reklama
Ja jakos od poczatku wierzylam w Maciusia... tzn jak przeczytalam o porodzie Magdy to w pierwszej chwili myslalam ze to niemozliwe ale jak doczytalam do konca ze tydzien przezyl to pomyslalam ze jak dal rade to juz da rade chociaz moze byc ciezko. no to trzymajmy sie tego ze jest mu trudno ale da rade i juz tylko lepiej bedzie!
ja nie slcham o porodach znajomych i nie ogladam porodow (ani jednego filmiku w zyciu nie widzialam) i 600 gram tez nie ogladam. mysle ze to by tylko wzmoglo strach. nie ma gwarancji ze bede miala tak samo dobrze albo tak samo zle jak ktos inny. boje sie ale nie boli tylko zeby nie bylo komplikacji ale ogolnie teraz bardziej sie boje ze cos mi sie stanie co wywola przedwczesnie porod (nie mam podstaw!). Ogolnie mam czarne wizje i spadek samopoczucia na dno. Nawet pisac do Was mi sie nie chce. Chyba negatywny wplyw hormonow?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
ja nie slcham o porodach znajomych i nie ogladam porodow (ani jednego filmiku w zyciu nie widzialam) i 600 gram tez nie ogladam. mysle ze to by tylko wzmoglo strach. nie ma gwarancji ze bede miala tak samo dobrze albo tak samo zle jak ktos inny. boje sie ale nie boli tylko zeby nie bylo komplikacji ale ogolnie teraz bardziej sie boje ze cos mi sie stanie co wywola przedwczesnie porod (nie mam podstaw!). Ogolnie mam czarne wizje i spadek samopoczucia na dno. Nawet pisac do Was mi sie nie chce. Chyba negatywny wplyw hormonow?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
O MATKOO MACIUŚ ŻYJE[emoji4] [emoji4] [emoji4]
Lekarze mówią że teraz będzie już tylko lepiej [emoji5] [emoji4] [emoji5] [emoji5] popłakałam się z radości! !!
Nasz maly dzielny zolnierzyk !!!Dziękujemy Wam bardzo ze się modlicie za Maciusia. My juz po tym ciężkim dniu w domu.. Maciuś odpoczywa po operacji. Wycieli mu troche jelit które juz byly martwe i teraz trzeba czekac. Ale lekarze jak i pielęgniarki sa dobrej myśli i nas pocieszają ze teraz będzie tylko lepiej. Bo przed operacja widzieli wszystko w czarnych kolorach i nawet go ochrzcilismy gdyby cos miało sie stać. Ale bedzie dobrze. Wierzymy w to.
Teraz bedzie co raz lepiej.
Macius jest silny I ma ogromna wole zycia.
Bardzo sie ciesze.
Madzia sercem I myślami jestem z Wami. Bedzie dobrze. MUSI !!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Powiem Wam ze trzy godziny wczoraj czekaliśmy na niego. Ogromny stres i niewiadoma co sie tam tak długo dzieje.. Wzięli go przed 17 a przed 20 dopiero go przywieźli.. Jak sie dowiedzieliśmy to sama operacja aż tyle nie trwała tylko dlugo go przygotowywali. jak bedziemial kilka miesięcy to znowu go czeka operacja podlaczenia tych jelitek do odbytu bo teraz ma sztuczny czyli rurkę pociagnieta na zewnątrz bo tak bylo trzeba. Maciuś da rade kochane. Bardzo dużo osób w niego wierzy rodzina znajomi, wy kochane ciocie
Teraz sobie mysle ze może niepotrzebnie wam pisałam ze tak wcześnie urodziłam.. Ja w ogóle nie miałam predyspozycji do przedwczesnego porodu.. Nikt sie nie spodziewal.. Tym bardziej ze mam dopiero 21 lat, jestem młoda, zdrowa, maz tak samo tylko ze on 28. Cala ciążę mialam bezproblemowa.. A tu nagle sie zaczelo i musimy z tym zyc. Czy nie uważacie że za duzo na nasze mlode barki spadlo? Ale wierzymy ze tak miało być i musimy sie cieszyc kazdym dniem z Maciusiem .
Moje opowiesci spotegowaly to u was strach . Przepraszam Was. Wy wytrwacie do grudnia a jak nie to chociaż listopada. zobaczycie
Teraz sobie mysle ze może niepotrzebnie wam pisałam ze tak wcześnie urodziłam.. Ja w ogóle nie miałam predyspozycji do przedwczesnego porodu.. Nikt sie nie spodziewal.. Tym bardziej ze mam dopiero 21 lat, jestem młoda, zdrowa, maz tak samo tylko ze on 28. Cala ciążę mialam bezproblemowa.. A tu nagle sie zaczelo i musimy z tym zyc. Czy nie uważacie że za duzo na nasze mlode barki spadlo? Ale wierzymy ze tak miało być i musimy sie cieszyc kazdym dniem z Maciusiem .
Moje opowiesci spotegowaly to u was strach . Przepraszam Was. Wy wytrwacie do grudnia a jak nie to chociaż listopada. zobaczycie
Ostatnia edycja:
kamien z serca!!! tak sie ciesze, super super super!!!!!O MATKOO MACIUŚ ŻYJE[emoji4] [emoji4] [emoji4]
Lekarze mówią że teraz będzie już tylko lepiej [emoji5] [emoji4] [emoji5] [emoji5] popłakałam się z radości! !!
LisiaMama
Powiem Wam ze trzy godziny wczoraj czekaliśmy na niego. Ogromny stres i niewiadoma co sie tam tak długo dzieje.. Wzięli go przed 17 a przed 20 dopiero go przywieźli.. Jak sie dowiedzieliśmy to sama operacja aż tyle nie trwała tylko dlugo go przygotowywali. jak bedziemial kilka miesięcy to znowu go czeka operacja podlaczenia tych jelitek do odbytu bo teraz ma sztuczny czyli rurkę pociagnieta na zewnątrz bo tak bylo trzeba. Maciuś da rade kochane. Bardzo dużo osób w niego wierzy rodzina znajomi, wy kochane ciocie
Dobrze, ze napisałaś, bo musiałaś sie podzielić tym tez z jakimiś osobami trzecimi. Myśle, ze wszystkie tu skaczemy z radości, ze wszystko zmierza w dobrym kierunku. Duzo na Was spadło, ale dacie radę to wytrzymać, bo robicie to dla tej małej kruszynki, która na Was liczy. W takich sytuacjach, gdy nie chodzi tylko o nas samych kazdy ma jeszcze więcej siły. Także wszystko musi iść dobrze [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
bedzie dobrze, Macius to silny chlopczyk i dal rade, teraz bedzie tylko lepiej zobaczyszDziękujemy Wam bardzo ze się modlicie za Maciusia. My juz po tym ciężkim dniu w domu.. Maciuś odpoczywa po operacji. Wycieli mu troche jelit które juz byly martwe i teraz trzeba czekac. Ale lekarze jak i pielęgniarki sa dobrej myśli i nas pocieszają ze teraz będzie tylko lepiej. Bo przed operacja widzieli wszystko w czarnych kolorach i nawet go ochrzcilismy gdyby cos miało sie stać. Ale bedzie dobrze. Wierzymy w to.
aneta_ck
LisiaMama
Dziewczyny, ależ ten czas leci jutro zaczynam 27 tydzień [emoji4]
reklama
a ja 25 szok jak blisko nam juz do porodu a tym, ktore maja na sam poczatek grudnia jeszcze bardziej zadroszcze!!!!Dziewczyny, ależ ten czas leci jutro zaczynam 27 tydzień [emoji4]