reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Nie wiem bo jeszcze są w przedszkolu :)

A, zapomnialam sie pochwalic, moja mlodsza corka zaczela mowic "R" ;) tak sama z siebie. Ma 4 latka, to fakt, ale po tym wszystki co ona przeszla i jakie ma problemy to i tak super :) jestem taka dumna

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha chodzilo mi o te brzuszkowe dzieci, innych jeszcze nie posiadam. Gratuluje coreczce :)

ja mialam do wyboru z piekarnika, ale moj napisal, ze chce z ziemniakow na patelni i ze sam se zrobi, ze mam lezec, ale zrobilam, dalam rade :)

Eee, no nie, to ja z tych leniwych, piekarnikowych. Gdzie tam tyle obierania, smażenia... :)

Ja bede dawac koc pod plecy. Jakos tak mi sie wydaje ze bedzie ciągło od spodu.. niby tam jest taki cienki materacyk, ale czy ja wiem..

No właśnie też tak sobie teraz pomyślałam, że pod malucha koc, malucha w kombinezon, nakryję go ewentualnie drugim kocem i ten ochraniacz wózkowy od wiatru. I mam nadzieję, że będzie git! :)

Eee, no nie, to ja z tych leniwych, piekarnikowych. Gdzie tam tyle obierania, smażenia... :)

No właśnie też tak sobie teraz pomyślałam, że pod malucha koc, malucha w kombinezon, nakryję go ewentualnie drugim kocem i ten ochraniacz wózkowy od wiatru. I mam nadzieję, że będzie git! :)
To tak jak ja bo spiworka nie mam.

reklama
Tez nie wiem w czym dziecko do nosidelka nawet ze szpitala wziac. Chyba cos pod spod zaloze, jakiegos grubszego pajaca czy bodziaka, na to mam pajaca takiego polarowego-puchowego i owine jakos w koc i heja, do szpitala mam 3 km, wiec ile to sie jedzie :) moja mama mowi, ze kiedys dzieci w poduszke sie bralo i myk do domu, wiec nie bede cudowac [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry