reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Elifit super story :))) jak czlowiek z człowiekiem ma się zejść to cały wszechświat temu sprzyja niezależnie od naszych myśli czy ruchów :))) to właśnie miłość [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja przed ślubem przerobiłam w ciągu roku 2 facetów. Ostatecznie jeden prowadził oczywiście podwójne życie o czym dowiedziałam się odbierając o 2 w nocy telefon od zapłakanej kobiety która poinformowała mnie, że ma raka, że jest z Darkiem o 12 lat Płacząc pytała "dlaczego on się zakochał i czemu ja się pojawiłam" . Zostawiłam go, ale Strasznie to przeżyłam. Wskoczyłam w drugi związek z pięknym Piotrusiem Panem. 38 lat, mieszkał z rodzicami i miał uczepioną eks :/ ... Mój obecny mąż się temu wszystkiemu przyglądał przyjacielskim okiem, aż do mojego olśnienia:) Kilka dni przed ślubem obaj eks dzwonili prosząc o szansę... Miałam oczy jak filiżanki.

Kochane, czy już do końca ciąży będzie się tak kiepsko spało? Wory pod oczami a dziś miałam w planie zdjęcia....Jasiek się w nocy wierci jak szalony. Głową chce się przez lewy bok przebić :o Synuś.

Elifit super story :))) jak czlowiek z człowiekiem ma się zejść to cały wszechświat temu sprzyja niezależnie od naszych myśli czy ruchów :))) to właśnie miłość [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie tak :)
Warto sobie przypominać takie historie z poznania z początków cw chwilach zwątpienia słabości czy w dołku. Pomaga to się pogodzić :)
Aż chyba tego mojego męża przytule jak wróci z pkola ;)

cb7wugpju04jz4q8.png

hehe historie miłosne no elifit nie ma przebicia haha.Ja mojego poznałam na fotce.pl na pewno kojarzycie róźne fotki i wstawia się ocene i tak któregoś dnia nie mogłam się zalogowac chyba cos z netem miałam (zaciął się) wkliklam na jakiegoś faceta przez przypadek bo myslalam ze myszke wtedy rozwalę bunt nastolatki haha i jak na niego weszłam tak od razu mnie zalogowalo i oceniłam wówczas jego zdjecie.Na drugi dzień napisał.Po miesiącu się spotkaliśmy ale nie bardzo chciałam z nim pisać on taki hip-hopowiec (szerokie spodnie , bluzy , dresy) calkiem nie mój styl no ale się spotykaliśmy no i od 2009 roku jesteśmy razem , slub wzielismy w 2013 jak dowiedziałam się ze jestem w ciąży ( planowaliśmy mimo młodego wieku ja 21 on 22) a teraz w planach było 2 a za kilka kolejnych lat 3 i tak sobie żyjemy.Ja kosmetyczka ale robie u taty w firmie przy butach na maszynie także nic z kosmetyka a mąż ma firme budowlaną - tak dla wyjaśnienia bo tu rzadko bywałam.

bylam na badaniach i robiłam tą nieszczęsną toxoplazmozę trzymać kciuki za ujemny wynik.... normalnie jestem w takim strasie gorzej jak przed maturą i prawem jazdy
Musi być dobrze, dlaczego tak się obawiasz? Spokojnie. Ostatecznie antybiotyk. Moja przyjaciółka miała toxo w ciąży :/ brała leki. Olka zdrowy zbój. Dobrze będzie.

bylam na badaniach i robiłam tą nieszczęsną toxoplazmozę trzymać kciuki za ujemny wynik.... normalnie jestem w takim strasie gorzej jak przed maturą i prawem jazdy

Ja dzis robiłam serie badan, a toxoplazmoze zrobię w przyszłym tygodniu. Baran z luxmedu nie chce mi jej zlecić, bo twierdzi, ze to bez sensu....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

lenam77- na poprawinach dostałam mieso z krwia dopiero w polowie to zobaczyłam także no zjadłam pół mięsa można powiedzieć. Minelo 3 tygodnie będzie w niedziele gdybym akurat się zarazila to pewno już wyjdzie ale oby nie.No i Nadia non stop w piachu przesiaduje raz mi wleciała do łóżka cała w piasku a dopiero na drugi dzień się skapłam skąd tyle piachu się wzielo pod poduszke.Także no wole sprawdzić wynik będę mieć na swieżo.

lisiamama- czemu twierdzi ze to bezsensu ?? ja robiłam prywatnie bo tak żeby skierowanie to lekarze dawac nie chcą nie wiem czemu....
lenam- w którym tygodniu miała antybiotyk ? No wlasnie dużo pisze ze zagrożenia sa wielkie od wodogłowia , małogłowia itd. itd. a dużo ciężarnych rodzi zdrowe dzieci z toxo z tego co kiedyś slyszalam

reklama
Ja dzis robiłam serie badan, a toxoplazmoze zrobię w przyszłym tygodniu. Baran z luxmedu nie chce mi jej zlecić, bo twierdzi, ze to bez sensu....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lisia, a ile razy już miałaś zlecone toxo? Ja w sumie tylko dwa razy robiłam, miałam przebytą przed ciążą, więc mam przeciwciała. Drugi raz robiłam prywatnie, bo lekarz też nie widział potrzeby.

Do góry