reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Lux tak patrzyłam na zdjecia ( dziekuje ze wstawialas) hmm niby góra wygląda podobnie tylko ja jeszcze mam takie usztywnienie do wlozenia na gorze i powiem ci ze na gorze jest sztywno i minimalnie wyzej a na dole żadnego usztywnienia przez co jest bardziej miekko. Jak się ręką przejedzie to czuć delikatnie ten spadek i nierownosc dlatego zastanawiam się czy to tak ma być czy tylko u mnie tak jest. Narazie bede kladla złożony kocyk na dno zeby bylo cieplej i tym samym trochę wyrownuje wszystko

reklama
a ja myslalam, ze mniej jest nas na sam koniec grudnia :) ciekawa czy ja bede pierwsza czy Ty :D
Haha no Kochana, miałaś zamykać nasza grupę, być taka wisienką na torcie [emoji4] mi jak większości marzy się przed świętami, a jak się nie uda to chyba wolałabym styczeń, ale tyle pewnie też nie dotrwam....

A co do owlosionej główki to myślę że zgaga nie ma na to wplywu. My wszyscy rodzilismy się z czarną czuprynka a mama zgagi nie miala....

Lux z kolei co do owlosionych nog, nie oszukujmy się mamy w brzuchach facetow to owłosione nogi będą miec :) (kiedyś bo kiedyś Ale będą miec może teraz się sieją te włoski he he)

Ja dzis juz wiecej ruchow czuje, ale sa bardzo delikatne. Powiedzcie, czy to mozliwe zeby z dnia na dzien z kopniakow zrobilo sie przesuwanie?

ale mnie piersi rwa, Tomek po dentyscie zaginal w akcji, pojechal z mamusia i braciszkiem na zakupy i do lekarza a ja sama w domu :oo: obiad zrobiony, wystarczy usmazyc kluchy, naczynia umyte, musze pokoj i lazienke zrobic, ale Tomek jak wroci to tez mu cos zostawie do sprzatania....

Ja dzis juz wiecej ruchow czuje, ale sa bardzo delikatne. Powiedzcie, czy to mozliwe zeby z dnia na dzien z kopniakow zrobilo sie przesuwanie?
dziecko ma mniej miejsca a powiedz silne czujesz te przesuniecia? bo ja tak, maly potrafi z taka sila przesunac raczka czy nozka,ze hej, mamy w brzuchu juz dzieci, nie male plody :) i ja juz nie panikuje jak maly ma slabsze godziny, on juz sobie rytm dnia ustalil i teraz wiem, ze spi, przyjdzie pora obiadu to sie obudzi i tak jest juz codziennie :)

reklama
Do góry