reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Posprzątałam balkon przed zimą:) Od dawna się o to prosił, no to pół godziny z hakiem spędziłam w kuckach. Zobaczymy jaki efekt to przyniesie. Teraz pora wyrzucić śmieci (sama haha, męża nie ma) i trochę odpocząć i coś zjeść. Dla mojego organizmu, który ostatnio się zbytnio nie przemęczał to moje ostatnie porządkowe harce są dużym szokiem, ciekawe jak zareaguje.

Wiecie co wlasnie sobie pomyslalam ze chyba bede musiala dokupic kilka ciuszkow na 50 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Bo jezeli moje dziecie urodzi sie takich " kolosalnych rozmiarów jak przewiduja to kuzwa w 56 sie utopi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mialam nie lezc na black Friday ! Co by nadarmo kasy nie tracic. Ale chyba poczekam na mojego jak wroci z pracy I pojdziemy na zakupy ! Odrazu zrobimy najwyzej prezenty na mikolaja I pod choinke. No jak nic zostalam zas zmuszona do wydawania gotowki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie mogę przezyc tej mojej niezależności chodze jak emerytka albo i gorzej jak wstaje z lozka to stekam kwekam, to samo jak się przekrecam na bok w nocy... normalnie na 5 razy za jednym zamachem się już nie przekrece tak mnie boli. Myślałam że jak mam mniejszy brzuch to będzie inaczej Ale jak widac nie sama wielkosc brzucha o tym swiadczy. A dzisiaj bylam kupic tylko kilka nitek i wstazek to chyba z pol godziny lazlam.... matko kochana taka bylam sprawna a tu teraz zaniemoglam strasznie. Chodze tak powolutku ze nawet na romantycznych spacerach chodzilam szybciej he he no emerytura mnie czeka z takim stanem zdrowia nic wiecej. Wrak czlowieka
Szłam dzisiaj kilometr od fryzjera jak staruszka z nogi na noge i ledwo co doszłam z zadyszka i zakwasami...
Tragedia. jak babcia a nie matka :)

Lux miałam wizyte w tamtym tygodniu we wtorek i lekarz mi powiedział że od przyszłego tygodnia odstawiamy magnez. Ja też się bałam ze jak odstawie to wyląduje na porodowce dlatego odstawilam dopiero wczoraj

Wiecie co ja mysle ze te koncowe dolegliwosci sa po to żeby nie moc się doczekac porodu.... boję się Ale jednak przemordowalby się czlowiek kilka dni i byłoby już coraz lepiej a teraz to z dnia na dzień coraz gorzej

O matko !!! 13 kg na plusie. Ja jestem nienormalna ciągle coś miele w buzi jakby tak policzyć to w ciągu dnia z godzine może nie mam czegoś w buzi. waga staje się dla mnie najbardziej znienawidzonym urzadzeniem. Pierdziele nie waze się juz, po co się denerwować w ciąży :)

reklama
Do góry