Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
3 x 2 asmag forte No i luteinę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szłam dzisiaj kilometr od fryzjera jak staruszka z nogi na noge i ledwo co doszłam z zadyszka i zakwasami...Dziewczyny nie mogę przezyc tej mojej niezależności chodze jak emerytka albo i gorzej jak wstaje z lozka to stekam kwekam, to samo jak się przekrecam na bok w nocy... normalnie na 5 razy za jednym zamachem się już nie przekrece tak mnie boli. Myślałam że jak mam mniejszy brzuch to będzie inaczej Ale jak widac nie sama wielkosc brzucha o tym swiadczy. A dzisiaj bylam kupic tylko kilka nitek i wstazek to chyba z pol godziny lazlam.... matko kochana taka bylam sprawna a tu teraz zaniemoglam strasznie. Chodze tak powolutku ze nawet na romantycznych spacerach chodzilam szybciej he he no emerytura mnie czeka z takim stanem zdrowia nic wiecej. Wrak czlowieka
Ja brałam magnez tylko przez 3tyg od 33do36 tc. Tylko dlatego, że mnie skurcz łydki łapał.
Rany, mam teraz puls 110! ciśnienie 129/93, hmmm