Ola0303
Fanka BB :)
Ja teeeez nie ma innego wyjscia. dzis boli mnie w pachwinach i kluje tam na dole...mam juz stres....no ja licze, ze do Swiat maly wyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teeeez nie ma innego wyjscia. dzis boli mnie w pachwinach i kluje tam na dole...mam juz stres....no ja licze, ze do Swiat maly wyjdzie
no ja biore po jednej i tak jak mowie jutro sie szanownej ginki spytam co dalej sama jestem ciekawa co powie, a moj 2600 to juz pewnie przekroczyl, dowiem sie jutroLux z tego co czytam na innych forach magnez odstawiają w 35, 36 tyg. Dlatego ja tez tak odstawiłam i jak widzisz zaczęłam 40 tydzień. Mam skurcze i rozwarcie i dalek nic. Myśle, ze to dlatego ze trzecia ciąża a dziecko zapowiada sie najmniejsze. Syn miał 2750, córka 3000 a teraz obstawiają 2600
w kroczu nic nie boli, ale cycki to uuuu, rwa i swedzaJa teeeez nie ma innego wyjscia. dzis boli mnie w pachwinach i kluje tam na dole...mam juz stres....
Lux mi jak twardnieje brzuch to wygLadam jak ufo tak się znieksztalca ze mam gory doliny. I jest tak twardy ze ciezko mi siedziec, lezecw ssumie tez bo az szczypie jakby mialo zabraknac skóry i miałby peknac. Ale jak widzisz te skurcze nic nie posuwają mojego porodu do przodu. Niektóre z was maja późniejsze terminy i bola was brzuchy a ja mam za tydzień i jeszcze nigdy nie miałam bolesnego skurczu. Ja nie wiem czy się do sylwestra rozpakujemy bo cos Franiowi tam za dobrze
spokojnie, mi w ogóle nie odszedł czop, a dziecko urodziłam ;p i też nic nie zwiastowało na poród, wody odeszły ot coTuiles tobie chociaż czop odchodzi jakis progres a u mnie cisza w eterze.... nie no trzeba czekac nie ma wyjscia. Choć niecierpliwie się już
kocham ta piosenke!!!!!!!
Dla wszystkich oczekujacych w terminach swiatecznych/poswiatecznych wlacznie ze mna
All I want for Christmas is you, wiec niech nasze dzieci sie spiesza!kocham ta piosenke!!!!!!!