Jeśli jesteś zadowolona z luxmedu to jesteś pierwsza osoba, która spotykam i jest zadowolą [emoji846] zazdroszczę! U mnie w pracy nikt nie prowadzi ciąży w luxmedzie, bo tu jest ok tylko jeżeli wszystko z ciąża jest w najlepszym porządku i żadnych odstępstw nie wyłapują w ogole.
Teraz pod koniec nie bede juz zmieniać lekarza, bo z tego prowadzącego prywatnego jestem bardzo zadowolona i zawsze jak cos sie działo miałam do niego numer i mogłam zawsze zadzwonić i dopytać. Wyłapał mi w porę problemy z tarczyca, które pojawiły sie w ciąży, dobrze zdiagnozował kolkę nerkowa i wyłapał, ze mam bakterie w moczu, podczas gdy ten z luxmedu nic z tego nie zauważył. Pewnie o tarczycy bym do tej pory nie wiedziała, a same wiecie czym to grozi... na zanieczyszczony mocz powiedział, żebym następnym razem sobie tampon przy sikaniu włożyła! tak samo USG w luxmedzie to czysta masakra... jego jakośc jest tak fatalna w porównaniu z tymi, które robię prywatnie, ze bym nie zaryzykowała robienia tam tych genetycznych.
Spotkałam ostatnio na treningu dziewczynę i okazało sie ze ona dokładnie potwierdza moja opinie na ten temat i tez wszystko robi prywatnie, bo luxmed to jedna wielka hurtownia.
Jeżeli trafiłaś na takiego lekarza, który dba o wszystko i ma sprzęt do USG w gabinecie to super, tylko pozazdrościć!
Moj tego nie ma i na każde USG trzeba iść do innego lekarza i potem wracać do niego czyli cała procedura wyłapania czegokolwiek sie wydłuża, bo ten który robi USG go nie interpretuje, bo ma to zrobić ten kto zlecił... czysty bezsens...
Dodam jeszcze, ze moj prowadzący z luxmedu na znany lekarz ma niby 5 gwiazdek... moze to problem warszafki, ze tu te wszystkie pakietowe przychodnie sa do niczego. Jak zajezdzam do miasta rodzinnego tam sa chyba tylko 3 placówki luxmedu to traktują człowieka jak w prywatnej klinice, wiec bez porównania. Tutaj wszystkie korpo maja luxmed dla swoich pracowników i ich rodzin i to jest jeden wielki syf...
Moj maz jak miał problemy, bo wyskoczyły mu jakieś plamy na skórze to dermatolog mu wprost powiedziała, zeby nie leczył tego w luxmedzie, bo nigdy nie wyleczy... i tez poszedł ostatecznie prywatnie.
Ależ sie naprodukowałam [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom