Ola0303
Fanka BB :)
Mi leci teraz bardziej gesty sluz...moze cos sie rusza a oprocz tego masz jakies dolegliwosci?Mniej więcej w ilości jajka kurzego. Ale pewnie tego tam więcej siedzi...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi leci teraz bardziej gesty sluz...moze cos sie rusza a oprocz tego masz jakies dolegliwosci?Mniej więcej w ilości jajka kurzego. Ale pewnie tego tam więcej siedzi...
Nasze dzieciaki niezle wariuja w tych brzuszkachmoj wczoraj nie wiem w jakim celu wbil mi sie tez pod zebra z lewej strony, chyba nie musze mowic, ze ruszyc sie nie moglam jak tak siedzial takze witaj w klubie
Zobaczymy ile do tego spotkania zostalo ))Jak będzie gotowy to na pewno wyjdzie a czop jest oznaką, że już powoli się szykuje do spotkania z mamą
W sumie na tym etapie to normalne mi regularnie codziennie od piatku twardnieje pare razy na dzientwardnieje Wam brzuch ostatnio? moj dzis tak i zaraz jak poczulam twardnienie to magnez wzielam, minelo...zobacze co sie w dzien bedzie dzialo
Mi leci teraz bardziej gesty sluz...moze cos sie rusza a oprocz tego masz jakies dolegliwosci?
moj teraz spi a niedlugo powinien sie obudzic, juz te swoje pory maNasze dzieciaki niezle wariuja w tych brzuszkach
no ja wiem, ze to norma, tylko, ze mi zaczal twardniec tak porzadnie jak zmniejszylam magnez wiec chyba organizm zaczyna reagowac na jego mniejsza dawkeW sumie na tym etapie to normalne mi regularnie codziennie od piatku twardnieje pare razy na dzien
no bo zeszlam w 3x1 na 2x1 a od niedzieli juz 1x1 rano i tyle co biore tego magnezuNo to przepowiadacze Ci się zaczynają Mi twardniał od ok 36 tyg. I nadal twardnieje tylko teraz częściej. Magnezu już od dobrego tygodnia nie biorę.
No boli mnie brzuch wlasnie i krwawie dość mocno nie wiem czy lezenie na brzuchu by nie zaszkodziloWlasnie tez sie zastanawiam...pewnie od razu bedzie ciezko
Akurat tego dnia nic takiego sie nie dzialo, w nocy bylh moze ze 2-3 skurcze. No i troche bolal mnie brzuch, ale brzuch to mnie juz od paru dni caly czas bolalCzyli zadnych objawow przed tylko wody chlusnely?