reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Lux tak patrzyłam na zdjecia ( dziekuje ze wstawialas) hmm niby góra wygląda podobnie tylko ja jeszcze mam takie usztywnienie do wlozenia na gorze i powiem ci ze na gorze jest sztywno i minimalnie wyzej a na dole żadnego usztywnienia przez co jest bardziej miekko. Jak się ręką przejedzie to czuć delikatnie ten spadek i nierownosc dlatego zastanawiam się czy to tak ma być czy tylko u mnie tak jest. Narazie bede kladla złożony kocyk na dno zeby bylo cieplej i tym samym trochę wyrownuje wszystko

reklama
a ja myslalam, ze mniej jest nas na sam koniec grudnia :) ciekawa czy ja bede pierwsza czy Ty :D
Haha no Kochana, miałaś zamykać nasza grupę, być taka wisienką na torcie [emoji4] mi jak większości marzy się przed świętami, a jak się nie uda to chyba wolałabym styczeń, ale tyle pewnie też nie dotrwam....

A co do owlosionej główki to myślę że zgaga nie ma na to wplywu. My wszyscy rodzilismy się z czarną czuprynka a mama zgagi nie miala....

Lux z kolei co do owlosionych nog, nie oszukujmy się mamy w brzuchach facetow to owłosione nogi będą miec :) (kiedyś bo kiedyś Ale będą miec może teraz się sieją te włoski he he)

Ja dzis juz wiecej ruchow czuje, ale sa bardzo delikatne. Powiedzcie, czy to mozliwe zeby z dnia na dzien z kopniakow zrobilo sie przesuwanie?

ale mnie piersi rwa, Tomek po dentyscie zaginal w akcji, pojechal z mamusia i braciszkiem na zakupy i do lekarza a ja sama w domu :oo: obiad zrobiony, wystarczy usmazyc kluchy, naczynia umyte, musze pokoj i lazienke zrobic, ale Tomek jak wroci to tez mu cos zostawie do sprzatania....

Ja dzis juz wiecej ruchow czuje, ale sa bardzo delikatne. Powiedzcie, czy to mozliwe zeby z dnia na dzien z kopniakow zrobilo sie przesuwanie?
dziecko ma mniej miejsca a powiedz silne czujesz te przesuniecia? bo ja tak, maly potrafi z taka sila przesunac raczka czy nozka,ze hej, mamy w brzuchu juz dzieci, nie male plody :) i ja juz nie panikuje jak maly ma slabsze godziny, on juz sobie rytm dnia ustalil i teraz wiem, ze spi, przyjdzie pora obiadu to sie obudzi i tak jest juz codziennie :)

reklama
Do góry