jesli chodzi o mnie to ja jakos teraz nawet ochoty nie mam a moj Tomek uwaza, ze teraz seksic sie nie bedziemy, bo uderzy w glowke niemozliwy jest hehe, mowie, ze z glowke to moze trafic krotko przed porodem a nie teraz ehh ci faceci
reklama
LisiaMama
Fanka BB :)
Woda żywiec to samo zuo. Primavera albo Nestlé predzej
Oglądałam ranking wód butelkowych kiedyś w jakimś programie śniadaniowym i nestle wypada najgorzej [emoji53] ma wręcz szkodliwe substancje zawarte
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Whaaaat? A.ja słyszałam że Żywiec Zdrój jest jedną z najgorszych. No nic idę szukać rzetelnych info. Program śniadaniowy to dla mnie znak równości z lokowaniem produktu niestetyOglądałam ranking wód butelkowych kiedyś w jakimś programie śniadaniowym i nestle wypada najgorzej [emoji53] ma wręcz szkodliwe substancje zawarte
edit. Info z pierwszej lepszej strony Link do: Ranking wód mineralnych NutriRank szukam dalej by mieć różnorodność opinii
Ostatnia edycja:
LisiaMama
Whaaaat? A.ja słyszałam że Żywiec Zdrój jest jedną z najgorszych. No nic idę szukać rzetelnych info. Program śniadaniowy to dla mnie znak równości z lokowaniem produktu niestety
edit. Info z pierwszej lepszej strony Link do: Ranking wód mineralnych NutriRank szukam dalej by mieć różnorodność opinii
Gdyby lokowali to raczej by pozytywy mówili niż odradzali, ale te zapamiętałam, bo to najpopularniejsza marka. Ogólnie o nestle juz wiele razy bardzo złe opinie słyszałam. Żywca tez nie kupuje [emoji6]
@LisiaMama tak mi przypadkiem wpadło i pomyślałam o Tobie
Link do: czapeczka niemowleca lisek gruba na jesień 62
LisiaMama
@LisiaMama tak mi przypadkiem wpadło i pomyślałam o Tobie
Uwielbiam Was za to, ze tak o mnie pamiętacie [emoji16] moja lisia ferma niedługo zostanie otwarta [emoji16]
elifit
Moderatorka
A ci lokownicy to różne techniki stosują. Nachalna reklama się tak nie sprzedajeGdyby lokowali to raczej by pozytywy mówili niż odradzali, ale te zapamiętałam, bo to najpopularniejsza marka. Ogólnie o nestle juz wiele razy bardzo złe opinie słyszałam. Żywca tez nie kupuje [emoji6]
W każdym razie poczytałam i Żywiec Zdrój zawiera azotany i chyba sporo sodu. Ja kupuję dla dzieci Primavere, smakuje mi.
A ja z wody to tylko kranowke przez Brite puszczona, pijemy tak cała rodzina Nie wierzę wogole w wody mineralne...A ci lokownicy to różne techniki stosują. Nachalna reklama się tak nie sprzedaje
W każdym razie poczytałam i Żywiec Zdrój zawiera azotany i chyba sporo sodu. Ja kupuję dla dzieci Primavere, smakuje mi.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Ja też filtruję i do ciepłych napojów do domowych soków do przygotowywania posiłków stosuję. Staram się właśnie pół na pół używać. Mineralkę piję tylko do gaszenia pragnieniaA ja z wody to tylko kranowke przez Brite puszczona, pijemy tak cała rodzina Nie wierzę wogole w wody mineralne...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Lola Lolitta
No właśnie, dlatego zrozumcie czemu tak się broniłam.LOLA co chodzi u mnie o cukier na czczo przy krzywej miałam lekko przekroczony, bo 91 i mimo to byłam wysłana do diabetologa. Miałam 2tyg obserwacji i pomiar 4 razy dziennie i oczywiście dieta bez cukru. Na wstępie mi dr powiedziała , że takie wyniki to nie cukrzyca, a stan przedcukrzycowy , który trzeba kontrolować , ale jeśli trzymam się diety i cukier utrzymuje się w normie to tak ju zostanie do porodu.
I dziwi mnie, że od razu z insulina wyskoczyli...
To samo w Szczecinie mi powiedzieli