mamaNadii2
Fanka BB :)
Nie biore tydzien magnezu takze no nic sie nie dzieje.Wczoraj na ktg cisza i wszystko wporzadku.Dziewczyny nie jestescie same czuje ze do 2 tyg napewno nie urodze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
♡♡♡♡♡
Dla wszystkich oczekujacych w terminach swiatecznych/poswiatecznych wlacznie ze mna
hehe, pewnie same zdecyduja czy beda chcialy sie urodzic w SwietaAll I want for Christmas is you, wiec niech nasze dzieci sie spiesza!
Ty masz kolo 20 termin no nie?Nie biore tydzien magnezu takze no nic sie nie dzieje.Wczoraj na ktg cisza i wszystko wporzadku.Dziewczyny nie jestescie same czuje ze do 2 tyg napewno nie urodze.
Pewnie tak niestety nie mamy chyba na to wplywu. ja wlasnie ogladam polozne. Jedna laska tak krzyczala i panikowala przy porodzie ze nie zauwazyla kiedy urodzila. ale strasznie krzyczala. Bojje sie ze mnie bedzie na calym oddziale slychac ha ha!hehe, pewnie same zdecyduja czy beda chcialy sie urodzic w Swieta
ja tez pewnie bede sie drzecPewnie tak niestety nie mamy chyba na to wplywu. ja wlasnie ogladam polozne. Jedna laska tak krzyczala i panikowala przy porodzie ze nie zauwazyla kiedy urodzila. ale strasznie krzyczala. Bojje sie ze mnie bedzie na calym oddziale slychac ha ha!
ja pewnie bede taka glosna, ze na dlugo mnie personel zapamietaJa z kolei jestem taka ze jak mnie coś boli to zachowuje to dla siebie. Jestem zamulona Ale nikomu nie mowie nie biadole że cos mnie boli i mysle ze przy porodzie będzie podobnie. Choć nie zdaje sobie sprawy z bolu, może bedzie mnie tak napier.... ze będę darla gebe i będzie mnie słychać w odległości 30 km