mojemu chyba tez dobrze w brzuchu no ale moj ma czas takze ten..niech posiedziJa się zgłaszam na ochotnika. Tylko obawiam się, że tylko ja. Mój syn niekoniecznie
reklama
Tuiles
Fanka BB :)
mojemu chyba tez dobrze w brzuchu no ale moj ma czas takze ten..niech posiedzi
Mój arbuzik waży już 3,5 kg i tylko pod tym względem chciałabym, żeby już był na zewnątrz...
ladna ma wage, ja ide w srode na usg i ciekawa jestem jaka wage bedzie miec maly, dwa tygdnie temu mial 2400Mój arbuzik waży już 3,5 kg i tylko pod tym względem chciałabym, żeby już był na zewnątrz...
ja czuje, ze jak moj nabral takiego tempa to bedzie chyba kawal chlopaDzień dobry
Ja znów w czwartek mam usg i też zobaczymy ile Panna przybrała, ostatnie usg było ponad 4tyg temu i wtedy bylo niecałe 2kg
No a przed nami jeszcze coś ok miesiąca do terminuja czuje, ze jak moj nabral takiego tempa to bedzie chyba kawal chlopa
Ty na kiedy masz dokladnie?No a przed nami jeszcze coś ok miesiąca do terminu
anio0
Fanka BB :)
Poszło Wam błyskawicznie! Gratulacje :*Dziewczynki urodzilam dzis o 21:10. Marysia ma 51cm i waży 2970g pozdrawiamy ciocie
21 grudnia, więc trochę wcześniej od CiebieTy na kiedy masz dokladnie?
reklama
a ja myslalam, ze mniej jest nas na sam koniec grudnia ciekawa czy ja bede pierwsza czy Ty21 grudnia, więc trochę wcześniej od Ciebie