tylko córki mu brakuje. Ale on chyba chciałby corkę.

Do góry