reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny a miałyście przepowiadacze takie bolesne jak na miesiączkę? Bo ja do tej pory miałam bezbolesne ale dzisiaj zaczelam czuć taki bol przy skurczu i czasami takie klucie. Dzisiaj troche sie nachodzilam to może dlatego. Dodam ze skurcze nieregularne. Wzięłam nospe może pomoże bo takie mi zalecenia lekarz dal ostatnio w szpitalu.

Lux, jeszcze troszeczke :) ja pierwsze dziecko urodziłam 3 dni przed terminem z om. Rzadko kiedy rodzi sie pierwsze dziecko długo przed terminem.. wrzuc na luz kochana :) na pocieszenie dodam, że ja mam maluszka przy sobie a też spałam dzisiaj tylko 3 godziny [emoji23] wieczorem mąż mnie namówił na film, po polnocy poszlismy spac, w nocy Szymek co chwile sie budzil, Olivia cala noc kaszlala, normalnie padam na..twarz..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@xXxIzuLQaxXx no ja juz narzekam, bo maky obija mi wszystko co sie da, biedny miejsca nie ma i kombinuje zbeby bylo mu wygodnie :) oj a co Olivka wirusa zalapala?
Nie, Olivka ma astme i ostatnio jest ciężko, leki przestają działać a do wizyty u alergologa daleko :( dopiero na wiosne będzie lepiej.. cale szczescie ze dusznosci nie ma, tylko kaszel

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry