przynajmniej szybko usnieszW ogole dzis mialam troche aktywniejszy dzien, pobieranie krwi itp., tak mnie pachwiny bola, ze ledwo do domu doszlam... Szlam jak slon, dziesiec razy dluzej niz zwykle. Chyba dzisiaj juz nie wstane z lozka...
reklama
myslalam wczoraj o tej Twojej kolezanceNie było jej ani wczoraj ani dzis, wiec obawiam sie ze nie wróży to niczego dobrego, bo wcześniej tak jak ja była 4 razy w tygodniu... [emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lisia, dzięki za inf. Pewnie zdecydowała się na terminacje...Nie było jej ani wczoraj ani dzis, wiec obawiam sie ze nie wróży to niczego dobrego, bo wcześniej tak jak ja była 4 razy w tygodniu... [emoji17]
LisiaMama
Fanka BB :)
Lisia, dzięki za inf. Pewnie zdecydowała się na terminacje...
Bardzo możliwe... nie chce jednak jej zawracać głowy... moze tez stwierdziła, ze np. ciezko jej bedzie słuchać jak my ciagle rozmawiamy o dzieciakach, szpitalach, zakupach, a ona ciagle nie ma pewności czy sie uda... ja bym chyba tak nie wytrzymała i płakała przy każdej takiej rozmowie
aneta_ck
Pytanie do mam.... tylko błagam nie smiejcie się
Jak to jest z przemywaniem pupy bobaska woda ?jak wy to robilyscie ?czy to moze byc ciepla woda z kranu czy musi byc przegotowana? Jeśli przegotowana to jak robilyscie ze ona byla ciepla. Przecież nie gotuję wody jak zobaczę ze dziecko zrobiło kupke bo zanim ona wystygnie to mina wieki. Pytanie pewnie z rzedu glupich, ale chyba objawia mi sie ciazowe odmozdzenie
Jak to jest z przemywaniem pupy bobaska woda ?jak wy to robilyscie ?czy to moze byc ciepla woda z kranu czy musi byc przegotowana? Jeśli przegotowana to jak robilyscie ze ona byla ciepla. Przecież nie gotuję wody jak zobaczę ze dziecko zrobiło kupke bo zanim ona wystygnie to mina wieki. Pytanie pewnie z rzedu glupich, ale chyba objawia mi sie ciazowe odmozdzenie
A dla mnie seks w ciazy moglby nie istniec. Naprawde, nie mam w ogole ochoty. Ale czasem już to zrobię dla męża biedaka
Podkreślam, że nie mam do tego zadnych przeciwwskazan. Nawet lekarz zalecil bliskosc rodzicow bo jak sie dziecko urodzi to moze byc z tym ciezko.
Podkreślam, że nie mam do tego zadnych przeciwwskazan. Nawet lekarz zalecil bliskosc rodzicow bo jak sie dziecko urodzi to moze byc z tym ciezko.
creativo
Moje libido w ciazy tez lezy i kwiczy [emoji14]A dla mnie seks w ciazy moglby nie istniec. Naprawde, nie mam w ogole ochoty. Ale czasem już to zrobię dla męża biedaka
reklama