reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Metafen to połączenie ibuprofenu i paracetamolu czyli np apap+ibum. Połączenie, które wg studiów farmaceutycznych jest zakazane bo bardzo szkodliwe.. zawsze byłam temu przeciwna dlatego jak kiedyś byłam przedstawicielem firmy, produkującej Metafen to miałam zawsze w nim najsłabsze wyniki [emoji6]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
no patrz a mi metafen zawsze pomagal np na silne miesiaczki

reklama
a
Hej, jestem tak wkur.... ze az mi łzy same leca. Wczoraj maz specjalnie mnie przywiozl do rodzicow żebym dzisiaj pokazala murarzowi jakie zmiany chcemy w środku domu i miał mi powiedzieć jakie materialy jeszcze zamowic jezdzilam na budowe 10 razy zeby trafic na tego kierownika, jeden z murarzy miał przekazac zeby do mnie zadzwonil jak bedzie na miejscu no i nie zadzwonil. Jade na dzialke a tam już nikogo nie ma. ***** Mac. Ledwo chodze, wszystko mnie boli dzisiaj to miał być ostatni dzień zajmowania sie budowa a tu dupa niepotrzebnie wczoraj przyjezdzalam. Jutro miałam jechac do labo bo mam nieaktualne badanie krwi do porodu. Zaraz się wsciekne
dlaczego maz tego nie moze ogarnac tylko musisz to robic Ty w zaawansowanej ciazy? doczytalam, ze facet dojechal, ale wez ej....Ty masz odpoczywac a nie sie wkurzac

Karolina tulam a mężowi kopaaa

Majka rozgrzewaj i leż. Samo musi przejść.

Creativo na zęba plukaj roztworem wody utlenionej. Dentosept też działa

Dziewczyny wy tu o sprzątaniu a ja mam w domu sajgon.. mąż wziął się za sprzątanie łazienki. Schowalam się do pokoiku dziecięcego z moimi bo nie mogę na to patrzeć.

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
zostawilam se mycie naczyn z obiadu na jutro azeby miec zajecie w ciagu dnia, dzis nie mam sily ;( miesko sie rozmraza, w dzien se zaszykuje

reklama
Do góry