reklama
noemi87
Fanka BB :)
Ja z kolei jestem taka ze jak mnie coś boli to zachowuje to dla siebie. Jestem zamulona Ale nikomu nie mowie nie biadole że cos mnie boli i mysle ze przy porodzie będzie podobnie. Choć nie zdaje sobie sprawy z bolu, może bedzie mnie tak napier.... ze będę darla gebe i będzie mnie słychać w odległości 30 km
Ja trochę marudzę, ale jak boli mocno to mam podobnie.. Przy pierwszym porodzie nie krzyczałam... byłam ostro zmęczona skurczami bo naprawdę długo mnie męczyły.. więc może teraz też nie będę się darła
Grun
Dla wszystkich oczekujacych w terminach swiatecznych/poswiatecznych wlacznie ze mna
Idealnie trafione w sedno!
Czego nam na Święta bardziej potrzeba....
Ola0303
Ja tez tak czuje no i sie skutecznie rozpycha caly czas. Przed chwila biedaka czkawka meczylaA co tam, tobie ma być dobrze więc jak będziesz chciała to drzyj się ile wlezie
Kurcze ten mój Franio to chyba ma tam już tak ciasno ze szok, nie wiem czy On ma jeszcze w czym pływać. Czasem jak glaszcze brzuch to go czuje jakby tylko moja cienka skora nas dzielila nic więcej. I to nie musi się wypychac zebym go tak czula
Ola0303
A tak sobie z nudowWy na serio ogladacie filmy porodowe? Po co?
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Nie wiadomo jeszcze kiedy nas wypuszcza, ale mysle ze do piatku wyjdziemyfajnie, ze juz jestes po zazdroszcze, wiadomo kiedy do domku wypuszcza? maly jak sie teraz ma?
W końcu zjadł moje mleczko, troche ruszyla mi laktacja, jemu duzo nie trzeba jeszcze na szczęście
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Jak pojawia sie po badaniu to co innego, bk znasz przyczynę. Chodzi mi o takie plamienia nahłe i bez przyczyny, wtedy u nas karzą się zgłaszać do szpitalaJa też mam od 3 dni plamienia. Zaczęly się po badaniu lekarski, tak mi tam nawiercił lekarz. Mówił, że mogą plamienia wystąpic i żeby się nie stresować. Ponoć też przy szybko skracającej się szyjce mozna plamić. Tego plamienia nie ma dużo, przy siku na papierze i tyle. Nie wiem czy mam się tym przejmowac...
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ola0303
Ech...wtedy kiedy potrzebny nam spokoj to jakies glupie meczace pytania...:/ do mnie tez pewnie niedlugo beda sie dobijac...domyslam sie jak to denerwuje...A ja zaraz oszaleje jeśli dostanę choć jednego smsa więcej z pytaniem czy już urodziłam albo kiedy rodze albo czy już jadę do szpitala. Te pytania działają na mnie jak płachta na byka!!!! Wrrrrrrrr!