Lux tak patrzyłam na zdjecia ( dziekuje ze wstawialas) hmm niby góra wygląda podobnie tylko ja jeszcze mam takie usztywnienie do wlozenia na gorze i powiem ci ze na gorze jest sztywno i minimalnie wyzej a na dole żadnego usztywnienia przez co jest bardziej miekko. Jak się ręką przejedzie to czuć delikatnie ten spadek i nierownosc dlatego zastanawiam się czy to tak ma być czy tylko u mnie tak jest. Narazie bede kladla złożony kocyk na dno zeby bylo cieplej i tym samym trochę wyrownuje wszystko
reklama
Haha no Kochana, miałaś zamykać nasza grupę, być taka wisienką na torcie [emoji4] mi jak większości marzy się przed świętami, a jak się nie uda to chyba wolałabym styczeń, ale tyle pewnie też nie dotrwam....a ja myslalam, ze mniej jest nas na sam koniec grudniaciekawa czy ja bede pierwsza czy Ty
![]()
A co do owlosionej główki to myślę że zgaga nie ma na to wplywu. My wszyscy rodzilismy się z czarną czuprynka a mama zgagi nie miala....
Lux z kolei co do owlosionych nog, nie oszukujmy się mamy w brzuchach facetow to owłosione nogi będą miec
(kiedyś bo kiedyś Ale będą miec może teraz się sieją te włoski he he)
Lux z kolei co do owlosionych nog, nie oszukujmy się mamy w brzuchach facetow to owłosione nogi będą miec
majka23x
Fanka BB :)
Jeszcze ja!a ja myslalam, ze mniej jest nas na sam koniec grudniaciekawa czy ja bede pierwsza czy Ty
![]()
Grun
Wooow!Mój arbuzik waży już 3,5 kg i tylko pod tym względem chciałabym, żeby już był na zewnątrz...
To tą Słodkością cała rodzina się naje
Grun
Ja lecę dzisiaj na usg i też 4 tyg temu było 2kg ale niecałe więc marzę żeby było ponad 2500.Dzień dobry
Ja znów w czwartek mam usg i też zobaczymy ile Panna przybrała, ostatnie usg było ponad 4tyg temu i wtedy bylo niecałe 2kg![]()
ale mnie piersi rwa, Tomek po dentyscie zaginal w akcji, pojechal z mamusia i braciszkiem na zakupy i do lekarza a ja sama w domu
obiad zrobiony, wystarczy usmazyc kluchy, naczynia umyte, musze pokoj i lazienke zrobic, ale Tomek jak wroci to tez mu cos zostawie do sprzatania....
![Oo :oo: :oo:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/oo7dt.gif)
dziecko ma mniej miejsca a powiedz silne czujesz te przesuniecia? bo ja tak, maly potrafi z taka sila przesunac raczka czy nozka,ze hej, mamy w brzuchu juz dzieci, nie male plodyJa dzis juz wiecej ruchow czuje, ale sa bardzo delikatne. Powiedzcie, czy to mozliwe zeby z dnia na dzien z kopniakow zrobilo sie przesuwanie?
reklama
ja obstawiam, ze moj pilkarz bedzie miec z 2700 w srodeJa lecę dzisiaj na usg i też 4 tyg temu było 2kg ale niecałe więc marzę żeby było ponad 2500.