reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Woda żywiec to samo zuo. Primavera albo Nestlé predzej

cb7wugpju04jz4q8.png

Oglądałam ranking wód butelkowych kiedyś w jakimś programie śniadaniowym i nestle wypada najgorzej [emoji53] ma wręcz szkodliwe substancje zawarte

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oglądałam ranking wód butelkowych kiedyś w jakimś programie śniadaniowym i nestle wypada najgorzej [emoji53] ma wręcz szkodliwe substancje zawarte

Whaaaat? A.ja słyszałam że Żywiec Zdrój jest jedną z najgorszych. No nic idę szukać rzetelnych info. Program śniadaniowy to dla mnie znak równości z lokowaniem produktu niestety :(

edit. Info z pierwszej lepszej strony Link do: Ranking wód mineralnych NutriRank szukam dalej by mieć różnorodność opinii

cb7wugpju04jz4q8.png

Ostatnia edycja:
Whaaaat? A.ja słyszałam że Żywiec Zdrój jest jedną z najgorszych. No nic idę szukać rzetelnych info. Program śniadaniowy to dla mnie znak równości z lokowaniem produktu niestety :(

edit. Info z pierwszej lepszej strony Link do: Ranking wód mineralnych NutriRank szukam dalej by mieć różnorodność opinii

cb7wugpju04jz4q8.png

Gdyby lokowali to raczej by pozytywy mówili niż odradzali, ale te zapamiętałam, bo to najpopularniejsza marka. Ogólnie o nestle juz wiele razy bardzo złe opinie słyszałam. Żywca tez nie kupuje [emoji6]

Gdyby lokowali to raczej by pozytywy mówili niż odradzali, ale te zapamiętałam, bo to najpopularniejsza marka. Ogólnie o nestle juz wiele razy bardzo złe opinie słyszałam. Żywca tez nie kupuje [emoji6]

A ci lokownicy to różne techniki stosują. Nachalna reklama się tak nie sprzedaje ;)

W każdym razie poczytałam i Żywiec Zdrój zawiera azotany i chyba sporo sodu. Ja kupuję dla dzieci Primavere, smakuje mi.

cb7wugpju04jz4q8.png

A ci lokownicy to różne techniki stosują. Nachalna reklama się tak nie sprzedaje ;)

W każdym razie poczytałam i Żywiec Zdrój zawiera azotany i chyba sporo sodu. Ja kupuję dla dzieci Primavere, smakuje mi.

cb7wugpju04jz4q8.png
A ja z wody to tylko kranowke przez Brite puszczona, pijemy tak cała rodzina :) Nie wierzę wogole w wody mineralne...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja z wody to tylko kranowke przez Brite puszczona, pijemy tak cała rodzina :) Nie wierzę wogole w wody mineralne...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też filtruję i do ciepłych napojów do domowych soków do przygotowywania posiłków stosuję. Staram się właśnie pół na pół używać. Mineralkę piję tylko do gaszenia pragnienia

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
LOLA co chodzi u mnie o cukier na czczo przy krzywej miałam lekko przekroczony, bo 91 i mimo to byłam wysłana do diabetologa. Miałam 2tyg obserwacji i pomiar 4 razy dziennie i oczywiście dieta bez cukru. Na wstępie mi dr powiedziała , że takie wyniki to nie cukrzyca, a stan przedcukrzycowy , który trzeba kontrolować , ale jeśli trzymam się diety i cukier utrzymuje się w normie to tak ju zostanie do porodu.
I dziwi mnie, że od razu z insulina wyskoczyli...
No właśnie, dlatego zrozumcie czemu tak się broniłam.
To samo w Szczecinie mi powiedzieli

Do góry