Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. 1.5 wyszło.No to super [emoji7] A nt mierzyliście?
Pappa zrobię na pakiet z pracy. Jakoś szkoda mi dodatkowo 400stow za coś co mam później za darmo. Robię w przyszłym tyg.@gie_er ja myślę, że jeszcze na brzuchu bujno.. Jeeeżu jakie mi się długie włosiska na brzuchu zrobiły to aż przerażenie mnie bierze..
@M@gda czekałyśmy na Ciebie [emoji16]. Super, że maleństwo ok [emoji16] a jak się wiercił to znaczy, że pełen energii [emoji16] dobrze mu u Ciebie i szaleje [emoji6]. Czy przy wielkości 5,5cm już się udało zrobić wszystkie pomiary z genetycznego? Przypomnij proszę, bo już nie pamiętam, pappa też robisz czy tylko usg?
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Że zdrowe?? Jest mi idealnie wszystko jedno. Ostatnio sklaniamy się w stronę corki z przeczuciami. Mąż mówi, że ma mnie, 4 kocice w domu i do kompletu w babińcu tylko córki mu brakuje. Ale on chyba chciałby corkę.Czyli jeszcze 50/50 a jak przeczucia ?