Antiope
Fanka BB :)
Ano wychlałam, bo prawie chodziłam po ścianach Nie jest wcale takie złe. Lepsze niż zgaga. Jutro też sobie wypiję jak mnie zgaga będzie męczyćnie zartuj, zes to wychala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ano wychlałam, bo prawie chodziłam po ścianach Nie jest wcale takie złe. Lepsze niż zgaga. Jutro też sobie wypiję jak mnie zgaga będzie męczyćnie zartuj, zes to wychala
heheh moze jak i mnie przydusi to sie zmuszeAno wychlałam, bo prawie chodziłam po ścianach Nie jest wcale takie złe. Lepsze niż zgaga. Jutro też sobie wypiję jak mnie zgaga będzie męczyć
Przynajmniej już wiesz że działa i że to nie jakiś mitheheh moze jak i mnie przydusi to sie zmusze
i bardzo dobrze jej powiedzialas!!!!! jeszcze kopa moglas gowniarze zasadzic, no co za wydra z niejJa tam sody nie wypije
Nie pochwaliłam się, byłam w rossmanie i stałam w kolejce. Słuchajcie babka wezwała kasjerke i otworzyli kasę specjalnie dla mnie.
Normalnie jak szlachta się poczułam
Ale dodam że obok Kauflandu jest szkoła i młodzież chodzi po batoniki i na fajeczke. Jakaś siksa z batonem wepchala się w kolejkę przede mną, nawet nie pytając o pozwolenie. To powiedziałam jej, że ja tutaj stoję i postąpiła nieładnie. To ona do mnie z pyskiem "spadaj grubasko". A ja dłużna nie pozostałam, pociągnęłam ją za kaptur i rzeklam " ta grubaska ma lepsze wykształcenie niż twoja matka i ojciec razem wzieci i nie pozwolę by taka życiową pomyłka wpychala mi się w kolejkę".
No ta oczy wywalila i polazla na koniec.
Może za ostro powiedziałam, ale 14 dziecko nie będzie w taki sposób się do mnie odzywać
Nosz to smarkula.... Ostatnio jak byłam w sklepie, to wpadły dwie takie nastki i zaczęły drzec ryja i przeklinać, to je kierowniczka wywaliła i kazała nie wracać.Ja tam sody nie wypije[emoji14]Nie pochwaliłam się, byłam w rossmanie i stałam w kolejce. Słuchajcie babka wezwała kasjerke i otworzyli kasę specjalnie dla mnie.
Normalnie jak szlachta się poczułam
Ale dodam że obok Kauflandu jest szkoła i młodzież chodzi po batoniki i na fajeczke. Jakaś siksa z batonem wepchala się w kolejkę przede mną, nawet nie pytając o pozwolenie. To powiedziałam jej, że ja tutaj stoję i postąpiła nieładnie. To ona do mnie z pyskiem "spadaj grubasko". A ja dłużna nie pozostałam, pociągnęłam ją za kaptur i rzeklam " ta grubaska ma lepsze wykształcenie niż twoja matka i ojciec razem wzieci i nie pozwolę by taka życiową pomyłka wpychala mi się w kolejkę".
No ta oczy wywalila i polazla na koniec.
Może za ostro powiedziałam, ale 14 dziecko nie będzie w taki sposób się do mnie odzywać
moj akrobata caluski pobyt u mojego brata nawet nie drgnal, wsiadlam do auta, zaczela sie dyskoteka, poszlismy do znajomych na kawe, moze z dwa razy mnie smyrnal...leze po kapieli, to co teraz odwala przekracza wszelkie granice@Lolalollita piękna riposta [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Żadne z trójki moich dzieci jeszcze nie śpi.. piątek[emoji19]
Na sama mysl ze mialabym to wypic robi mi sie niedobrze [emoji23]
Ja wlasnie pije mleko bo nie moge nawet lezec tak mnie zgaga męczy ale sody nie tkne [emoji23][emoji23][emoji23]Jezu dziewczyny, dziś kolejny dzień mi zgaga tak dawała w kość, że nie wytrzymałam i wypiłam tą sodę Powiem Wam, że od razu lepiej, tylko teraz mnie strasznie beka. Ale działanie natychmiastowe