reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Wiecie co... ja od kilku dni mam non stop telefony i smsy - jak siè czujè, czy to już... Rozumiem, że wszyscy czekajà, ale teraz to mi spokój potrzebny. Wnerwia mnie ta społeczna atencja :/// Przestałam odpisywać.
a ja nie mam :D do mnie na fb wypisuja i mnie mecza :D albo jak kogos na zakupach spotkam, kto wie, zem zaciazona to sie pytaja ooo jeszcze w dwupaku? dzis dzwonil kolega z banku, ktory prowadzi kredyty w mojej pracy i sie pytal czy rodze :D a tak to spokoj :D ciotki maja info od mojej mamy wiec mam od nich spokoj

Boże znam to... Ale szczerze? To ludzka ciekawość. Teraz wszyscy nagle sobie o mnie przypomnieli i piszą.. Ale sZczerze? Nawet nie odpisuje. Nienawidzę takiego fałszu bo mam wrażenie że w większości to z ciekawości :/
U mnie to akurat szczere i z troski, ale i tak mnie bardzo irytuje. Urodzę i im nic nie powiem ;)

Boże znam to... Ale szczerze? To ludzka ciekawość. Teraz wszyscy nagle sobie o mnie przypomnieli i piszą.. Ale sZczerze? Nawet nie odpisuje. Nienawidzę takiego fałszu bo mam wrażenie że w większości to z ciekawości :/
ja nawet pisalam do przyjaciolki przedwczoraj, ze tak to malo kto zadzwoni, a jak urodze to beda "szczere gratulacje" :D te osoby, ktore mnie naprawde lubia to na fb wypisuja :D hehe

@Luxuorius u mnie wie tylko rodzina i garstka prawdziwych przyjaciół:) Na Fb fakt ciąży zatajony, wolałam "życzliwym" oszczędzić tak zacnej wieści ;) Kto jest ze mną blisko - ten wie, plus wy ciocie z bb ;)
ja poczatkowo nie chcialam na fb pisac, ale z poczatkiem mojej ciazy (dzieki paplaniu tesciowej) duzo osob zaczelo siac plotki i wychodzily sprzeczne info, wtedy gdzies tak w 14 czy 15 tygodniu oglosilam ciaze i sie uspokoilo :)

wiesz,moze tata by sie czul skrepowany widzac Ciebie po porodzie, faceci juz tak maja, u mnie niby moi rodzice przyjada oboje do szpitala, choc duzo pracuja ;) za to tesciowa chyba nie chce przyjechac :( ale na niej mi nie zalezy wiec...
Oj tam teściowa...;)ważne że rodzice będą. ja mam nadzieję że dużo ludzi nie przyjdzie do mnie...jakoś tak czuję że będę skrępowana...

reklama
Najwyzej maluchy beda przeterminowane :-D:-D
ja postanowilam przestac sie lenic i obijac i zmusilam sie do zakupow przez godzinke. Jutro zas bede osobiscie gotowac obiad co da mi kolejna godzine lub dwie na nogach. Do tego schody na 4 pietro dzis byly dwa razy. Osatnie 2 tyg lezalam i pachnialam, zakupy zamawialam do domu a gotowala mama.
Chcialabym Zosie wygonic przed 5 grudnia bo od 5 moja polzna ma urlop na kilka dni.
A ja mam skurcze co 5-7min juz

thgfflw1k3inkyc3.png
jednak bedziesz nastepna!!! czuje to w kosciach!!! moze dzis w nocy?

jak mi sie nie uda wygonic Zosi to razem z eli i chyba grun(?) ide 5 grudnia do szpitala.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Do góry