Co do siedzenia na forum i odpowiedniej organizacji to się nie zgodzę. Bo NIE zorganizujesz kolki czy złego samopoczucia dziecka, nie wszystko przewidzisz. Moja mądra siostra tez powtarzała, że z noworodkiem czy niemowlakiem każdą sekundę życia zaplanujesz. Darła jeszcze na mnie ryja, że nie zrobiłam obiadu i nie posprzatalam gdy ona była na zakupach (to było przy pierwszym dziecku).... No bo przecież to tylko kwestia organizacji!!!
Bzdura jakich mało na tym świecie. Możesz mieć 6 dzieci które DADZĄ ci na forum usiedzieć, a możesz mieć jedno dziecko bardzo absorbujące i za przeproszeniem nie masz czasu się wysrac
A mój niemowlak taki właśnie jest, a starszak akurat przechodzi bunt dwulatka.
Pierwsze 3 tyg były super, teraz jest ciężko.
Kolki,marudzenie do 14 dzień w dzień. Dodatkowo starszak wyczuwa moment i nawet rysowanie, malowanie czy wyklejanie go nie interesuje bo jest czas na demolke domu
Udało mi się cokolwiek napisać bo malutki dzięki Bogu się zdzemnal, a starszy akurat skacze po poduszce. Idę robić pranie i może uczeszę włosy.
PS. Jakby coś nie miałam zamiaru nikogo obrażać, tylko stwierdzam fakt że nie wszystko to kwestia organizacji
PS forum nie jest umowa wiążąca że musisz być 24h udawadniajac jaką jest się matką idealną mająca czas na wszystko.
Masz czas to piszesz i tyle.
Więc luzik karelka