reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja tam sody nie wypije :p
Nie pochwaliłam się, byłam w rossmanie i stałam w kolejce. Słuchajcie babka wezwała kasjerke i otworzyli kasę specjalnie dla mnie.
Normalnie jak szlachta się poczułam :D

Ale dodam że obok Kauflandu jest szkoła i młodzież chodzi po batoniki i na fajeczke. Jakaś siksa z batonem wepchala się w kolejkę przede mną, nawet nie pytając o pozwolenie. To powiedziałam jej, że ja tutaj stoję i postąpiła nieładnie. To ona do mnie z pyskiem "spadaj grubasko". A ja dłużna nie pozostałam, pociągnęłam ją za kaptur i rzeklam " ta grubaska ma lepsze wykształcenie niż twoja matka i ojciec razem wzieci i nie pozwolę by taka życiową pomyłka wpychala mi się w kolejkę".
No ta oczy wywalila i polazla na koniec.

Może za ostro powiedziałam, ale 14 dziecko nie będzie w taki sposób się do mnie odzywać

Ja tam sody nie wypije :p
Nie pochwaliłam się, byłam w rossmanie i stałam w kolejce. Słuchajcie babka wezwała kasjerke i otworzyli kasę specjalnie dla mnie.

Ale dodam że obok Kauflandu jest szkoła i młodzież chodzi po batoniki i na fajeczke. Jakaś siksa z batonem wepchala się w kolejkę przede mną, nawet nie pytając o pozwolenie. To powiedziałam jej, że ja tutaj stoję i postąpiła nieładnie. To ona do mnie z pyskiem "spadaj grubasko". A ja dłużna nie pozostałam, pociągnęłam ją za kaptur i rzeklam " ta grubaska ma lepsze wykształcenie niż twoja matka i ojciec razem wzieci i nie pozwolę by taka życiową pomyłka wpychala mi się w kolejkę".

Może za ostro powiedziałam, ale 14 dziecko nie będzie w taki sposób się do mnie odzywać
i bardzo dobrze jej powiedzialas!!!!! jeszcze kopa moglas gowniarze zasadzic, no co za wydra z niej:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Ja tam sody nie wypije[emoji14]Nie pochwaliłam się, byłam w rossmanie i stałam w kolejce. Słuchajcie babka wezwała kasjerke i otworzyli kasę specjalnie dla mnie.

Nosz to smarkula.... Ostatnio jak byłam w sklepie, to wpadły dwie takie nastki i zaczęły drzec ryja i przeklinać, to je kierowniczka wywaliła i kazała nie wracać.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

@Lolalollita piękna riposta [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Żadne z trójki moich dzieci jeszcze nie śpi.. piątek[emoji19]
cb7wugpju04jz4q8.png

@Lolalollita piękna riposta [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Żadne z trójki moich dzieci jeszcze nie śpi.. piątek[emoji19]
cb7wugpju04jz4q8.png
moj akrobata caluski pobyt u mojego brata nawet nie drgnal, wsiadlam do auta, zaczela sie dyskoteka, poszlismy do znajomych na kawe, moze z dwa razy mnie smyrnal...leze po kapieli, to co teraz odwala przekracza wszelkie granice :D

reklama
Jezu dziewczyny, dziś kolejny dzień mi zgaga tak dawała w kość, że nie wytrzymałam i wypiłam tą sodę :laugh2: Powiem Wam, że od razu lepiej, tylko teraz mnie strasznie beka. Ale działanie natychmiastowe :happy2:
Ja wlasnie pije mleko bo nie moge nawet lezec tak mnie zgaga męczy :( ale sody nie tkne [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry