reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Czesc Wam:)
Ja juz w domku a wlasciwie w lozeczku po wizycie u lekarza. opisalam krotko na wizytowym..czy ktoras z Was byla na monitoringu na oddziale przed porodem? bo ja dostalam skierowanie i mam tam wpisane ocena wydolnosci lozyska i jutro klada mnie na oddzial. Bede miala ktg, przeplywy i cos tam jeszcze.. Boże nigdy nie lezalam w szpitalu! ;) termin za dwa i pol tygodnia :O :)

@Nonkatoja gratulacje! super wiesci:)

@Luxuorius i @majka23x mi tez od rana było jakos niedobrze ... ale juz minelo:) Lux nie martw sie na pewno nie bedziesz ostatnia. Ja juz tracę nadzieje na poród przed swietami bo wszystko mnie boli a nadal nic sie nie rusza...:/ ale mie bede panikowac bo jeszcze dwa i pol tygodnia :)

@aneta_ck oby synek jak najszybciej wyzdrowial a z malautka na pewno wszystko w porzadku :) czyli szybko Ci spadaja kg..oby mi tez ta lk szybko lecialo w dol z tym ze ja juz ponad 20 na plusie :O

@joshi ja tez mam taki sen czuwany a najlepiej sie spi rano :)
Jeeej tylko 7 dni i zobaczysz swoje malenstwo zazdroszcze♡:) będziemy trzymac kciuki :)

Dzień dobry.
@Nonkatoja gratulacje:) nabierajcie sił:)
Wczoraj pół dnia spędziłam na dworze, chodziłam i jak nic tak nic, mała uparta, nie spieszy się do nas, dobrze jej w maminym brzuchu ;) tylko mamie trochę gorzej, nie pamiętam kiedy przespałam całą noc, jak dzisiaj mi się dobrze spało, tak mój się kręcił, nie mógł spać, łaził i mnie budził..
Coraz mniej nas, nierozpakowanych:)

@Luxuorius, biedna, współczuje, na pewno niedługo będzie lepiej:) Ja na jakieś wielkie bóle nie narzekam, jedynie wieczorami spory ból pachwin, pleców i krocza, ale do wytrzymania,a tak to codziennie praktycznie ból brzucha, ale ginka mówiła, że teraz już jest taki okres, że skurcze mają prawo występować, często, różne i dużo..w moim przypadku mogłoby ich być trochę więcej.. wczoraj po tym chodzeniu było więcej niż zawsze, ale przeszło i jak nic się nie dzieje tak nic.. Ale co poradzić, trzeba czekać. A już tylko 5 dni do terminu:)

reklama
@Luxuorius my dzis weszlismy w 39 tydzien :) matko jak to brzmi! az normalne stracha zalapalam ;) jeszcze jutro ten szpital...ale by było jak bym juz tam zostala :D wspolczuje bolu plecow:(:*

@noemi87 no to faktycznie maluszkowi dobrze u Ciebie. Ja chodze jak kaczka i zamiast spacerów wybralam dzis lozko...ale moze to by byla jakas recepta na rozruszanie Franka ;) a z tymi bolami to moja pani doktor mowi dokladnie to samo, ze to normalne teraz.:) musimy byc cierpliwe. Skurcze u mnie tez coraz czesciej i coraz mocniejsze.:)
No i Tobie juz malutko czasu do terminu zostalo:)

Do góry