reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie za to dzisiaj extra aktywny dzień.
Od 8 rano byłam na rynku - po te majty xxxxxl bawelniane :) i sa!
Do domu na nogach dotarlam choć trochę tego było ale samopoczucie ok.

A i sukces!
Na rynku wyprzedzilam pieszo babke ktora taszczyła wozek babciny zakupowy taki na 2kolkach i to pusty.

Poczulam się jak człowiek a nie inkubator :D

reklama
A ja bym tak chętnie na spacer poszła... no to bum, jak zwykle w naszym pięknym miescie (Krk) poziom syfu w powietrzu przekroczony. Wczoraj to aż mnie zatkało jak wyszłam. Nie wyobrażam sobie jak tu z maluszkiem spacerować z taką tablicą Mendelejewa w powietrzu :(

Zazdroszczę tym, co poza miastem mieszkają. Czysto, swieżo, pięknie...

A ja bym tak chętnie na spacer poszła... no to bum, jak zwykle w naszym pięknym miescie (Krk) poziom syfu w powietrzu przekroczony. Wczoraj to aż mnie zatkało jak wyszłam. Nie wyobrażam sobie jak tu z maluszkiem spacerować z taką tablicą Mendelejewa w powietrzu :(

az tak zle? u nas nie wiem kto ani w jakim celu gdzies tu palil kilka dni pod rzad opony, jakies gumy, nie wiem co...nie szlo wyjsc na balkon, nie mowiac o wyjsciu na ulice, nie moglismy zlokalizowac zeby doniesc na ta osobe...

To ja oficjalnie się przywitam;)
Dzień dobry mamuśki:)
Nadrobilam wszystkie wiadomości. Jeszcze raz gratulacje dla świeżo upieczonych mam:D
Ja dziś od rana byłam na wizycie. Pierwszy raz miałam ktg i to takie dziwne jak dzidzia się rusza i ta głowica się unosi :biggrin2: miałam tyle ruchów że Pani doktor z położna się nadziwić nie mógły a Pani doktor pytała czy mam tak zawsze. No co ja poradzę że mój Franio taki rozbrykany :unsure::biggrin2: dziś od rana znów dwa razy mnie przeczyscilo....8-) i jak jechalam na wizyte i z wizyty samochodem to tyle przepowiadajacych że aż w szoku jestem.... i na ktg też się jeden zapisal. Także macica ćwiczy coraz bardziej:biggrin2: mówiłam Pani doktor o tym że mam bóle jak na okres i te przepowiadajace to powiedziała że tak już będzie. Zbadala mnie i powiedziała że rozwarcia nie ma i nic oprócz tego nie mówiła. A no i miałam jakiś wymaz ostatnio pobierany i wyniki wyszły że wrażliwość na penicyline i będę podczas porodu dostawała dożylnie antybiotyk...:szok: ech...już nie mogę się doczekać...:szok: No a oprócz tego pewnie coś jeszcze bo mamy konflikt serologiczny:baffled: Niestety nie miałam usg i nie wiem ile waży mały. ..może za tydzień mi zrobi. Bo za tydzień kolejne ktg i kolejna wizyta. Dziś czujemy się w miarę dobrze także wykorzystam to i porobie coś pożytecznego.:tak:
Pozdrawiamy :):D
fajne wiesci :)

Dziewczyny tak apropos miałam jakiś mega poschizowany sen :D śniło mi się że urodziłam KOTA i płakałam że moje dziecko jest inne !! Później zmieniło się w normalnego bobasa ale też płakałam bo to była dziewczynka a od początku miał być chłopiec ! :D:D

Dzień dobry. @creativo, @Lucky87 gratulacje i zdrówka dla Was i Waszych ślicznych maleństw:)
W nocy się mega kręciłam, to zgaga mnie męczyła, to mi niedobrze było, potem syn mnie zawołał.. ale pospałam chociaż do 9.30..

Mam domek na wsi do sprzedania, nie chcesz kupić? ;):p
U nas za to mega mgła, jak mleko normalnie, a u góry nad nami remont, wiercenie takie, że masakra i obudzili mnie tym wierceniem i stukaniem, tv nie idzie nawet pooglądać, taki hałas..dobrze, że mała jeszcze w brzuchu, bo ciężko by było z tymi hałasami..

Dziewczyny tak apropos miałam jakiś mega poschizowany sen :D śniło mi się że urodziłam KOTA i płakałam że moje dziecko jest inne !! Później zmieniło się w normalnego bobasa ale też płakałam bo to była dziewczynka a od początku miał być chłopiec ! :D:D

Ha ha, ja też miałam jakieś dziwne sny, ale już nie pamiętam, nawet coś o forum mi się sniło :p

Co do spacerów ja wczoraj powiedziałam mężowi, że mam dość siedzenia w domu i wyciągnełam go na dłuższy spacer.. jak wróciliśmy to nogi tak mnie bolały i czułam się taka zmęczona, że masakra..jak babcia normalnie:p

reklama
Ha ha, ja też miałam jakieś dziwne sny, ale już nie pamiętam, nawet coś o forum mi się sniło :p

Co do spacerów ja wczoraj powiedziałam mężowi, że mam dość siedzenia w domu i wyciągnełam go na dłuższy spacer.. jak wróciliśmy to nogi tak mnie bolały i czułam się taka zmęczona, że masakra..jak babcia normalnie:p
my mielismy isc wczoraj na spacer, ale moj polegl, walnal sie na kanapie i zalegl :D

Do góry