reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

W ogole jestem jakas dziwna, jak bardzo twardnieje mi brzuch, to robi mi sie bardzo goraco, az mi duszno i pieka mnie uszy, czy ktos tez taki dziwny? [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
jakiego placka?
Coś wyszukam, ponoć dobre są te w których dżem idzie do środka, pora spróbować.
Moja przy mężu spokojna, mowię mu ze bedzie ja w nocy uspakajal. Moja zawsze tak samo ułożona, nóżki z prawej strony a rączki na dole. Wczoraj córka macala i sama mówi ze to piąstki zaciśnięte. Tak wyraźnie było je czuc

Lux może wczoraj wyhasal się na zapas.... dzisiaj musi odpocząć ileż można się kręcić. :) dzisiaj dzwoni do mnie mama a ja akurat jechalam samochodem mowie dodzwonie jak się zatrzymań i dostałam ochrzan że jeżdżę jeszcze samochodem. Nie no już się z mężem umowilam że dzisiaj ostatni raz, ale co ja będę robiła w domu taka odizolowana :( smutno mi będzie. Ale z drugiej strony mąż nie ma samochodu i gdyby się coś zaczęło dziać to musialby kombinowac zeby jakos do mnie dotrzeć więc lepiej niech sobie weźmie ten samochód.
Kurcze polozylam się a i tak czuję taki ucisk na piczke.

Lux może wczoraj wyhasal się na zapas.... dzisiaj musi odpocząć ileż można się kręcić. :) dzisiaj dzwoni do mnie mama a ja akurat jechalam samochodem mowie dodzwonie jak się zatrzymań i dostałam ochrzan że jeżdżę jeszcze samochodem. Nie no już się z mężem umowilam że dzisiaj ostatni raz, ale co ja będę robiła w domu taka odizolowana :( smutno mi będzie. Ale z drugiej strony mąż nie ma samochodu i gdyby się coś zaczęło dziać to musialby kombinowac zeby jakos do mnie dotrzeć więc lepiej niech sobie weźmie ten samochód.
Kurcze polozylam się a i tak czuję taki ucisk na piczke.
Mi też już się jeździ ciężko ale jeżdżę tylko bardzo blisko do sklepu niecałe 2 km. jutro do lekarza już angażuje mojego wujka który ma mnie zawieźć :)prawie 30 km drogi tam mam więc już się boję sama jechać..A Ty lepiej faktycznie już odpuść jazdę tak będzie bezpieczniej ;)

Ja właśnie nie mam problemu z jazdą, dlatego dziwi mnie ze wszyscy tak na mnie krzyczą o ta jazdę samochodem Ale jakby tak sobie pomyslec, że odchodzą mi wody albo lapia mnie skurcze za kierownicą to rzeczywiście jest to niebezpieczne. Dobra obiecuje już siedziec na pupie i czekać na Frania :)

Teraz mam wrazenie ze sa mocniejsze niz wczesniej chyba jednak cos sie dzieje
No i dreszcze dostalam ....

Mialam isc na szkole rodzenia ale jak widac Emilka ma inne plany
emoji15.png

thgfflw1k3inkyc3.png

To może ostatnia lekcja już Twoja być... :)

juz bym chciala zeby u mnie cos sie zaczelo dziac. mimo wszystko powinnam sie wyrobic przed joshi ale pewadopodobnie creativo ubiegnie nas obie...podobnie eli!
zaczynam myslec ze to przez moje lenistwo! musze mniej drzemac a wiecej chodzic po schodach!:) na sex mam tyle ochoty co na sprzatanie czyli zero:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ja prawde mówiąc mam większą ochotę na to sprzątanie:)

ale moj maly ma leniwy dzien...niby smyra, ale rzadko i delikatnie, jak nie on, jem slodkie i nic, poczekam do wieczora, jesli sie nie ruszy to jade na ip

jak z aktywnoscia Waszych smykow dzis?

U mnie na odwrót. Ja wczoraj świrowałam bo Mały cicho siedział. Dzisiaj się wierci ...

My po ktg, tętno 110-150 czyli idealne, zapisały się dwa skurcze podobno. Wejdę do doktor, zerknie jeszcze mądrym okiem i zasuwamy do domu:)

Piękne tętno. U mnie ostatnio był skurcz za skurczem (chyba z 15) i co? I kompletnie NIC. Cisza. Ech...

W ogole jestem jakas dziwna, jak bardzo twardnieje mi brzuch, to robi mi sie bardzo goraco, az mi duszno i pieka mnie uszy, czy ktos tez taki dziwny? [emoji23][emoji23][emoji23]

Tak, ja :p

ale moj maly ma leniwy dzien...niby smyra, ale rzadko i delikatnie, jak nie on, jem slodkie i nic, poczekam do wieczora, jesli sie nie ruszy to jade na ip

jak z aktywnoscia Waszych smykow dzis?

Lux, najważniejsze, że się rusza, daj mu trochę odpocząć matka:D On też tego czasem potrzebuje;) moja też dzisiaj spokojniejsza, wcześniej trochę mi się układała pod żebrami a teraz spokój, czuję tylko takie delikatne przeciąganie i wypychanie piąstek i nóżek, ale takie fajne te ruchy teraz są, delikatne:)

Coś wyszukam, ponoć dobre są te w których dżem idzie do środka, pora spróbować.
Moja przy mężu spokojna, mowię mu ze bedzie ja w nocy uspakajal. Moja zawsze tak samo ułożona, nóżki z prawej strony a rączki na dole. Wczoraj córka macala i sama mówi ze to piąstki zaciśnięte. Tak wyraźnie było je czuc
ja lubie takie placki z dzemem :) uwielbiam, zwlaszcza murzynki albo ciemne biszkopty przelozone dzemem :) a Twoja malutka jak ladnie siedzi w brzuszku nadal :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry