reklama
dzieki dziewczyny, bo juz myslalam, ze jakas sfiksowana mamuska jestem wyganiajac szwagierke...jeszcze ona mowi, wiem wiem, ze mam katar, ale tak po drodze wjechalismy, bo Darek tylko chwile malego w szpitalu widzial i dzis chcial zobaczyc a ja Darek nawet sie nie spojrzal na malego jak wszedl, bo wstydzil sie na moje cycki w jego dziobie patrzec haha
w ogole tak mnie wkurza to zdrabnianie slow jak ona gada do malego, wrrrr, jak do lalki, my normalnie mowimy do malego
w ogole tak mnie wkurza to zdrabnianie slow jak ona gada do malego, wrrrr, jak do lalki, my normalnie mowimy do malego
noemi87
Fanka BB :)
@Luxuorius ja zrobiłabym tak samo jak Ty, jak ktoś by mi się pakował z katarem też od razu zwróciłabym uwagę, niech przyjdzie jak będzie zdrowa..
@elifit my też korzystamy ze śniegu póki jest Niedawno właśnie wróciliśmy ze spaceru, syn się wyszalał na sankach aż cały w śniegu był Teraz poszedł z kolegami do kina a my się grzejemy pod kocykiem bo chłodno po spacerze
@elifit my też korzystamy ze śniegu póki jest Niedawno właśnie wróciliśmy ze spaceru, syn się wyszalał na sankach aż cały w śniegu był Teraz poszedł z kolegami do kina a my się grzejemy pod kocykiem bo chłodno po spacerze
Chwale sie! Gabi pila z 15 minut z cycaaaa!!!! Moja radosc jest niepohamowana! Potem dojadla tylko 25 z butli hihih!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Gratki- wiem jakie to uczucie, tez mamy problemy z kp od tygodnia juz używamy butli sporadycznie. życzę dalszych sukcesów
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
skazawisla1
Aktywna w BB
Może niedługo się unormuje bo dziś obudziłam sie w mleku..wszystko do wymianyStraszny masz nawal. Ale moze Ci sie to unormuje jeszcze
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ola0303
Fanka BB :)
@Luxuorius to tak jak moj Franio od razu jest spokoj. Najgorzej po kapaniu juz jest tak wsciekly ze normalnie szok jak jeden dzien karmilam na przemian butla i cycem to byl strasznie rozdrazniony i niespokojny...jak odstawilam butle to inne dziecko od razu. Moja jedna brodawka nadal nie chce sie zagoic i boli...dzis po kapieli maly zle chwycil i znow mi rozdraznil. Smaruje mascia maltan ale dlugo sie nie goi.
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Podobno jakas niedroga Ziaja jest z lanolina, dziewczyny kiedys pisaly
U nas mimo karmienia cycem i przeciwcial, maly byl chory (katar), i to 3 tygodnie. I teraz jak zdawal sie koniec kataru, to dzis znow prycha, kicha, pokaszluje a nikt go nie bierze na rece, tylko ja i mąż, i sporadycznie tesciowa (moze ze 2-3 razy sie zdarzylo) ale zdrowa byla..
Dzis byly wymioty. Tez juz myslalam ze jest ok, a tu znow mu sie cofa, dlawi go bidok popiskuje caly czas.. jeszcze boli go brzuszek po innoferze ja juz nie wiem co robic
U nas mimo karmienia cycem i przeciwcial, maly byl chory (katar), i to 3 tygodnie. I teraz jak zdawal sie koniec kataru, to dzis znow prycha, kicha, pokaszluje a nikt go nie bierze na rece, tylko ja i mąż, i sporadycznie tesciowa (moze ze 2-3 razy sie zdarzylo) ale zdrowa byla..
Dzis byly wymioty. Tez juz myslalam ze jest ok, a tu znow mu sie cofa, dlawi go bidok popiskuje caly czas.. jeszcze boli go brzuszek po innoferze ja juz nie wiem co robic