hehehe dobra jestesOoooo tak!
To ostatnio byłaby moja śpiąca pozycja....
Tylko jak?
Wymyśliłam z moja kreatywna i chora wyobraźnia że pozostaje położyć się do drewnianej kontrukcji na trupka a potem ktoś pionizuje i extra spanko
Dzięki bogu najgorsze przeszło i już lepiej śpię w ludzkiej pozycji leżącej nie marząc o tej ww.
reklama
Ola0303
Fanka BB :)
Pewnie od razu nie bedzie mozna polezec na brzuszku zycze zebys szybciutko doszla do siebie :*No boli mnie brzuch wlasnie i krwawie dość mocno nie wiem czy lezenie na brzuchu by nie zaszkodzilo
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ola0303
No to mnie tez od paru dni boli brzuch i plecy . ..Akurat tego dnia nic takiego sie nie dzialo, w nocy bylh moze ze 2-3 skurcze. No i troche bolal mnie brzuch, ale brzuch to mnie juz od paru dni caly czas bolal
Ola0303
Czyli kazdy porod inny z tego taki moral mojej mamie np tylko w pierwszej ciazy odeszly wody w domu a przy kolejnych juz jej przebijali ten pecherz caly.Ale to nie tak wody odeszly o 17:30 tylko sie nie chcialo rozkrecic. W koncu podali oksytocyne i od tego momentu 40 minut i urodzilam Rozmawialam z pielęgniarkami to mi tlumaczyly ze odejscie wód to nie wyznacznik czasu porodu, liczy sie dopiero od skurczy, tych porodowych, dlatego 40 minut.
Ja ogolnie bylam w szoku ze nie mam skurczy. W poprzednich ciazach po odejsciu wod szlo ekspresem, a teraz byla cisza, a tu jeszcze tetno skakalo do 200 uderzen na minute, no i nie mozna bylo czekac, stad decyzja o oksytocynie. Jakby sie pogorszyło to mialam miec cc. Nic nie moglam jesc, pic tylko troszeczke, caly czas bylam przygotowywana w razie czego.
Tuiles
Ale to nie tak wody odeszly o 17:30 tylko sie nie chcialo rozkrecic. W koncu podali oksytocyne i od tego momentu 40 minut i urodzilam Rozmawialam z pielęgniarkami to mi tlumaczyly ze odejscie wód to nie wyznacznik czasu porodu, liczy sie dopiero od skurczy, tych porodowych, dlatego 40 minut.
Ja ogolnie bylam w szoku ze nie mam skurczy. W poprzednich ciazach po odejsciu wod szlo ekspresem, a teraz byla cisza, a tu jeszcze tetno skakalo do 200 uderzen na minute, no i nie mozna bylo czekac, stad decyzja o oksytocynie. Jakby sie pogorszyło to mialam miec cc. Nic nie moglam jesc, pic tylko troszeczke, caly czas bylam przygotowywana w razie czego.
To też tam pewnie się stresu najadłaś. Dobrze, że wszystko super poszło i masz już maluszka przy sobie. I to w takim ekspresie! SUPER!
pajuinka
O rety! Izulqa gratulacje! Szymuś ale ma czuprynke słodki! I pomyśleć, że miałyśmy podobny termin ładnie wyprzedzilas, jeszcze raz gratuluję!
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Jadwiga orłowska
teraz czysto. Tylko takie dziwne uczucie. Może mnie zbada jak pójdę z tym uchem.Mi mowiono caly czas ze jak plamienie to do szpitala
Tuiles
teraz czysto. Tylko takie dziwne uczucie. Może mnie zbada jak pójdę z tym uchem.
Ja też mam od 3 dni plamienia. Zaczęly się po badaniu lekarski, tak mi tam nawiercił lekarz. Mówił, że mogą plamienia wystąpic i żeby się nie stresować. Ponoć też przy szybko skracającej się szyjce mozna plamić. Tego plamienia nie ma dużo, przy siku na papierze i tyle. Nie wiem czy mam się tym przejmowac...
wykoncze sie dzis...dostalam kase z zusu, ale takie grosze ze masakra...ja nie wiem jak oni to wyliczaja? zawsze za trzy tygodnie wysylaja i kwoty potrafia sie o ponad 200 zl roznic!!!! dzis wplynela najnizsza kwota z wszystkich zasilkow jakie mi wyplacali
reklama
Lux tak jak kiedyś pisałam ja twardnienie brzucha miałam jeszcze przed 30 tyg choć magnez zaczęłam brac dopiero kolo 32/33 tyg. Teraz mam już odstawiony, brzuch często twardnieje, termin na 6 grudnia a Franio w brzuchu. Także nie martw sie, myślę że możesz już myslec o całkowitym odstawieniu magnezu.