Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
czyli sam ci twardnieje?Tak jak bym ćwiczyła mięśnie brzucha! Wtedy się budzę. :/ Dziś śpię z rogalem. Muszę zapanować nad tym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli sam ci twardnieje?Tak jak bym ćwiczyła mięśnie brzucha! Wtedy się budzę. :/ Dziś śpię z rogalem. Muszę zapanować nad tym.
Nie lubie gorzkiej, no ale z braku laku...Neeeee czekolada gorzka jest super na zmęczoną mame. Spróbujesz i zobaczysz jak działa na bobo
Ja mam termin na 23, mam ogromna nadzieje, ze jednak cos sie przyspieszy i na swieta bede w domuJa to się obawiam czy świat nie spędzę na oddziale. Planowo cesarka ma być 20.12. Z tego co wyliczyłam... no więc planowo 23.12 powinnam wyjść do domu. Ale jak wiadomo... planować sobie mogę a jak będzie tak będzie. No więc możliwe, że na kolacje wigilijna zjem kleik i co oni tam daja w szpitalu... zupę mleczna na wodzie [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio wezwalam kierownicze na poczcie, jak mnie kasjerka wkuuurwilaMa szczęście, że nie trafił na mnie, bo byłaby rozmowa z kierownikiem sklepu i wielka awantura. Teraz trudniej mi nad sobą zapanować.
Ja chce rodzic sama moj partner tez nie chce byc przy porodzie. Denerwuje mnie tylko, ze inni tego nie rozumieja i ciagle slysze dobre rady. To nasza decyzja i nie potrzebuje ingerencji z zadnej stony. Jesli zmienimy zdanie to ok, ale jak na razie tak jest i juz.hej mamusie! zamiast coraz mniej to ja coraz wiecej pracuje i latam... niby jestem na zwolnieniu od 8 tyg ale tylko do 4 miesiaca odpoczywalam troche a potem coraz wyzsze obroty a teraz to juz powoli mnie przerasta...w fimie u meza siedzie po 7-8 godzin dziennie, ogarniam zakupy i gotowanie, szkola rodzenia sie zaczela... no wychodze o 8 i wracam o 8. z jednej stroby czuje sie dobrze i niby aktywnyn latwiej sie rodzi.. ale ciagle sie boje ze cos sie stanie i sobie nie wybacze wtedy
Eli a wiesz ze mi owoce pomogly? kupilam na probe 3 sloiczki takie dla dzieci i zjadlam jeden wczoraj i dzis mi lepiej. zaraz zjem kolejny.
Znow bede spac sama z roztoczami (milion bo juz na pewno wrocily po sprzataniu)... mowcie co chcecie, wiem ze wiekszosc z was duzo dluzsze rozlaki z mezem musi zniesc ale dla mnie nawet 2 noce to duzo.
troche mnie szkola rodzenia zaczyna zniechecac do rodzinnego porodu. zaczal mi sie wydawac lekko obrzydliwy...dzis bylo o lewatywie itp... te z was ktore mialy porod rodzinny to wszystkie go chwalicie i wasi mezowie tez... ale na pewno zadnemu facetowi to nie zbrzydzilo zony? znacie kogokolwiek kto zaluje?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Wydaje mi się, że to ja go napinam, napinam mięśnie przez sen i nagle się budzę. Może dziecko kopie i napinam się bezwiednie. Muszę to kontrolować i obserwować. Zgłupiałam.czyli sam ci twardnieje?
Nie lubie gorzkiej, no ale z braku laku...
Ja mam termin na 23, mam ogromna nadzieje, ze jednak cos sie przyspieszy i na swieta bede w domu
Ja ostatnio wezwalam kierownicze na poczcie, jak mnie kasjerka wkuuurwila
Ja chce rodzic sama moj partner tez nie chce byc przy porodzie. Denerwuje mnie tylko, ze inni tego nie rozumieja i ciagle slysze dobre rady. To nasza decyzja i nie potrzebuje ingerencji z zadnej stony. Jesli zmienimy zdanie to ok, ale jak na razie tak jest i juz.
A wlasnie jak to jest z seksem po? Czy wszystko wraca do swojej elastycznosci czy ciut sie zwieksza?
Hej laski u mnie luby sie urodzil wraz z rosnacym brzuchem ale tez nie tak dawno patrzyl na mnie jak na aliena jak mu powiedzialam, ze mala juz slyszy .... Fakt ostatnio jestem pod wrazeniem bo caluje brzuch gada do Emilki fakt nie ma odruchu, ze lezymy razem a on brzuch dotyka musze mu podpowiadac faceci generalnie malo domyslni sa ja jakos tez ostatnio zalu o to nie mam uspokoilam sie.
Z remontem sam wyskoczyl, ze trzeba sciany pomalowac w pokoju na roz bo mamy fiolet (na moje moglby zostac ten fioletowy no ale od poczatku ciazy uparl sie na roz) i wszystko poprzestawiac zeby miejsce na lozeczko zrobic i komode ale to po wyplacie
zasmialam sie, ze juz mu zaplanowalam dwa wolne weekendy ktore ma - na remont hihi
Chyba czeka mnie dzis wizyta w szpitalu babcia dostala skierowanie na oddzial okulistyczny siedza teraz z mama w szpitalu zapytalam czy kanapki przywiezc no ale powiedziala, ze narazie nie sama nie wiem czy jechac czy nie bo jak wiadomo w szpitalu z byle pierdola sie siedzi i czeka...
Nie masz innego lab w miescie ?Kur#%$%%... Wszystkie badania umie w lab zdrozaly. Ogolny mocz 11zl?!?!?!?....
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo mamy ten sam termin na cc mam plan wrócić na świętaJa to się obawiam czy świat nie spędzę na oddziale. Planowo cesarka ma być 20.12. Z tego co wyliczyłam... no więc planowo 23.12 powinnam wyjść do domu. Ale jak wiadomo... planować sobie mogę a jak będzie tak będzie. No więc możliwe, że na kolacje wigilijna zjem kleik i co oni tam daja w szpitalu... zupę mleczna na wodzie [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom