reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja znowu przygotowania do Świąt. Były juz pierniczki a dzisiaj zrobiłam ciasto na piernik staropolski i wstawiłam do lodówki. Za miesiąc trzeba będzie tylko upiec, przełożyć śliwkami i zrobić polewę. Lubię coś upiec na święta i nie pozbawię się tej przyjemności nawet w tym roku:)

reklama
A ja jestem w szoku chodze na nfz a moj ginekolog sam do mnie dzwoni ! Szok !

thgfflw1k3inkyc3.png

Ola jakie śliczne imie wybraliście dla synka :)

Dzisiaj w nocy za każdym razem jak się przekrecalam (co zajmuje mi 2 minuty) oczywiście stekajac z bolu mąż budził się na rowne nogi i z przerazeniem dobrze się czujesz? Zaczęło się? Ha ha chyba stres go dopada.
Wrócił właśnie z pracy i mowi zostało nam 12 dni, niech już to szybko mija

Co za durny babsztyl. Po czymś takim na pewno nie zdecydowałabym się u niej prowadzić kolejnej ciąży. Ale fakt bez sensu tak zmieniać lekarza przed samą końvcówką.

Ja brałam 3x2 i po wizycie w 36 tc lekarka kazała mi zmniejszyć do 3x1, bo nie wolno odstawiać tak nagle. Teraz jak byłam w poniedziałek, 38 tc, to już mi kazała moja gin całkiem odstawić. Na razie jeszcze nie urodziłam, ale pojawiły się bóle jak na okres i chyba brzuch się częściej spina.

Ja bym chyba wolała, żeby u nas też tak liczyli, bo mnie strasznie wnerwia ta presja, że już jest termin, co nie jest prawdą, bo termin to ja mam na 5 grudnia z om, a nie tydzień wcześniej jak wychodzi z usg.
ja biore 3x1, ale jakos dzis zauwazylam twardnienie brzucha, takie jakby napinanie, nie iwiem jak no nazawac....co do lekarki to ona jest naprawdeeeee specyficzna

reklama
Ola jakie śliczne imie wybraliście dla synka :)

Dzisiaj w nocy za każdym razem jak się przekrecalam (co zajmuje mi 2 minuty) oczywiście stekajac z bolu mąż budził się na rowne nogi i z przerazeniem dobrze się czujesz? Zaczęło się? Ha ha chyba stres go dopada.
Wrócił właśnie z pracy i mowi zostało nam 12 dni, niech już to szybko mija
a my bylismy u moich rodzicow i tak moja mama trzyma moja bratnice 7 miesiecy a ja mowie ej babcia a od grudnia na dwie rece? :D a potem mowie no dziadek jeszcze jest a moja bratowa mowi, Boze jak malo Paulinie zostalo, za dwa tygodnie moze spokojnie rodzic :) smiali sie, ze dopiero wesolo bedzie jak sie Natan urodzi i wszystkie beda tam szalec :D 12 dni jak to brzmi :D u mnie dluzej pewnie ;)

Do góry