Lux tak patrzyłam na zdjecia ( dziekuje ze wstawialas) hmm niby góra wygląda podobnie tylko ja jeszcze mam takie usztywnienie do wlozenia na gorze i powiem ci ze na gorze jest sztywno i minimalnie wyzej a na dole żadnego usztywnienia przez co jest bardziej miekko. Jak się ręką przejedzie to czuć delikatnie ten spadek i nierownosc dlatego zastanawiam się czy to tak ma być czy tylko u mnie tak jest. Narazie bede kladla złożony kocyk na dno zeby bylo cieplej i tym samym trochę wyrownuje wszystko
reklama
Haha no Kochana, miałaś zamykać nasza grupę, być taka wisienką na torcie [emoji4] mi jak większości marzy się przed świętami, a jak się nie uda to chyba wolałabym styczeń, ale tyle pewnie też nie dotrwam....a ja myslalam, ze mniej jest nas na sam koniec grudnia ciekawa czy ja bede pierwsza czy Ty
A co do owlosionej główki to myślę że zgaga nie ma na to wplywu. My wszyscy rodzilismy się z czarną czuprynka a mama zgagi nie miala....
Lux z kolei co do owlosionych nog, nie oszukujmy się mamy w brzuchach facetow to owłosione nogi będą miec (kiedyś bo kiedyś Ale będą miec może teraz się sieją te włoski he he)
Lux z kolei co do owlosionych nog, nie oszukujmy się mamy w brzuchach facetow to owłosione nogi będą miec (kiedyś bo kiedyś Ale będą miec może teraz się sieją te włoski he he)
majka23x
Fanka BB :)
Jeszcze ja!a ja myslalam, ze mniej jest nas na sam koniec grudnia ciekawa czy ja bede pierwsza czy Ty
Grun
Wooow!Mój arbuzik waży już 3,5 kg i tylko pod tym względem chciałabym, żeby już był na zewnątrz...
To tą Słodkością cała rodzina się naje oczami.
Grun
Ja lecę dzisiaj na usg i też 4 tyg temu było 2kg ale niecałe więc marzę żeby było ponad 2500.Dzień dobry
Ja znów w czwartek mam usg i też zobaczymy ile Panna przybrała, ostatnie usg było ponad 4tyg temu i wtedy bylo niecałe 2kg
ale mnie piersi rwa, Tomek po dentyscie zaginal w akcji, pojechal z mamusia i braciszkiem na zakupy i do lekarza a ja sama w domu obiad zrobiony, wystarczy usmazyc kluchy, naczynia umyte, musze pokoj i lazienke zrobic, ale Tomek jak wroci to tez mu cos zostawie do sprzatania....
dziecko ma mniej miejsca a powiedz silne czujesz te przesuniecia? bo ja tak, maly potrafi z taka sila przesunac raczka czy nozka,ze hej, mamy w brzuchu juz dzieci, nie male plody i ja juz nie panikuje jak maly ma slabsze godziny, on juz sobie rytm dnia ustalil i teraz wiem, ze spi, przyjdzie pora obiadu to sie obudzi i tak jest juz codziennieJa dzis juz wiecej ruchow czuje, ale sa bardzo delikatne. Powiedzcie, czy to mozliwe zeby z dnia na dzien z kopniakow zrobilo sie przesuwanie?
reklama
ja obstawiam, ze moj pilkarz bedzie miec z 2700 w srodeJa lecę dzisiaj na usg i też 4 tyg temu było 2kg ale niecałe więc marzę żeby było ponad 2500.