o ktorej masz wizyte?Witamy sie I my.
Matka zestresowana bo nie wiem o co kaman z moja przyspieszona wizyta. Telefon ze mam byc juz w poniedzialek nie czekac do czwartku.
Ehhh mam nadzieje ze kuzwa moja Hemoglobina nie spadla zbyt mocno bo I tak za bardzo nie ma z czego [emoji58] ostatni raz mialam 9.1 .
7 lat temu 14 listopada o 19.43 poprzez cc przyszedl na swiat moj drugi synu Filipek .
Matko jak ten czas szybko leci .
A tu zaraz kolejne bede miala [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja pierd....le. umylam wlosy zeby wygladac jak czlowiek u lekarza .odpalam suszarke a ta zasmierdziala I przestala dzialac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mam 25 minut aby kudly wysuszyc. Cos pieknego [emoji23]
daj znac
Ty to masz krotkie a pomysl jakby mi sie spalila dzizas...nawet nie mysleJa pierd....le. umylam wlosy zeby wygladac jak czlowiek u lekarza .odpalam suszarke a ta zasmierdziala I przestala dzialac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
moja tez trudna...musze sie ubrac a nie mam silyDzień dobry mamy. Noc trudna, ręce drewniane.
Czarownica3006
Fanka BB :)
Dlatego ja mam w domu ze 3 suszarki [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] polecam taki sposób. Gorzej jak prądu zabraknie [emoji6]Ja pierd....le. umylam wlosy zeby wygladac jak czlowiek u lekarza .odpalam suszarke a ta zasmierdziala I przestala dzialac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama