reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ale te 5 ruchów to chodziło o mnie. Kurcze mam dzisiaj jakieś zawiasy w formułowaniu myśli :)

Dla mnie ruchy to każdy ruch dziecka, nieważne czy wypięcie, przeciągnięcie, kopniak, przesunięcie nogi etc. Rusza się - odhaczam. Do tej pory nie zwracałam na to super szczególnej uwagi. Po wczorajszym dniu i IP zmieniam nastawienie i staram się usiąść spokojnie i policzyć ilość ruchów w ciągu dnia o porach, kiedy zazwyczaj Maluch się rusza.
wiem a ja dodalam jakie sa u mnie, tosmy sie dogadaly :D

reklama
Ty myslalas ze przeczytasz a ja ze urodze :D nie wyszlo :D

Edit zeby nie robic posta pod postem :)

Iza dobrze ze juz lepiej sie czujesz. Mnie strasznie boli tam w dole.

Lenam myslisz o mojej wymianie zdan z lisiamama? Nie wiem czy byla to burzliwa wymiana zdan. Zreszta zdarzalo nam się tu czesto miec różne poglady itd. Dla mnie sugerowanie zeby nie pisac o czyms tutaj jest bez sensu. Przeciez po to to forum jest. Zebysmy sie mogly wygadać itd. Jesli cos sie komus nie podoba to moim zdaniem moze po prostu ignorowac okreslone posty tak jak to zasugerowalam. Przeciez nikt tu nikogo nie obraża. Raczej kulturalne kobietki tu sa :)

Anetka, tak, wymiana chyba była z Tobą. Może lisiej się przykro zrobiło i postanowiła zmienić towarzystwo? Każdy żyje w zgodzie z sobą. Jeżeli mam rację - jej wybór... personalnie uważam, że też jej strata, bo obok paplania, gadania, dostajemy od siebie sporo wsparcia i często dużo dobrych rad. Wiadomo, że przoduje tu @elifit, której osobiście dziękuję za sporo fajnych, mądrych przekazów. Generalnie - ja się cieszę, że na was wszystkie trafiłam. ❤️

Eee, no nie, to ja z tych leniwych, piekarnikowych. Gdzie tam tyle obierania, smażenia... :)

No właśnie też tak sobie teraz pomyślałam, że pod malucha koc, malucha w kombinezon, nakryję go ewentualnie drugim kocem i ten ochraniacz wózkowy od wiatru. I mam nadzieję, że będzie git! :)
oj to ja ostatnio mam faze na takie domowe, jakos te marketowe przestaly mi podchodzic

Anetka, tak, wymiana chyba była z Tobą. Może lisiej się przykro zrobiło i postanowiła zmienić towarzystwo? Każdy żyje w zgodzie z sobą. Jeżeli mam rację - jej wybór... personalnie uważam, że też jej strata, bo obok paplania, gadania, dostajemy od siebie sporo wsparcia i często dużo dobrych rad. Wiadomo, że przoduje tu @elifit, której osobiście dziękuję za sporo fajnych, mądrych przekazów. Generalnie - ja się cieszę, że na was wszystkie trafiłam. ❤️
:*♥

Eee, no nie, to ja z tych leniwych, piekarnikowych. Gdzie tam tyle obierania, smażenia... :)

No właśnie też tak sobie teraz pomyślałam, że pod malucha koc, malucha w kombinezon, nakryję go ewentualnie drugim kocem i ten ochraniacz wózkowy od wiatru. I mam nadzieję, że będzie git! :)
no to bedziemy robic tak samo, bo ja spiworka nie chce :)

Nałożyłam farbę na włosy, sama! Brawo ja. Ciekawe co wyjdzie, bo testuję kolor:) Byłam tylko raz u fryzjera w ciąży i tak mi amoniakiem śmierdziało, że ledwo wysiedziałam.

Trzy warstwy na maluchu to chyba dobry pomysł. Trzeba będzie uważać, żeby maluchów nie przegrzać, nie wyziębić. Dobierzemy ubranko w zależności od tego jaka będzie pogoda. :) Może być przecież i +5 i -15.

Nałożyłam farbę na włosy, sama! Brawo ja. Ciekawe co wyjdzie, bo testuję kolor:) Byłam tylko raz u fryzjera w ciąży i tak mi amoniakiem śmierdziało, że ledwo wysiedziałam.

Trzy warstwy na maluchu to chyba dobry pomysł. Trzeba będzie uważać, żeby maluchów nie przegrzać, nie wyziębić. Dobierzemy ubranko w zależności od tego jaka będzie pogoda. :) Może być przecież i +5 i -15.
dokladnie, ja jestem ciekawa kiedy bede mogla pierwszy raz wyjsc z Natanem :)

reklama
Hej dziewczyny. Ja już po wizycie, opisałam na wizytowym.
Dzięki kochane za życzenia :-*

Noemi tobie też najlepsze życzenia. [emoji320] [emoji512] [emoji513] [emoji307]

Ja mam jutro ale nie takie zwykłe bo okrągłe i powiem wam że dziś czuję się mega nostalgicznie i sentymentalnie. Wspominam swoje lata młodości i ... niczego nie żałuję :) a dużo dobrego jeszcze przede mną :)

Majka znam te historie bo ona z mojego województwa i mam tam kumpele która w lutym będzie rodzić w tym szpitalu.

Eli Tobie również Wszystkiego Najlepszego :)

Do góry