reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

gratulacje dla @Nonkatoja !!

@elifit walcz dzielnie, już wkrótce TWÓJ (WASZ) MOMENT :D :D :D faktycznie szyjka ze stali ;)

@kleo93 na ulewanie dobre jest karmienie dziecka na "klinie" = to taka trójkątna poduszka, gdzie dziecko ma wyżej główkę, brzuszek niżej i to tak grawitacyjnie wspomaga :) gdyby dalej było źle jest jeszcze taki syrop Gastrotuss Baby, ale może klin załatwi sprawę. Cena klina to ok 30 zł.

reklama
@Luxuorius no to u mnie podobnie, tylko, że wszystko nasila się wieczorem..
@Ola0303 no chyba aż za dobrze córci u mnie :p Syn już był z nami na tym etapie, a Ona nie chce wyjść, mimo, że wszyscy ją namawiają;) No nic, tak jak mówisz, musimy czekać cierpliwie, tylko chciałabym uniknąć wywoływania porodu.. Trzeba chyba ostro wprowadzić zasadę 4xS:D a dzisiaj koleżanka mi mówiła, że siemię lniane ponoć też coś tam rusza, ale ja na razie nie będę eksperymentować, wolę popróbować naturalne metody;) A Ty jak już 39 tydzień, to ze szpitala może wyjdziesz z maluszkiem:)

Grama jeśli dziecko ma dobra wagę to ja bym nie budziła. Moja dopiero tej doby upomina sie jedzenia.

Nonkatoja gratulacje.

Lux a mi sie wydaje ze u ciebie to końcówka. Rozciągaj kręgosłup to naprawdę pomaga.

Coraz mniej tych postów w grodniowkach.

Laski, a propo pachwin jaki to jest bol u was? Bo ja na poczatku mialam tylko problemy wieczorami z przeciazenia. A teraz prawie caly dzien cholernie mnie bola pachwiny i w dodatku tak mnie boli cale krocze, pochwa i nawet wszystko co jest na zewnatrz, bol taki jakby mi ktos igly wbijal normalnie... Utrudnia to chodzenie cholernie :(

reklama
Lux ja tez mam dzis dzien lenia taki ze szok! wstalam na obiad i teraz znowu sie polozylam :) ostatnie dni trzeba wykorzystac na odpoczynek :)
@noemi87 wlasnie mysle sobie ze moze juz zostane w tym szpitalu moze Franio sie zdecyduje zeby wyskoczyc...♡ :) bardzo bym chciala mimo tego strachu przed...zauwazylam ze jestem tak zdenerwowana ze nie raz serce chce mi wyskoczyc i taka jakas przybita..na twarzy to juz wygladam jak ksiezyc w pełni :D

@majka23x u mnie jest najgirzej wieczorami ale w ciagu dnia tez mam bol w pachwinach. Dziś w nocy nie moglam sie obrócić z boku na bok tylko najpierw siadalam i potem dopiero sie kladlam na drugim boku. To taki rozrywajacy bol w dole...:/

Do góry