reklama
elifit
Moderatorka
Klarolina oj tam jak cie złapie to 3 min prysznic pomiędzy skurczami
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Coś wyszukam, ponoć dobre są te w których dżem idzie do środka, pora spróbować.jakiego placka?
Moja przy mężu spokojna, mowię mu ze bedzie ja w nocy uspakajal. Moja zawsze tak samo ułożona, nóżki z prawej strony a rączki na dole. Wczoraj córka macala i sama mówi ze to piąstki zaciśnięte. Tak wyraźnie było je czuc
Lux może wczoraj wyhasal się na zapas.... dzisiaj musi odpocząć ileż można się kręcić. dzisiaj dzwoni do mnie mama a ja akurat jechalam samochodem mowie dodzwonie jak się zatrzymań i dostałam ochrzan że jeżdżę jeszcze samochodem. Nie no już się z mężem umowilam że dzisiaj ostatni raz, ale co ja będę robiła w domu taka odizolowana smutno mi będzie. Ale z drugiej strony mąż nie ma samochodu i gdyby się coś zaczęło dziać to musialby kombinowac zeby jakos do mnie dotrzeć więc lepiej niech sobie weźmie ten samochód.
Kurcze polozylam się a i tak czuję taki ucisk na piczke.
Ola0303
Mi też już się jeździ ciężko ale jeżdżę tylko bardzo blisko do sklepu niecałe 2 km. jutro do lekarza już angażuje mojego wujka który ma mnie zawieźć prawie 30 km drogi tam mam więc już się boję sama jechać..A Ty lepiej faktycznie już odpuść jazdę tak będzie bezpieczniejLux może wczoraj wyhasal się na zapas.... dzisiaj musi odpocząć ileż można się kręcić. dzisiaj dzwoni do mnie mama a ja akurat jechalam samochodem mowie dodzwonie jak się zatrzymań i dostałam ochrzan że jeżdżę jeszcze samochodem. Nie no już się z mężem umowilam że dzisiaj ostatni raz, ale co ja będę robiła w domu taka odizolowana smutno mi będzie. Ale z drugiej strony mąż nie ma samochodu i gdyby się coś zaczęło dziać to musialby kombinowac zeby jakos do mnie dotrzeć więc lepiej niech sobie weźmie ten samochód.
Ja właśnie nie mam problemu z jazdą, dlatego dziwi mnie ze wszyscy tak na mnie krzyczą o ta jazdę samochodem Ale jakby tak sobie pomyslec, że odchodzą mi wody albo lapia mnie skurcze za kierownicą to rzeczywiście jest to niebezpieczne. Dobra obiecuje już siedziec na pupie i czekać na Frania
Tuiles
Teraz mam wrazenie ze sa mocniejsze niz wczesniej chyba jednak cos sie dzieje
No i dreszcze dostalam ....
Mialam isc na szkole rodzenia ale jak widac Emilka ma inne plany
To może ostatnia lekcja już Twoja być...
juz bym chciala zeby u mnie cos sie zaczelo dziac. mimo wszystko powinnam sie wyrobic przed joshi ale pewadopodobnie creativo ubiegnie nas obie...podobnie eli!
zaczynam myslec ze to przez moje lenistwo! musze mniej drzemac a wiecej chodzic po schodach! na sex mam tyle ochoty co na sprzatanie czyli zero
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja prawde mówiąc mam większą ochotę na to sprzątanie
ale moj maly ma leniwy dzien...niby smyra, ale rzadko i delikatnie, jak nie on, jem slodkie i nic, poczekam do wieczora, jesli sie nie ruszy to jade na ip
jak z aktywnoscia Waszych smykow dzis?
U mnie na odwrót. Ja wczoraj świrowałam bo Mały cicho siedział. Dzisiaj się wierci ...
My po ktg, tętno 110-150 czyli idealne, zapisały się dwa skurcze podobno. Wejdę do doktor, zerknie jeszcze mądrym okiem i zasuwamy do domu
Piękne tętno. U mnie ostatnio był skurcz za skurczem (chyba z 15) i co? I kompletnie NIC. Cisza. Ech...
W ogole jestem jakas dziwna, jak bardzo twardnieje mi brzuch, to robi mi sie bardzo goraco, az mi duszno i pieka mnie uszy, czy ktos tez taki dziwny? [emoji23][emoji23][emoji23]
Tak, ja
noemi87
ale moj maly ma leniwy dzien...niby smyra, ale rzadko i delikatnie, jak nie on, jem slodkie i nic, poczekam do wieczora, jesli sie nie ruszy to jade na ip
jak z aktywnoscia Waszych smykow dzis?
Lux, najważniejsze, że się rusza, daj mu trochę odpocząć matka On też tego czasem potrzebuje moja też dzisiaj spokojniejsza, wcześniej trochę mi się układała pod żebrami a teraz spokój, czuję tylko takie delikatne przeciąganie i wypychanie piąstek i nóżek, ale takie fajne te ruchy teraz są, delikatne
ja lubie takie placki z dzemem uwielbiam, zwlaszcza murzynki albo ciemne biszkopty przelozone dzemem a Twoja malutka jak ladnie siedzi w brzuszku nadalCoś wyszukam, ponoć dobre są te w których dżem idzie do środka, pora spróbować.
Moja przy mężu spokojna, mowię mu ze bedzie ja w nocy uspakajal. Moja zawsze tak samo ułożona, nóżki z prawej strony a rączki na dole. Wczoraj córka macala i sama mówi ze to piąstki zaciśnięte. Tak wyraźnie było je czuc
Ostatnia edycja:
reklama