reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux ja mam śpiworek, ale wiosną latem będę mieć flanelkę po prostu.
Karelka dużo tego kurczeee. Co do apteki nie pomogę.
pajuinka nie pomogę ale zaciskam kciuki by to było nic poważnego

Mam pytanie do dziewczyn z Krakowa... Któraś z Was wspominała, że udało Jej się kupić wkładki sprawdzające wyciek wód płodowych... W której aptece są dostępne? Dzwoniłam do kilku, ale nie mają.

Ja po wizycie w szpitalu.. Lekarka stwierdziła, że to nadal odchodzi czop, ale od powrotu ze szpitala zużyłam pół paczki podpasek i dwa podkłady poporodowe tak ze mnie ciekło :( teraz troche jakby lepiej i nie wiem co robić :(

Tak, ja kupiłam takie wkładki, są w aptece koło Lidla przy Rondzie Ofiar Katynia (Ikea, Makro te sprawy). Kosztują chyba coś ok 45 zł. To jedyna apteka, w której udało mi się je znaleźć. Została mi jedna, jeśli chcesz mogę Cię na wieczór poratować.

Mam pytanie do dziewczyn z Krakowa... Któraś z Was wspominała, że udało Jej się kupić wkładki sprawdzające wyciek wód płodowych... W której aptece są dostępne? Dzwoniłam do kilku, ale nie mają.

Ja po wizycie w szpitalu.. Lekarka stwierdziła, że to nadal odchodzi czop, ale od powrotu ze szpitala zużyłam pół paczki podpasek i dwa podkłady poporodowe tak ze mnie ciekło :( teraz troche jakby lepiej i nie wiem co robić :(

Już znalazłam Ci w sieci: apteka eskulap, ul. J. Conrada 79, w necie jest informacja że dziś są otwarci do 19.00. Lepiej sprawdzić tel: 12 684 00 93. Wkładki nazywają się Clearblue na wody płodowe.
Sciskam!

Za to mnie dopadły skurcze, ale te niebolesne. Spina mi się brzuch co chwila. Zakładam, że to nadal nie te porodowe, bo te porodowe bolą. Mylę sie?

20161127-132515.jpg

jak macie wysciolane dno gondolek?

Moja gondolka nadal w sklepie czeka :p

Cześć dziewczyny! Ja mam takie pytanie, może któras z was się z tym spotkała. W piątek na wizycie, na usg zaniepokoil lekarza powiększony pęcherz malutkiej. Lekarz skierował mnie dziś do szpitala na powtórne badanie i znów pęcherz się powiększył. Jutro mam kolejną konsultacje. Być może jest zastój moczu co może mieć wpływ na nerki. To jest tydzień 37+2. Czy któraś z was spotkała się z tematem powiększonego pęcherza? Co wtedy?

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj, bidulka. Nie pomogę. Trzymam za to kciuki, żeby malutka ładnie się wywsiusiała a przestój był chwilowy!

Cześć dziewczyny! Ja mam takie pytanie, może któras z was się z tym spotkała. W piątek na wizycie, na usg zaniepokoil lekarza powiększony pęcherz malutkiej. Lekarz skierował mnie dziś do szpitala na powtórne badanie i znów pęcherz się powiększył. Jutro mam kolejną konsultacje. Być może jest zastój moczu co może mieć wpływ na nerki. To jest tydzień 37+2. Czy któraś z was spotkała się z tematem powiększonego pęcherza? Co wtedy?

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Pajuinka ja też niestety niewiele wiem w tym temacie, pamiętam, że u Izy były małe problemy z nerkami i jeszcze któraś z dziewcząt pisała o tym, że na któryms usg pojawił się podobny problem jak u Ciebie, ale nie pamiętam u kogo to było :(

reklama
U mnie bez fajerwerków i fikołków, ale wyciągane nogi czuję. Cały dzień masz ciszę?
Wczesniej mialam minimalnie, teraz troche tez sie poruszala, ale przez ostatni czas byla meeeeega aktywna, az mnie wszystko bolalo w srodku, a dzisiaj slabiutko, jak nie ona. Nie chce sie tez nakrecac niepotrzebnie, bo wiadomo, ze to nie robot i moze miec leniwy dzien. Ide zaraz sie najesc slodyczy

Do góry