reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
ja postanowilam przestac sie lenic i obijac i zmusilam sie do zakupow przez godzinke. Jutro zas bede osobiscie gotowac obiad co da mi kolejna godzine lub dwie na nogach. Do tego schody na 4 pietro dzis byly dwa razy. Osatnie 2 tyg lezalam i pachnialam, zakupy zamawialam do domu a gotowala mama.
Chcialabym Zosie wygonic przed 5 grudnia bo od 5 moja polzna ma urlop na kilka dni.

jednak bedziesz nastepna!!! czuje to w kosciach!!! moze dzis w nocy?

jak mi sie nie uda wygonic Zosi to razem z eli i chyba grun(?) ide 5 grudnia do szpitala.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Jak chcesz się ' bawić ' na początku grudnia to zapraszamy :)
W kupie siła!

I zakłady która pierwsza :)

zle sie czuje dzis :( muli mnie, mdli i slaba jestem, ja nie wiem co jest grane, mam dni, ze jest przyplyw energii i takie lubie a nie tak jak dzis, ze jak flak sie czuje

Brak slow, wkurrrrr.. mnie. Mam wrazenie, ze wyje.ke na to wszystko ma im blizej konca. W ogole nie rozumie moich emocji nawet w malym stopniu...
No to dokładnie jak u mnie. ...ja już nawet nic nie mówię bo zero zrozumienia. Moj twierdzi że dużo narzekam i ze mogłam być bardziej aktywna w czasie ciąży. A dodam że do końca sierpnia pracowałam i chodziłam na kijki i robię wszystko w domu nawet do tej pory. No teraz trochę mniej robię bo już mi się ciężko poruszać. Ale faceci to by chcieli nie wiem czego. zero jakiegoś zrozumienia....ja wczoraj miałam taka sprzeczke własnie..

Dzień dobry
Creativo ma corcie przy sobie [emoji7]
A Lucky synka. [emoji7]
Kurcze szczesciary [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
A ja jeszczec19 dni !!!

Nie spie od 5 ale chociaz do tej 5 troche pospalam. Wiec zle nie jest.
Dzis black friday. Poczekam na Jarka az wroci z pracy I wieczorem sie przejdziemy chyba pokupuje juz prezenty na mikolaja I gwiazdke. Bede miala z glowy.
Jestem glodna ale wstrzymam sie jeszcze te 20 minut. O 7 juz wszyscy sie budza wiec dam Im jeszcze pospac.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Super wieści przynosisz z rana. :happy:
Creativo, Lucky gratulacje!!!

Dzień dobry

Noc fatalna. Córka chora ehh

@creativo @Lucky87 gratulacje dziewczyny[emoji179] [emoji188] [emoji64]

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Ojej, a co malutkiej? Zdrówka dla niej.

Brak slow, wkurrrrr.. mnie. Mam wrazenie, ze wyje.ke na to wszystko ma im blizej konca. W ogole nie rozumie moich emocji nawet w malym stopniu...
On na pewno Cię nie rozumie, ale swoje uczucia też ma. Przeżywa wszystko inaczej niż Ty, ale jestem pewna, że przeżywa

Mam jakieś nieodparte wrażenie, że ja... Noc miałam okropną męczyły mnie skurcze krzyżowe... I czop chyba odchodzi... Coś czuję, że nie doczekam do jutra..
O! No to trzymamy kciuki!

Mój młody znowu wstał dziś o 5.30, więc jak tylko D zawiózł go do przedszkola, to poszłam dalej spać i wstałam dopiero przed chwilą.

reklama
Nie przejmuj się. Oni też przezywają. Jeśli to Wasze pierwsze dziecko (?) to może na chwilkę spróbuj stać się nim. Może chłopak po prostu się boi jak to będzie i dlatego dziwnie reaguje na pewne sytuacje. Ja też mialam wiele razy żal do mojego M, że nie zrobił tego czy tamtego, albo powiedział to czy siamto. Ale ostatnio sobie uświadomiłam, że tak naprawdę cała ciąża kręci się wokół mnie, wszyscy dzwonią i pytają jak ja się czuję, co ja potrzebuję etc. A mój biedny M taki w odstawce. Chłop bo chłop ale jakies uczucia też ma :)
Dlatego zrobiłam mu tiramisu wg przepisu Joshi (znów!!!!). Niech chociaż słodkiego podje ;)
W sumie racja...może postaram się być troszke bardziej mila;)zadbam o mojego męża w weekend. Sama nie mogę czasem że sobą wytrzymać.ostatnio płakałam mojemu dwa razy sama nie wiem z jakiego powodu..:baffled:chyba hormony i stres..muszę się bardziej wyluzowac.:)

Do góry