reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No to moja kolej na oczyszczanie...:( skrety w brzuchu takie ze juz raz na kibelku i raz wymiotowalam...pije miete i wiem ze to nie koniec..:/ musze wszystki zwrocic bo inaczej nie zasne. A Franek tak kopie po zoladku i na dol sie pcha..

reklama
Witam mamuśki [emoji4]

Widzę, że zbliża się druga tura grudniowych dzieciaczkow, bo tak się oczyszczacie[emoji6]
A tak w ogóle dużo zostało nierozpakowanych??

My byliśmy na IP wczoraj, bo Młody nie chciał jeść, ani cyca ani strzykawki ani butli. I co się okazało? Że Oskar jest przezarty. [emoji44]Ja się starałam i zgodnie z zaleceniami karmiłam co 1h-1,5h jak zalecił pediatra, a wcale to nie było potrzebne. Teraz karmie co 2-3h, bo tak się mniej więcej budził i nie ma problemu z ssaniem cyca. Mąż powiedział, że już pogada z tym lekarzem.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Nonkatoja a w zośce nie mówili odnośnie karmienia nic ? Ja na szkole rodzenia z położna od nich miałam, ze na żądanie, kiedy Mała zachce :)
Zawsze lepiej w te stronę niż w drugą, ale przynajmniej znacie przyczynę :)
Niestety chec szerzenia wiedzy przez naszych pediatrów zatrzymala sie wiele lat temu...

Do góry