reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
O jaaaa @majka23x trzymamy kciuki :):* a czemu test oksy? Ale bedzie! Moze bedziesz pierwsza :D i bedziesz miala kruszynke przy sobie... jej jak juz bym chciala byc po wszystkim.. maly wariuje jakby chciał wyjsc no i skurcze normalka.:) chociaz lapia co jakis czas chyba zaczne liczyc...bo bola.:O

@Ola0303 chca przetestowac to lozysko ze wzgledu na to podejrzenie hipotrofii, chociaz przeplywy wyszly ok. No ciekawa jestem bardzo jutra z jednej strony nie chce jeszcze rodzic, zeby mala sobie przytyla, a z drugiej strony to chyba nie da sie byc "bardziej gotowym" na porod, wiec niech sie dzieje co chce. Ciaza jest donoszona. Moj facet musi sie streszczac z powrotem do domu, ciekawa jestem jak to sie potoczy :) jezuuu nie zasne dzis chyba z wrazenia...

reklama
Dobry, nocka masakraaaaaa :( obudzil mnie sily bol brzucha, jakis ucisk, bol podobny do tego na okres, wstalam z wielkim trudem, doszlam do lazienki i dostalam taka biegunke, ze dawno takiej nie mialam :( zaczelo mi sie zbierac na wymioty, siku udalo sie jakos zrobic po antybiotyku, wrocilam do lozka i mowie do Tomka ej chyba cos sie rusza, uslyszalam, to dobrze, monitoruj, po 15 minutach znow to samo, biegunka, siku i proba wymiotow, znow mowie do mojego, ze cos sie dzieje, w odp ulslyszalam chrrr chrrr chrrr, uslnelam nie wiem kiedy, rano bol lzejszy, ale jest...no nic bede sie obserwowac....
@Majka kciuki!!!

Do góry