reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@Luxuorius szkoda, że nic nie pomaga, ale jeszcze trochę musimy wytrzymać, damy radę;)

@majka23x no to dokładnie taki ból, że aż chodzić ciężko i mnie też najgorzej dokucza wieczorami a przekręcanie się na bok to już w ogóle wyższa szkoła jazdy, no nic przyjemnego, ale co poradzić, takie uroki;)

@Ola0303 ja właśnie myślę, że Ty wyjdziesz ze szpitala już z maluszkiem, bo to też u Ciebie już właściwie końcówka, więc są duże szanse na to:)

Dziewczyny, nie nastawiajcie się, że urodzicie wcześniej czy coś, bo tego nigdy nie przewidzimy, ja też myślałam, że urodzę wcześniej, tak jak syna, a tu niespodzianka, wszyscy czekają, a małej niespieszno;)

@Luxuorius jasne ze pomoc potrzebna :) super ze masz fajna bratowa :)
@majka23x wiesz...to troche nieoplacalne jest bo maz zaczyna prace o 7 a kończy o 18 i dojazdy sa meczace a ma zapewniony nocleg przez firme. Da sie zyc tym bardziej ze w domu mam rodzicow a w okolicy bliska rodzine.
@aneta_ck skorzystam z rady i bede spala ile wlezie :D a porod sie jakos przetrzyma . :)

Hej.
Ja nie rodze ale weny brak na forum fejsa czy cokolwiek. Wczoraj cały dzień chodziłam ze skurczami co 5 min i choć miałam nadzieję że coś mi one dadzą to jednak z tyłu głowy pamiętałam jak się zaczynał mój pierwszy poród. A właśnie było tak samo. Trzy dni przepowiadaczy bolesnych regularnych itp.
Jestem cierpliwa.
Mam z ordynatorem ustaloną datę indukcji. Do 12.12 (fajna data) mam nadzieję się rozpakować.
Nie współczujcie mi dziewczyny bo nie ma czego.
Alternatywą byłoby pociąć się na zimno bez żadnych wskazań. A to niezgodne ze mną by było.

♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡

Dzien dobry, spalam nawet fajnie :) na siku tylko nad ranem wstalam :) krzyze zaczynaja juz rwac, skucze w nogach sa wiec masakra w tej kwestii :(
@elifit a bylam pewna, ze jak rano wejde to zobacze wiesci, zes rozpakowana :)
@noemi87 synek pewnie chodzi i pyta kiedys siostrzyczka wyjdzie co?

Dzień dobry. Pół nocy się kręciłam, już się śmieję, że my z mężem tak na zmianę, jak mi się dobrze śpi to On nie może spać, jak On śpi twardo to ja się kręcę pół nocy.. i weź tu się wyśpij :p
@Luxuorius synek ciągle gada do brzucha i pyta siostry kiedy wyjdzie, mówi, że ile da kopów za tyle dni wyjdzie, ale jak na razie się nie sprawdza:D no musi jeszcze trochę poczekać, nic nie poradzi;)

Ostatnia edycja:
reklama
Jak was tak czytam to mam wrazenie, ze ta moja ciaza byla pol roku temu haha a to 2 tyg dzis
Od dzis zaczynamy sie werandowac i w sobote pierwszy spacer jak pogoda bedzie ok ;)

Do góry