reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Też ten mam.
I o dziwo Mąż kupił - bo już powiedziałam sobie że wszystkiego ja nie będę załatwiać i niech by się góry waliły to nie kupie
Będzie stres to będzie Mezulcio wtedy jeździł a tu szacun - rzucił się chłopak po aptekach i jest.
Można - mozna!
Zestresowal się po zorientowaniu że to już tylko 2tyg.... i dobrze!
nam brakuje lozeczko, dziadkowie maja dac kase po niedzieli i pieluchy a tak to mam wszystko kupione :)

reklama
Dzień dobry Mamy! Sprawdzam z rana kto będzie zamykał peleton listopadowek? Jakieś niespodzianki po nocy? Iza? Karelka? Lenam? Inna Mama?

:):):):)

Wczoraj z mężem pojechaliśmy do galerii na zakupy, zlazlam się niemiłosiernie 2 godziny i nic. Tylko pod koniec już mnie Franio na dole uciskal i trochę plecy bolaly. Dzisiaj w nocy mój synek szaleju się najadl, tak się wiercil że nie mogłam zasnac. Pierwszy raz tak mialam. Zawsze grzeczny w nocy. Jakoś strasznie nisko go czulam i tak mnie kulo co jakis czas jak się tak ruszal. Myślałam że się wsciekne. Zasnelam dopiero koło 2
moj wczoraj wieczorem taka dyskoteke odstawil, ze hej :D caly brzuch chodzil, wbijal mi bardzo mocno sie w zebra :) w nocy tez kopal i teraz tez ju kopie :) glodny byl pewnie i juz mamusia juz wstala przed 8 zjesc :)

Dzień dobry Mamy! Sprawdzam z rana kto będzie zamykał peleton listopadowek? Jakieś niespodzianki po nocy? Iza? Karelka? Lenam? Inna Mama?

:):):):)

Ja chwilami myslalam ze pojade do szpitala...noc na czuwaniu jestem wykonczona:( bol w plecach i bol jak na okres, mnostwo przepowiadajacych i nie raz byly bolesne...:/ a maly Franio tak szaleje i czuje jak by jeszcze bardziej uciskal na dol. W pewnym.momencie myslalam ze ktos mi wbija tysiac igiel tam...[/QUOTE]

reklama
Do góry