reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja dziewczyny po pysznym obiadku (placki z cukinii) dopiero zasiadłam i nadrabiam zaległości :)
Z okazji Dnia Dziecka tak mi dziś hormony szaleją, że co trochę ryczę :-D a już nie do zatrzymania byłam jak w radio usłyszałam piosenkę dla dzieci o laleczce z porcelany :shocked2:
Miłego popołudnia!
skad jestes i czy masz jeszcze??
ja jestem glodna a na nic nie mam ochoty, zastanawiam się czy można załatwić sprawę głodu nie jedząc... za to te twoje placki wyglądają apetycznie :)

reklama
Ja głównie korzystam z telefonu i zauważyłam że te wasze suwaczki w przeglądarce na telefonie nie są widoczne dopiero jak weszłam na kompa to je widzę np M@dzia Twój nie wiedziałam że masz taki ładny suwaczek :-)
To ja mam tak samo. Na komórce rzadko kiedy pojawia się suwak. Laptopa praktycznie otwieram. Wczoraj lekarz kazał mi leżeć skoro na siedząco boli mnie brzuch. Więc albo stoję albo leżę. A na maluszku lapka przecież nie położę. Toż to ciężki gamerski sprzęt jest xD Muszę kupić jakiś stolik do wyrka, ot co :D

To ja mam tak samo. Na komórce rzadko kiedy pojawia się suwak. Laptopa praktycznie otwieram. Wczoraj lekarz kazał mi leżeć skoro na siedząco boli mnie brzuch. Więc albo stoję albo leżę. A na maluszku lapka przecież nie położę. Toż to ciężki gamerski sprzęt jest xD Muszę kupić jakiś stolik do wyrka, ot co :D
Ja też pro elo melo gamerski, nowego Omena hp i... głównie z forum korzystam :D:D

Ja też pro elo melo gamerski, nowego Omena hp i... głównie z forum korzystam :D:D
Huehuehue xD Chociaż korzystasz. Mój MSIak to laptop pokojowy. Obrasta kurzem i robi za eksponat ^^ Ostatnio mąż namówił mnie na ponowne odpalenie Heroes of the Storm. No i nie mogę w to grać... Za bardzo się denerwuję xD Simsy mi chyba zostały ^^

Huehuehue xD Chociaż korzystasz. Mój MSIak to laptop pokojowy. Obrasta kurzem i robi za eksponat ^^ Ostatnio mąż namówił mnie na ponowne odpalenie Heroes of the Storm. No i nie mogę w to grać... Za bardzo się denerwuję xD Simsy mi chyba zostały ^^
ja nawet simsow nie mam :D:D czasami w jakieś fleshowe/javowe pocinam. Lubie takie gry na czas. Na poprzednim kompie bardzo mi cięło Kitchen Scramble na FB i nie mogłam grać - musiałam zarzucić. I jednym z argumentów męża żebyśmy nowego kompa kupili było: KS będzie ci działać. A ja teraz odpalam i nawet tego mi się nie chce :D:D

reklama
Do góry