reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja z kolei jestem taka ze jak mnie coś boli to zachowuje to dla siebie. Jestem zamulona Ale nikomu nie mowie nie biadole że cos mnie boli i mysle ze przy porodzie będzie podobnie. Choć nie zdaje sobie sprawy z bolu, może bedzie mnie tak napier.... ze będę darla gebe i będzie mnie słychać w odległości 30 km :)

Ja z kolei jestem taka ze jak mnie coś boli to zachowuje to dla siebie. Jestem zamulona Ale nikomu nie mowie nie biadole że cos mnie boli i mysle ze przy porodzie będzie podobnie. Choć nie zdaje sobie sprawy z bolu, może bedzie mnie tak napier.... ze będę darla gebe i będzie mnie słychać w odległości 30 km :)
ja pewnie bede taka glosna, ze na dlugo mnie personel zapamieta :D

reklama
A co tam, tobie ma być dobrze :) więc jak będziesz chciała to drzyj się ile wlezie :)

Kurcze ten mój Franio to chyba ma tam już tak ciasno ze szok, nie wiem czy On ma jeszcze w czym pływać. Czasem jak glaszcze brzuch to go czuje jakby tylko moja cienka skora nas dzielila nic więcej. I to nie musi się wypychac zebym go tak czula

Do góry